marc27 16.11.2005 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Człowiek nazywa się Artur Radomski tel. 603645774. Tak jak pisałem powyżej. Możecie sie na mnie powołać. Własnie biurko u niego zamówiłem, kuchnia, szafy i leże juz są No i szafka na buty by się przydała w przedpokoju. zrobie fotki obiecuje i wkleje, właśnie kończę i sprzatam mieszkanko. Jest tego sprzatania. I ta budowa za oknem na inflanckiej ciągle pył Pozdrawiam Marcin z Inflanckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 24.01.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Czekam niecierpliwie na zdjęcia, bo u mnie ten stolarz będzie robił kuchnię i wiatrołap. Może ktoś jeszcze korzystał z usług pana Artura - jeśli tak, proszę o opinie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 25.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 A schody też by mógł zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 27.01.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Nam schody będzie robił inny stolarz - kolega pana Artura - on nam go polecił, bo sam nie ma tyle czasu. ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 02.02.2006 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Właśnie jestem po spotkaniu z Panem Arturem, wszystko wygląda bardzo obiecująco.Czy mogłabym poprosić o fotki z wykonanych prac. Może komuś z Was już coś robił. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 08.07.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!! Kosztuje zbyt dużo zdrowia (pierwsza rozmowa 15.02.06) a finał realizacji 08.07.06. Kosztuje też dużo pieniędzy (fronty które były moją własnością porysowane, ściany obtłuczone). NIC WIĘCEJ NIE CHCE MI SIĘ PISAĆ ..... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen girl 02.08.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!! Kosztuje zbyt dużo zdrowia (pierwsza rozmowa 15.02.06) a finał realizacji 08.07.06. Kosztuje też dużo pieniędzy (fronty które były moją własnością porysowane, ściany obtłuczone). NIC WIĘCEJ NIE CHCE MI SIĘ PISAĆ ..... pzdr[/quote Przykro mi, bo czytając powyższe posty miałam nadzieję, że w końcu jakiś porządny stolarz będzie... Ja trafiłam na podobną sytuację. Forum gazeta.pl - polecany koleś stolarz - niedrogi isuper. W teorii - ma tylko dobry PR. Nazywa się MARCIN RADZIO i NIE POLECAM, ODRADZAM. Miał skończyć prace u mnie 12 kwietnia. Od tego czasu pojawił się parę razy pijany, pokręcił, i zniknął. Najgorsze jest to, że ma moje rzeczy (które wziął do porawki po poprzedniku) i nie rozliczył się z zaliczki. Plusem jest to, że wiem, gdzie jest i jutro mu to wyrwę z gardła Marcenka - rozumiem Cię aż za dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 03.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 U mnie się prawie zfinalizowało ale ile nerw !!!!!!, strat !!!! Najgorszemu wrogowi nie polecę , facet nawet nie zna się na technologi , wymyśliłam sobie szafki szklane (szklane fronty w ramkach) a teraz mam problemy z zamocowaniem uchwytów (szklarz z którym rozmawiałam mówi .jest to naprawdę profesjonalna firma od szkłą "FAZA"/ że najpierw wierci się otwory a potem mocuje w ramkach, podobnie stolarz załatwił mnie z blatem szklanym do kuchni który sobie wymyśliłam).Efekt jest taki że na blat jeszcze czekam bo jest w trakcie mnóstwa obróbek , a poza tym muszę wszystkim zajmować się sama.Gdyby nie mój facet który wziął się samodzielnie za wszystko co związane ze stolarką w naszym domu efekt pewnie byłby żałosny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 03.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 UWAGA OSZUST!!!Stolarz, o którym mowa - pan Artur R., to zwykły oszust. Niestety dałam się nabrać i zaufałam ogłoszeniu na forum. W styczniu zapłaciłam zaliczkę, a do dziś nie mam zrobionej kuchni. Sprawa będzie miała swój finał w sądzie. Pieniądze pewnie odzyskam, bo na szczęście podpisaliśmy umowę (też nie od razu, ale po kilku miesiącach, jak już zaczęło nas to wkurzać), ale co z tego skoro nie mogę korzystać z kuchni. Całą radość z przeprowadzki mi zabrał, nie mam kuchni, o której marzyłam, a nie mówię o nerwach i stresie jakie przeżywamy.Pozdrawiam i ostrzegam - trzymajcie się z daleka od tego człowieka.Nie dziwię się, że nikt nie zamieścił dotąd żadnych zdjęć...ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 25.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam ponownie wszystkich.Mam do was gorącą prośbę i komunikat zarazam.Pisałam już o oszuście Arturze Radomskim, który udaje stolarza.Niestety moja sytuacja stała się wręcz tragiczna.Umowę na wykonanie kuchni podpisałam w styczniu 2006 roku wypłacając panu Radomskiemu zadatek w kwocie 10200 pln.,i do dzisiaj kuchni nie mam jak również pieniędzy.Chciałabym wszystkich ostrzec przed tym oszustem.Od stycznia tego roku firma Grabowskiinkasso próbuje ściągnąć ten dług na drodze windykacyjnej niestety pan Radomski unika wszelkiej odpowiedzialności.Mam nadzieję, że w marcu ruszy wreszcie postępowanie z powództwa cywilnego przeciwko A.Radomskiemu.Ze strony windykatora sprawa trafi do prokuratury.Na dzień dzisiejszy t.j 25.02.2007 dług Artura Radomskiego wobec mnie wynosi około 30.000 tyś pln (wraz z odsetkami za zerwanie umowy).Zwracam się również do wszystkich z gorącą prśbą:jeżeli ten oszust pracuje właśnie u kogoś w okolicach Warszawy bardzo proszę o kontakt.Chciałabym jeszcze raz spotkać się z tym złodziejem i spojrzeć mu w twarz.Czy on nie ma sumienia.Ja musiałam wziąść pożyczkę na tę kuchnię a teraz ten oszust żyje sobie z moich pieniędzy a ja muszę je spłacać.To wszystko kosztuje mnie zbyt dużo zdrowia. Uważajcie proszę na tego oszusta i jeszcze raz proszę o kontakt gdyby ktoś go włąśnie zatrudnił.A jeszcze jedno pan Artur Radomski nie posiada zarejestrowanej firmy. Pracuje na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 26.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 zadzwoń 0-693 411727, może coś podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość alinaw1 01.07.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Tak - świetny oszust z miną anioła (to u nich rodzinne). Ciekawe, czy te posty wychwalające on sam pisał? Mam zasądzony prawomocny wyrok. Jestem jedną z wielu w kolejce na odzyskanie długu. Facet wyjechał najprawdopodobniej do Holandii i ma w nosie dłużników, sądy, nie mówiąc już o honorze i uczciwości (to nieznane mu pojęcia)!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufete666 11.08.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 mam namiary na tego oto gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts