Kalmia 17.10.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Bardzo interesuje mnie ta roslina. Może ktoś ma doświadczenie uprawy w naszych warunkach i opowie, jak zimuje itd. A może ktoś ma własne zdjęcia i zechce się pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balu 18.10.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Piękny okaz Gunnery znajduje się w Ogrodzie Botanicznym we Wrocławiu wygląda wspaniale i wzbudza zaciekawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.01.2006 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Widziałem już kilka guner. Najładniejsza była w Leśnym Arboretum Ślizów tu cztary lata temu na początku czerwca liście miały ok. 1.5m, a szyszka chyba ponad 1m. Dwa lata później byliśmy w tym samym miejscu i ze względu na podzielenie rośliny efekt już nie był taki jak poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalmia 30.01.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Moja sąsiadka posadziła gunnerę w zeszłym roku. Jeżeli przezimuje (a było - 30 st.), to koniecznie posadzę u siebie:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalmia 30.01.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Zygmor, masz CUDOWNY OGRÓD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 30.01.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Tam w Sycowie prze zimą wokół gunnery buduje się wielką skrzynię wypełnia się to torfem i trocinami. Skrzynia jest wielkości człowieka, mniejwięcej 2X2m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 31.01.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Tam w Sycowie prze zimą wokół gunnery buduje się wielką skrzynię wypełnia się to torfem i trocinami. Skrzynia jest wielkości człowieka, mniejwięcej 2X2m. Gunnera jest bardzo okazał zle jest jednak troche kłopotów z jej zimowaniem - sam zadowalam się bezproblemową Tarczownicą - ma mniejsze liście ale ogólnie wygląd podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalmia 31.01.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 A gdzie można zdobyć tarczownicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 31.01.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 A gdzie można zdobyć tarczownicę? Hmmm, w szkólkach nie widziałęm Sam dostałem od znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalmia 01.02.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No właśnie... też nie spotkałam...spróbuję poszukać przez wyszukiwarki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts