Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Warunki zabudowy

Sławek_Kraków

Recommended Posts

Wszystkie branże już mamy tzn. WGKiOS prąd woda gaz itp.

to wszystko poszło właśnie do orzecznictwa a potem pójdzie do analizy no i właśnie tam w orzecznictwie stoi. Ta Pani inspektor chyba faktycznie juz nic nie może bo dzwonie tam co dwa dni Ona twierdzi że już powinno być a cały czas nie ma. Z tego co wiem to urząd ma na to miesiąc a tu nic. W końcu Pani inspektor poradziła mi żebym sie spotkał z Panią dyrektor i ona mi może powie kiedy to wróci z orzecznictwa, więc tak tez zrobiłem i tu napotkałem na zaskoczenie bo termin mam dopiero na 14 listopada. Wiem że można napisac zażalenia na urząd że przdłuża, ale jakoś sie boje tego robić, żeby nie zaczęli mi robić pod górkę. Kompletnie nie wiem co dalej..... Błagam Pomocy

Wiem że można napisac zażalenia na urząd że przdłuża, ale jakoś sie boje tego robić, żeby nie zaczęli mi robić pod górkę. Kompletnie nie wiem co dalej..... Błagam Pomocy

Jakie to znamienne dla naszego kraju.... Niby komunizm się skończył a kwitnie :-?

Pierwszy raz słyszę żeby decyzja odbywała kwarantannę w jakimś tajemniczym "orzecznictwie".

Napisz od razu skargę, bo będziesz potem żałował straconego czasu.

Nie bój się. Kto "robi pod górkę" skarżącym naraża się na grube nieprzyjemności.

Nie zwlekaj. Tu masz wzór:

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=28921

Nie ma innej rady