nowwi 17.10.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Czy wszyscy mają takie kłopoty z kupowaniem zamówionych materiałów? Zamówiłam dawno, dawno temu płytki łazienkowe z Tubądzina. Przyszły bez "mozaiki", podobno fabryka ma kłopoty z wyprodukowaniem. To po co się za to brali??! Po kiego te całe katalogi, ozdobne strony internetowe??!! Czy Tubądzin często tak nawala? Bardzo się zawiodłam, najchętniej zrezygnowałabym z ich wyrobów. Czytałam o kłopotach z dostawami drzwi od Porty. Potwierdzam!! Czekam od wakacji Może z każdym dniem ponad ustalony termin dostawy, zamówiony towar powinien tanieć o 10% Wykonawca już mi uciekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 18.10.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 ostatnio pytałam o glazurę Tubądzin z nowszej kolekcji i usłyszałam w odpowiedzi, że są ogromne problemy z jej dostaniem a tak wogóle to słabo schodzi i mało mają więc raczej nie dostanę potrzebnej ilości nic dziwnego, że słabo schodzi skoro dostać jej nie można wybrałam glazurę Cersanitu - ładnie wygląda i jest tańsza ale czekać też trzeba - niby wszystko w sklepach jest ale jak chcę kupić to 2-3 tygodnie muszę czekać !!!! a co do drzwi to ja czekam i czekam... na drzwi tym razem door-pol !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 18.10.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Niestety - taka polska rzeczywistość! Trzeba czekać! Ja zamówiłem 15 lipca drzwi u stolarza. Wiem, że jest solidny, bo znajomi mają jego drzwi kilka lat i są zadowoleni. Jednak już podczas składania zamówienia uprzedził, że na drzwi muszę poczekać miesiąc. Ok - zgodziłem się. Drzwi dostałem za bagatela! 2,5 miesiąca, ale i tak jestem bardzo zadowolony. Cena - naprawdę dobra i drzwi takie jak chciałem! Jedno ale - te drzwi mogły poczekać, bo za nimi są drugie i zasadniczo bez nich się obeszło. Ciarki mnie natomiast przechodzą na myśl, co muszą przeżywać Ci, co naprawdę potrzebowali drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 19.10.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 u mnie tak naprawdę to drzwi wewnętrzne mogą poczekać trochę bo wstawię je po malowaniu .... ale aby wykafelkować łazienki potrzebuję futryn aby ładnie kafelki do nich wyrównać i dlatego zamówiłam wcześniej 8 sztuk drzwi - obiecali że chociaż 2 futryny załatwią !!! Mijają 2 tygodnie i po ciężkich bojach wyrwaliśmy im z gardła 1 (słownie: jedną) futrynę. Zadowoleni zabieramy się do jej składania i tu zdziwnienie - elementy nie pasują do siebie oglądamy pod światło z każdej strony i co się okazuje- boki są z sklejki czy czegoś tam a góra jest z drewna - no i odcień jakiś nie pasujący - dzwonimy do hurtowni gdzie obiecują, że sprawę zbadają i zadzwonią za 2 dni Oczywiście 2 dni minęły i nikt nie dzwoni - dzisiaj jedziemy twarzą w twarz załatwić sprawę- w piatek zaczynamy kafelkowanie - 3 tygodnie minęły jak z płatka - ale słysząc o problemach producentów drzwi nie jestem optymistycznie nastawiona Może wyciągnę im futrynę z ekspozycji w akcie desperacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 22.10.2005 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 szok, szok, szok!!! Tubądzin przysłał brakujące płytki!!! Drzwi z Porty dalej brak Stąd się biorą potem huśtawki nastrojów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 23.10.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 to jest norma, my na drzwi porta czekaliśmy 8 tygodni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts