tomek1950 22.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mam nadzieję, że były zadowolone W tym roku był już trzeci zlot w "komturii", więc chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 A jak ten Zdzichu w takich warunkach miał pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 22.11.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W końcu znalazłem czas aby nadrobić zaległości w twoim dzienniczku, Dawno tak dobrej powieści nie czytałem. Pozdrawiam serdecznie klubowicza. :-[>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Dzięki za uznanie. Naprawdę jestem zaskoczony, że się podoba i że historia "komturii", starej mazurskiej, glinianej chaty wzbudza takie zainteresowanie. I czytają to ludzie budujące piękne, nowe domy. Ja, techniczny, z polskiego na maturze, jak i przez całe liceum w porywach 3. (2 było niedostateczne.) A tu co, talent, na stare lata się objawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dzięki za uznanie. Naprawdę jestem zaskoczony, że się podoba i że historia "komturii", starej mazurskiej, glinianej chaty wzbudza takie zainteresowanie. I czytają to ludzie budujące piękne, nowe domy. Ja, techniczny, z polskiego na maturze, jak i przez całe liceum w porywach 3. (2 było niedostateczne.) A tu co, talent, na stare lata się objawił? chyba tak czekamy na cd tych odgłosów po polsku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Będą odgłosy cd. ale troszkę później, bo póki widno muszę naprawić instalację elektryczną przyczepy. Może zamiast szukać bezowocnie pracy zacząć pisać książki, albo felietony żeby się talent nie marnował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 I znowu trzeba czekać na c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.11.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ... zaintrygowany lekturą, ... z rozpędu wpisałem się do dziennika Komtura ... przepraszam ... ... Mówili po polsku. Więc to jednak nie wojna. ... ... dobre ... choć mogła być to przecie "nowa wojna domowa" ... na ten przykład najazd SamoLepoPisu starym traktorem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.11.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 no jak kawałeczek cd Ty to umiesz jednak dawkować ciekawość dobre to "się weźmie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Tym razem przerwa nie była zamierzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Z niecierpliwością czekam na opowieść jak to z dachem bywało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Napiszę, ale trochę mi veny zabrakło . W środę jadę do "komturii" zgrabić liście kasztanowca bo mi szrotówek się zagnieździł, to postaram się wieczorkiem napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A mówiłam kiedyś że ten gabinet dobrze nastraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 01.12.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Dobrze poczytac twój dziennik komturku, kiedy rozsadzaja mnie nerwy na rozmaitych fachowców.. lub padam z bezsilnosci nad nastepnym wykrytym bublem.Nie sposób sie nie usmiechnąc.. masz wielki dar (ale ci słodze) dobrego pisania... wiec pisz... pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.12.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ewo, jak chyba każdy facet lubię jak mnie chwalą . Od początku pisania dziennika minął rok i cieszy mnie ogromnie zainteresowanie moją pisaniną. Nigdy tego nie robiłem. Wypracowania szkolne tak, raz nawet dostałem, o ile pamietam 5, a później to już tylko różne opracowania lub pisma do Wysokich Urzędów przeważnie w głupich, by nie powiedzieć głupawych, sprawach. Pozdrawiam Tomek A jeśli chodzi o "fahofcuf" to polecam spacerek. Zastanawiam się czasem, czy jest w Polsce wybudowany choć jeden dom bez najmniejszego błędu i niedoróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 04.12.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ten.. twój dziennik to chyba jedyny.. gdzie nikt z czytajacych.. nie czeka na kolejne fotki ( juz przestalismy nawet nalegac .. jak zauwazyłeś ).... czekamy tylko na to by znów przeczytac cos nowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ten.. twój dziennik to chyba jedyny.. gdzie nikt z czytajacych.. nie czeka na kolejne fotki ( juz przestalismy nawet nalegac .. jak zauwazyłeś ).... czekamy tylko na to by znów przeczytac cos nowego.... Ewo, dysponuje dwoma komputerami i oba, z różnych powodów odmawiają mi współpracy. Jeden z powodu braku miejsca na dysku , a ma skubany ponad 20 GB, a drugi, bo mu się "java" nie podoba. Jestem ZEREM jesli chodzi o komputery za "moich czasów" to byłi liczydła, więc nie wiem jak do tych skubańców podeść. Ustna perswazja nie pomaga. Przysiągłem sobie, że zeskanuję wszystkie zdjęcia jakie mam, a mam ich baaaaaaardzo dużo i umieszczę w odpowiednich miejscach dziennika. Ale to będzie zabawa dla czytelników O .O ile mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.12.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Gdzież, ach gdzież bym chciał obchodzić swój mały jubileusz 500 postai? Tomku - wpraszam się do Komturii (na razie wirtualnie) na tę okoliczność. Grzej saunę, schładzaj antałek tego z pianką. Rozstawiaj fotele na tarasie i pal w kominku - myślę, że jakieś LLLUUUUU się należyhttp://emots.wizja.net/emoty/pijaki.gif - również za naszą znajomość - dzięki temu Forum p.s. chyba nie masz nic naprzeciwko, że jamles wpadnie razem ze mną? - forumowy Telepata - ale to zupełnie inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 O nawet imprezki nie przeoczyłam Wiedziałam gdzie przyjśc i teraz kapuje czemu w KK taka cisza TOOO LLLLUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.12.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Kochani, czy jest okazja, czy jej nie ma, dla przyjaciół "komturia" zawsze stoi otworem. Sauna też to znaczy jak drzwi są zamknięte to temperatura jest stabilniejsza. A antałek tego z pianką lub jakieś skrzypce to się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts