Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

Mam nadzieję, że były zadowolone :wink:

W tym roku był już trzeci zlot w "komturii", więc chyba tak :D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za uznanie. Naprawdę jestem zaskoczony, że się podoba i że historia "komturii", starej mazurskiej, glinianej chaty wzbudza takie zainteresowanie. I czytają to ludzie budujące piękne, nowe domy.

Ja, techniczny, z polskiego na maturze, jak i przez całe liceum w porywach 3. (2 było niedostateczne.) A tu co, talent, :o na stare lata się objawił?

Dzięki za uznanie. Naprawdę jestem zaskoczony, że się podoba i że historia "komturii", starej mazurskiej, glinianej chaty wzbudza takie zainteresowanie. I czytają to ludzie budujące piękne, nowe domy.

Ja, techniczny, z polskiego na maturze, jak i przez całe liceum w porywach 3. (2 było niedostateczne.) A tu co, talent, :o na stare lata się objawił?

chyba tak :lol: :lol: :lol:

czekamy na cd tych odgłosów po polsku ;-)

pozdrawiam

Będą odgłosy cd. ale troszkę później, bo póki widno muszę naprawić instalację elektryczną przyczepy.

Może zamiast szukać bezowocnie pracy zacząć pisać książki, albo felietony żeby się talent nie marnował? :wink:

... zaintrygowany lekturą, ... z rozpędu wpisałem się do dziennika Komtura :oops: ... przepraszam :oops:

...

... Mówili po polsku. Więc to jednak nie wojna. ...

... dobre :wink: ... choć mogła być to przecie "nowa wojna domowa" :roll: ... na ten przykład najazd SamoLepoPisu starym traktorem 8) :wink:

pzdr

Napiszę, ale trochę mi veny zabrakło :D . W środę jadę do "komturii" zgrabić liście kasztanowca bo mi szrotówek się zagnieździł, to postaram się wieczorkiem napisać.

Ewo, jak chyba każdy facet lubię jak mnie chwalą ;) . Od początku pisania dziennika minął rok i cieszy mnie ogromnie zainteresowanie moją pisaniną. Nigdy tego nie robiłem. Wypracowania szkolne tak, raz nawet dostałem, o ile pamietam 5, a później to już tylko różne opracowania lub pisma do Wysokich Urzędów przeważnie w głupich, by nie powiedzieć głupawych, sprawach.

Pozdrawiam

Tomek

A jeśli chodzi o "fahofcuf" to polecam spacerek. Zastanawiam się czasem, czy jest w Polsce wybudowany choć jeden dom bez najmniejszego błędu i niedoróby.

Ten.. twój dziennik to chyba jedyny.. gdzie nikt z czytajacych.. nie czeka na kolejne fotki ( juz przestalismy nawet nalegac .. jak zauwazyłeś :-))....

czekamy tylko na to by znów przeczytac cos nowego....

Ewo, dysponuje dwoma komputerami i oba, z różnych powodów odmawiają mi współpracy. Jeden z powodu braku miejsca na dysku :o , a ma skubany ponad 20 GB, a drugi, bo mu się "java" :o nie podoba. Jestem ZEREM jesli chodzi o komputery :oops: za "moich czasów" to byłi liczydła, więc nie wiem jak do tych skubańców podeść. Ustna perswazja nie pomaga. Przysiągłem sobie, że zeskanuję wszystkie zdjęcia jakie mam, a mam ich baaaaaaardzo dużo i umieszczę w odpowiednich miejscach dziennika. Ale to będzie zabawa dla czytelników :lol: O .O ile mi się uda :wink: :D

Gdzież, ach gdzież bym chciał obchodzić swój mały jubileusz 500 postai?

Tomku - wpraszam się do Komturii (na razie wirtualnie) na tę okoliczność. Grzej saunę, schładzaj antałek tego z pianką. Rozstawiaj fotele na tarasie i pal w kominku - myślę, że jakieś LLLUUUUU się należyhttp://emots.wizja.net/emoty/pijaki.gif - również za naszą znajomość - dzięki temu Forum :D

p.s. chyba nie masz nic naprzeciwko, że jamles wpadnie razem ze mną? - forumowy Telepata - ale to zupełnie inna historia.

Kochani, czy jest okazja, czy jej nie ma, dla przyjaciół "komturia" zawsze stoi otworem. Sauna też :D to znaczy jak drzwi są zamknięte to temperatura jest stabilniejsza. A antałek tego z pianką lub jakieś skrzypce to się znajdą. :D