tomek1950 23.10.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tomku drogi, no kurcze nie wiem kiedy Ci znowu uwierzę.. Tyle mi kładłeś do łepetyny, że Ty talentów pisarskich nie posiadasz, że Ty ścisły umysł... Ładnie to tak kłamać?? Pozdrowienia serdeczne Aga Ps. Maksiu, Cpt_Q czuję że na tę listę to się załapałam tylko dzięki Tomkowi, ale i tak się i oraz . Agnieszko, nie kłamię. Świadectwo maturalne XLIII LO w Warszawie okazać mogę, gdzie jal wół stoi Język polski: dostateczny. Orłem nie byłem, okna można było w mojej obecności otwierać bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tomku drogi, no kurcze nie wiem kiedy Ci znowu uwierzę.. Tyle mi kładłeś do łepetyny, że Ty talentów pisarskich nie posiadasz, że Ty ścisły umysł... Ładnie to tak kłamać?? Pozdrowienia serdeczne Aga Ps. Maksiu, Cpt_Q czuję że na tę listę to się załapałam tylko dzięki Tomkowi, ale i tak się i oraz . Agnieszko, nie kłamię. Świadectwo maturalne XLIII LO w Warszawie okazać mogę, gdzie jal wół stoi Język polski: dostateczny. Orłem nie byłem, okna można było w mojej obecności otwierać bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubek 23.10.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tomek to mój pierwszy dziennik, który czytam z takim zaangażowaniem - jest super redagowany - jakbyś to robil od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tomku ,l a dlaczego przerywasz w najlepszych momentach opowiadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Dziękuję, piszę dziennik pierwszy raz, jak nabiorę wprawy to dopiero będzie. Może Nobel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Tomku ,l a dlaczego przerywasz w najlepszych momentach opowiadania? rrmi, dziennik jest jak powieść w odcinkach. Robię to całkowicie świadomie Z ręką na sercu nic nie przeinaczam. Horror dopiero będzie i to niedługo. Zakończyłem pisać w marcu 1995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubek 23.10.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 o horrorach pisz tylko w nocy , żeby innych nie straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Horrory na budowie były w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubek 23.10.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Horrory na budowie były w dzień. normalnie ...jesteś ... straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Dziękuję, piszę dziennik pierwszy raz, jak nabiorę wprawy to dopiero będzie. Może Nobel? czy ktos jeszcze za Noblem dla Tomka? te horrory to dobre w nocy sa , ale mi pasuje Ty w nocy piszesz , a ja w tej nocy czytam czekam wiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Przychylam sie do Twej Prośby rrmi.Jeszcze jeden odcinek przed snem (moim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 dziekuje slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Już gotowe, idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrant 23.10.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Już gotowe, idę spać. Pisz,pisz!!!!Prosze. Dzieki Tobie wracam do moich ukochanych miejsc.Widze te drzewa oszronione,czuje ten ziab. Pisz w odcinkach to moze czesciej bede tu zagladal, oczekujac nastepnego odcinka .Bede wracal do tego dziennika jak za mlodu do powiesci o "Przygodach Pana Samochodzika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.10.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Już gotowe, idę spać. ojejku , ale miales z tym przetargiem jeszcze do jutra Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.10.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Tomku, a nie było tak, że za jakiś czas ( za przeproszeniem ) Twoje gacie paradowały sobie po w najlepsze przed miejscowym sklepem z piwem , a w ulubiony garnek na zupę dziobały kury ? Jeśli tak, to witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.10.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ziabo, do klubu to mnie możesz przyjąć w ciemno na honorowego "prezia". Ale powieść w odcinkach ma swoje prawa. Muszę stopniować napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ziaba nie psu napięcia, to na pewno ten sąsiad, któremu grunta podebrał. Pewnie chłop myslał, że jak go wyprowadzi to będzie po problemie. Tomek, a czemu ty sięz gościem nie umówiłeż na czerpanie pożytków z doglądem gospodarskim posiadłości. Rozpuściłbyś gadkę, że sąsiad pilnuje i po krzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Czekam na ciąg dalszy, dozujesz napiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.10.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Niesamowita opowieść i do tego jak wspaniale opisana Czapki z głów! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts