Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

Jutro skrobnę trochę w dzienniku. Może uda się dołączyć trochę zdjęć? Mam świetną i wyrozumiałą nauczycielkę :D W tajemnicy poinformuję, że to Zeljka. :D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro skrobnę trochę w dzienniku. Może uda się dołączyć trochę zdjęć? Mam świetną i wyrozumiałą nauczycielkę :D W tajemnicy poinformuję, że to Zeljka. :D

tylko uwazaj bo jak się nauczysz i stwierdzisz , że to tylko kilka kli. myszą , i wtedy będzie się chciało ciągle .

na warmi już zima zawitała na całego , piwo ciągle się grzeje

http://republika.pl/slawkowo/piwo.JPG

a ja jeszcze nie tam . :cry: :cry: pozdrawiam :wink:

Sławku, mnie tam już chyba od miesiąca nie było, a mam wrażenie, że wieki :cry:

Napiszę do południa 11 grudnia 2005 teraz już nie dam rady.

Zeljko, jak chcesz dam Ci namiary na priwana organizatora i mogę zeskanować lub skserować i wysłać Ci materiały. Było naprawdę ciekawie.

Bardzo bym prosila. Jak znajdziesz czasu, bo to sie nie pali, aTy teraz i tak masz dużo roboty, to zeskanuj prosze i przeslij... Dziekuje bardzo... :p

Czekamy wiec na zdjecia

http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/emoty/tuptup_1.gifhttp://www.gp.wizja.net/_temp/emots/emoty/tuptup.gif

I na opowiesci rowniez .

Swoja droga to jak Ty umiesciles swoj avatarek Tomku :roll:

Przeciez to zdjecie Twojego dziedzinca :D

Pozdrowka

Pies "odcedzony" kawka w znanym czerwonym kubeczku stoi. zaraz zacznę pisać ciąg dalszy.

Jeśli chodzi o zdjęcie mojej chałupy przy moim nicku to korzystałem z daleko idącej pomocy jednego z forumowiczów.

Teraz mam bezprzewodowy alarm z powiadomieniem ekipy która jest w stanie przyjechać w kilkanaście minut. Dwóch rosłych chłopów z pałkami, gazem, kajdankami i pistoletami z ostrą amunicją. Niedawno niechcący ich przetestowałem wyłączając zbyt późno alarm po przyjeździe. Byli za 10 minut, ale na szczęście jak zobaczyli mój samochód to zadzwonili czy to ja. Blachy na oknach zostały bo gnojki mogą rzucić dla zabawy kamieniem. Niestety taki monitoring kosztuje.

Ze zdjęciami to proszę o wybaczenie, bo mi coś internet chodzi bardzo powoli :o na otwarcie strony czekam po kilkanaście minut :evil: