Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic nie zmieniałem, rano chodziło jak burza, a teraz tragedia. Wolniej niż u mnie w pracy na telefonicznym łączu z Tepsą. W domu mam na kablu TV

Tak, to wszystko wyjaśnia. A już myślałem, że coś nie tak z moim komputerem :wink: :D

Sławku super. U mnie pies śpi na kanapie, a kocica wreszcie mnie nie atakuje i poszła spać pod kaloryfer.

Dziubulku, dziś już nie dam rady. Rano do pracy :(

Jeśli jutro będzie lepiej z szybkością internetu to coś wkleję z dawnych lat.

Pozdrawiam czytelników.

:D

Zarozumiały się robię :oops:

Sławku super. U mnie pies śpi na kanapie, a kocica wreszcie mnie nie atakuje i poszła spać pod kaloryfer.

Dziubulku, dziś już nie dam rady. Rano do pracy :(

Jeśli jutro będzie lepiej z szybkością internetu to coś wkleję z dawnych lat.

Pozdrawiam czytelników.

Zarozumiały się robię :oops:

Oczywiscie Tomku rozumiem i uwazam ze nalezy Ci sie duzo wypoczynku przed kolejnym pisaniem. Ja bede czekala cierpliwe, jak zawsze. :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam Cie serdecznie

P.S. A zarozumialy mozesz sie robic, mi to nie przekadza bylebys pisal dalej. :lol: :lol: :lol:

No wlasnie, nowy wpis w dzienniku byl a zdjecia jeszcze czekaja... U Was taka piekna okolica, teraz snieg, zima.., przydalo by sie troche popatrzec na przyrode w Waszej okolicy.., no a i domek tez czeka aby go pokazac...

A tomek zapracowany.... Czy co... :wink:

tomku masz rację . trzeba być jakiś czas na wsi a co najmniej jak najczęściej tam bywać . no i oczywiście nie zadzierać nosa . ja do tej pory mam prawie z wszystkimi dobre układy . miłe słowo czasem wspólnie pół litra no i za rzetelną pracę od razu zapłata . w między czasie mam już drugiego pomocnika na budowie , pierwszy poszedł do wojska . chlopaki nie cieśle ani stolarze. na robocie się znają . zdjęcia pokazują co potrafią . ten dach robiliśmy razem 3-tygodnie . ( samych gwożdzi wybiliśmy 140 kg. sam jako stolarz nie chciałem wierzyć . ) .

http://www.republika.pl/slawkowo/stodola1.JPG

szczyty to już sami robili .

http://www.republika.pl/slawkowo/stodola2.jpg

Sławku, to jest dach!!!!!!!!!!

Wielkość powala.

Dobrze, że mój dach mniejszy, bo po dwóch dniach pracy jako pomocnik dekarza mój syn miał absolutnie dosyć. Tempo jakie narzucił Jacek było niesamowite. Ja się obijałem na dole.