kasia64 11.12.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tomek - internet u mnie dziś też jakoś ślimaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 11.12.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ze zdjęciami to proszę o wybaczenie, bo mi coś internet chodzi bardzo powoli na otwarcie strony czekam po kilkanaście minut pewnie nie tak podłączyłes . a moze tak ? http://www.republika.pl/slawkowo/kabel.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 A już myślałam że to mój komp siada a tu widzę że ślimak w całej Polsce to pocieszające Czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Nic nie zmieniałem, rano chodziło jak burza, a teraz tragedia. Wolniej niż u mnie w pracy na telefonicznym łączu z Tepsą. W domu mam na kablu TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 11.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 A już myślałam że to mój komp siada a tu widzę że ślimak w całej Polsce to pocieszające Czekam cierpliwie a może dlatego http://republika.pl/slawkowo/slimaki.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tak, to wszystko wyjaśnia. A już myślałem, że coś nie tak z moim komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 11.12.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tak, to wszystko wyjaśnia. A już myślałem, że coś nie tak z moim komputerem nawet tu w berlinie było to samo a to na pocieszenie http://www.republika.pl/slawkowo/piesy.JPG krótkiej i przyjemnej nocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 11.12.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Drogi Tomku jak zawsze super opowiesc. Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia. Pozdrawiam Cie serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 11.12.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Tak, to wszystko wyjaśnia. A już myślałem, że coś nie tak z moim komputerem nawet tu w berlinie było to samo a to na pocieszenie http://www.republika.pl/slawkowo/piesy.JPG krótkiej i przyjemnej nocy . Slawku jak dla mnie super pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.12.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Sławku super. U mnie pies śpi na kanapie, a kocica wreszcie mnie nie atakuje i poszła spać pod kaloryfer. Dziubulku, dziś już nie dam rady. Rano do pracy Jeśli jutro będzie lepiej z szybkością internetu to coś wkleję z dawnych lat. Pozdrawiam czytelników. Zarozumiały się robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 12.12.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Sławku super. U mnie pies śpi na kanapie, a kocica wreszcie mnie nie atakuje i poszła spać pod kaloryfer. Dziubulku, dziś już nie dam rady. Rano do pracy Jeśli jutro będzie lepiej z szybkością internetu to coś wkleję z dawnych lat. Pozdrawiam czytelników. Zarozumiały się robię Oczywiscie Tomku rozumiem i uwazam ze nalezy Ci sie duzo wypoczynku przed kolejnym pisaniem. Ja bede czekala cierpliwe, jak zawsze. pozdrawiam Cie serdecznie P.S. A zarozumialy mozesz sie robic, mi to nie przekadza bylebys pisal dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Pozdrawiam Cię serdecznieTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 12.12.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Pozdrawiam Cię serdecznie Tomek Dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.12.2005 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 No to i ja poczytalam .Czekam na zdjecie pancernika . Ty to jestes , nie moge Slawek te zdjecie jest super Czyli w nastepna niedziele , rozumiem ciag dalszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Sławek zdjęcie super Tomeczku Ty zarozumiały ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 13.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Tomku czekamy na zdjecia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 No wlasnie, nowy wpis w dzienniku byl a zdjecia jeszcze czekaja... U Was taka piekna okolica, teraz snieg, zima.., przydalo by sie troche popatrzec na przyrode w Waszej okolicy.., no a i domek tez czeka aby go pokazac... A tomek zapracowany.... Czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.12.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Tomku czytam intensywnie i momentami sie zasmiewam choc dla Ciebie pewne zdarzenia na pewno smieszne nie były, moim ulubiencem jest pan Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 18.12.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 tomku masz rację . trzeba być jakiś czas na wsi a co najmniej jak najczęściej tam bywać . no i oczywiście nie zadzierać nosa . ja do tej pory mam prawie z wszystkimi dobre układy . miłe słowo czasem wspólnie pół litra no i za rzetelną pracę od razu zapłata . w między czasie mam już drugiego pomocnika na budowie , pierwszy poszedł do wojska . chlopaki nie cieśle ani stolarze. na robocie się znają . zdjęcia pokazują co potrafią . ten dach robiliśmy razem 3-tygodnie . ( samych gwożdzi wybiliśmy 140 kg. sam jako stolarz nie chciałem wierzyć . ) . http://www.republika.pl/slawkowo/stodola1.JPG szczyty to już sami robili . http://www.republika.pl/slawkowo/stodola2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Sławku, to jest dach!!!!!!!!!!Wielkość powala. Dobrze, że mój dach mniejszy, bo po dwóch dniach pracy jako pomocnik dekarza mój syn miał absolutnie dosyć. Tempo jakie narzucił Jacek było niesamowite. Ja się obijałem na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts