Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

Smutne, to co opisałeś :-? , ale takie mamy Polskie...jakie jej "obywatele". Szkoda że dopiero teraz mamy dostęp do cudów techniki typu alarmy , kamerki i nagrywarki. Zresztą i tak nic prawdopodobnie byś nie wywalczył , bo ci "ludzie " są przeważnie albo upośledzeni, albo biedaki bez honoru , umysłu i umiejętności, w ogóle bez niczego :-?

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Smutna to prawda. W wielu przypadkach "Arizona" i podobne "mózgoj..y" są tego przyczyną :(

Oczywiście po ustawowym okresie dostałem z prokuratury kolejne już postanowienie u umożeniu dochodzenia z powodu niewykrycia sprawców.

Czyli wszystko zgodnie z normą :-? :-? :-? :wink: :wink:

Mało wesoło to zabrzmi ale zazwyczaj tak się kończy większość spraw :-?

W zimowym wątku przeczytałam że dziś wybierasz się do komturii :o

Nie straszne ci mrozy wielkie :roll: :roll:

• 2 weeks później...

Wszem i wobec i każdemu z osobna ze swej komturii donoszę, że mrozy straszliwe bez większej szkody na ciele przetrwałem, w komturii nawet w nocy ciepło było, a miejscami nawet gorącość do 90 stopni wedle skali pana Celsiusza dochodziła.

Obiecuję, że jutro wieczorową porą już, wszystkim ciekawym warunków mego zimowego pobytu w komturii, przedłużonego niespodziewanie o 3 dni, relację zdam na Forum.

Wszem i wobec i każdemu z osobna ze swej komturii donoszę, że mrozy straszliwe bez większej szkody na ciele przetrwałem, w komturii nawet w nocy ciepło było, a miejscami nawet gorącość do 90 stopni wedle skali pana Celsiusza dochodziła.

Obiecuję, że jutro wieczorową porą już, wszystkim ciekawym warunków mego zimowego pobytu w komturii, przedłużonego niespodziewanie o 3 dni, relację zdam na Forum.

czekamy

... no dobra (jak to mówią Panie starożytni Rzymianie) ... przeczytałem Twoje przygody i niecne napaści na Twą twierdzę ... idąc za przykładem Komendanta (ja tego nie powiedziałem) nie mówię co masz zrobić, ... powiem co ja bym zrobił, ... otóż brak mi tutaj "zasadzki typu wilcze doły" na przygłupich złodziejaszków (w mieście mego urodzenia mówi się na takich "penery"), ... może nie na zasadzie "prądem go", ale pomyśl o czymś co może ręki nie urwie jednkże dupę boleśnie pokaleczy,

... a tak wogóle to się dziwię "niewykryciu sprawców", ... przecież to nie było "penerstwo" na gościnnych występach, tylko łajzy z bliższego lub nieodległego sąsiedztwa (sądząc po Twoim opisie) i dziwię się, że lokalna policja nie ma odpowiedniego "spisu inwentarza", ...

... Komturze Mazurski ... do boju więc, do boju http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/komtur.gif

pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy

ps - ciągle mam nadzieję na dalszą lekturę pewnego dziennika, który gdzieś wcięło :)

Proszę o wybaczenie. Zostałem poproszony o powieszenie prania :D

Zaraz skończę wieszać i dokończę pisać.