bodzio_g 17.01.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Smutne, to co opisałeś , ale takie mamy Polskie...jakie jej "obywatele". Szkoda że dopiero teraz mamy dostęp do cudów techniki typu alarmy , kamerki i nagrywarki. Zresztą i tak nic prawdopodobnie byś nie wywalczył , bo ci "ludzie " są przeważnie albo upośledzeni, albo biedaki bez honoru , umysłu i umiejętności, w ogóle bez niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Smutna to prawda. W wielu przypadkach "Arizona" i podobne "mózgoj..y" są tego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.01.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Oczywiście po ustawowym okresie dostałem z prokuratury kolejne już postanowienie u umożeniu dochodzenia z powodu niewykrycia sprawców. Czyli wszystko zgodnie z normą Mało wesoło to zabrzmi ale zazwyczaj tak się kończy większość spraw W zimowym wątku przeczytałam że dziś wybierasz się do komturii Nie straszne ci mrozy wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.01.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Wszem i wobec i każdemu z osobna ze swej komturii donoszę, że mrozy straszliwe bez większej szkody na ciele przetrwałem, w komturii nawet w nocy ciepło było, a miejscami nawet gorącość do 90 stopni wedle skali pana Celsiusza dochodziła.Obiecuję, że jutro wieczorową porą już, wszystkim ciekawym warunków mego zimowego pobytu w komturii, przedłużonego niespodziewanie o 3 dni, relację zdam na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.01.2006 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Wszem i wobec i każdemu z osobna ze swej komturii donoszę, że mrozy straszliwe bez większej szkody na ciele przetrwałem, w komturii nawet w nocy ciepło było, a miejscami nawet gorącość do 90 stopni wedle skali pana Celsiusza dochodziła. Obiecuję, że jutro wieczorową porą już, wszystkim ciekawym warunków mego zimowego pobytu w komturii, przedłużonego niespodziewanie o 3 dni, relację zdam na Forum. czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.02.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 No oczywiście że czekamy a skoro przedłużony tzn że było chyba hajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.02.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 czekam na dalszy ciag.... z nosem przyklejonym do monitora.... jak sie nie pospieszysz to mi zostanie taki...rozklapciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 01.02.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 witaj Tomku - trochę się zagrzałeś po wyprawie - czas na piiisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 ... no dobra (jak to mówią Panie starożytni Rzymianie) ... przeczytałem Twoje przygody i niecne napaści na Twą twierdzę ... idąc za przykładem Komendanta (ja tego nie powiedziałem) nie mówię co masz zrobić, ... powiem co ja bym zrobił, ... otóż brak mi tutaj "zasadzki typu wilcze doły" na przygłupich złodziejaszków (w mieście mego urodzenia mówi się na takich "penery"), ... może nie na zasadzie "prądem go", ale pomyśl o czymś co może ręki nie urwie jednkże dupę boleśnie pokaleczy, ... a tak wogóle to się dziwię "niewykryciu sprawców", ... przecież to nie było "penerstwo" na gościnnych występach, tylko łajzy z bliższego lub nieodległego sąsiedztwa (sądząc po Twoim opisie) i dziwię się, że lokalna policja nie ma odpowiedniego "spisu inwentarza", ... ... Komturze Mazurski ... do boju więc, do boju http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/komtur.gif pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy ps - ciągle mam nadzieję na dalszą lekturę pewnego dziennika, który gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.02.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.02.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 a...z tymi metalowymi drzwiami hmmm ciekawa sprawa....szkoda ze nie mozesz tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 02.02.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Tomku strasznie mi przykro, że nie ma sposobu na takie chamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 I co dalej. no co Nie pójdę spać, dopóki nie opiszesz ostatniego rabunkowego najścia w Twojej komturii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 i co dalej???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.02.2006 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Tomek - a czemu nie wziąłeś swojego psa do wykrycia śladów , może by sie w koncu na coś przydał , a nie tylko do ... "odcedzania " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 02.02.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Tomku miej litość prędzej... pisz szybciutko co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.02.2006 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 nooo. rozgrzewam sie coraz bardziej pisz szybciej bo ostygne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Proszę o wybaczenie. Zostałem poproszony o powieszenie prania Zaraz skończę wieszać i dokończę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.02.2006 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Proszę o wybaczenie. Zostałem poproszony o powieszenie prania Zaraz skończę wieszać i dokończę pisać. widze że masz wprawe we wieszaniu prokuratorków też ...wieszałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Tomek - a czemu nie wziąłeś swojego psa do wykrycia śladów , może by sie w koncu na coś przydał , a nie tylko do ... "odcedzania " bodzio ma racje, koles przynioslby CI amatora arizony w zebach, gdybys go tylko zabrał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts