Chef Paul 03.02.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 ... po przeczytaniu dalszej części Twojego "kryminałka" ... można mieć nadzieję, że ktoś wreszcie zauważył, iż "usiadł gołą dupą na gorącej blasze" ... napewno "narazie" będziesz miał spokój, ... oby to "narazie" przerodziło się w "na zawsze", pozdrawiam niezmiernie serdecznie ps - miałem podobną sytuację, ale zakończenie inne ... włamanie było wiele lat wstecz (kiedy kupiłem swój domek do remontu ale jeszcze w nim nie mieszkałem, ... było tam trochę moich rzeczy), ... działania policji były jednak zgoła inne, ... miejscowe łajzy co do których snuto podejrzenia, dostali łomot na komendzie, wymiękli, łupy grzecznie oddali (sprawę wykryto w ciągu dwóch dni) i .... było by prawie po wszystkim, gdyby nie fakt, iż pewien dziennikarz (wierzący święcie, iż pała jest złą metodą śledczą ... choć skuteczną) opisał sprawę całą w Gazecie Poznańskiej ... no i komendant poleciał ... zgadnijcie gdzie ... w górę, ... od tamtego czasu wszelkie menty omijają moją okolicę z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Tomek - a czemu nie wziąłeś swojego psa do wykrycia śladów , może by sie w koncu na coś przydał , a nie tylko do ... "odcedzania " bodzio ma racje, koles przynioslby CI amatora arizony w zebach, gdybys go tylko zabrał :D I jeszcze piwo na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ostatni odcinek opowieści o kominku jest. Prawda, że ciągnie jak na parowcu. Miałam zaszczyt polano do niego własnoręcznie wrzucić i łapki zziębnięte po przyjściu z tarasu ogrzać. Prawdziwa Komturia, prawdziwy kominek, prawdziwe ciepełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dziękuję Tolu za ocenę. Przyznać muszę, że są czasami dni, gdy ciąg jest słaby i trochę dymu leci nie w tę stronę co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Taki pachnący drzewem dym, wcale nie jest przykry, nawet gdy leci nie tam, gdzie trzeba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.02.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 O chlebek świeżo z takiego pieca to dopiero pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.02.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Tomku, a możesz podpowiedzieć z jakich publikacji korzystałeś przy budowie kominka? bo najlepiej opierać się na sprawdzonych wzorach a masz może zdjątka Swojego dzieła? pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ewusiu, nie jestem pewien, czy "kominkowe" książki mi zostały. Pamietam, że ktoś potrzebował, ale czy oddał? Budowałem kominek w 1998 r. Zdjecia mam, ale ponieważ w dalszym ciągu mam kłopoty z umieszczaniem ich nie tylko na forum, ale i w internetowych albumach to zeskanuję i wyślę Ci mailem. Jeśli chodzi o komputery to jednak jestem niewyuczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ooo to to ja roumiem a nie łażenie po innych watkach bedzie zdiecie komina? bardzo bym chciala zobaczyc a swoja droga jaka to satysfakacja samemu zrobić z tego co piszesz pozniej wynika ze niezla rewolucja sie w komturii szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.02.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 super Tomku, dziękuję i czekam cierpliwie. A jeżeli chcesz to mogę zdjęcia umieścić na swoim serwerze i pokazać wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ewusia!!! o dobry pomyslpomolessssstujmy Komtura o zdjecia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Jak ja lubię być mole...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.02.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 09.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Tomku ja się nie zgadzam - za dużo masz molestatorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.02.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ewusia, jedną książkę już znalazłem. "Kominki" aut. Anna i Alex Kadlecowie. Wydana w 1994 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ewusia, jedną książkę już znalazłem. "Kominki" aut. Anna i Alex Kadlecowie. Wydana w 1994 r. kiedyś na forum przeczytałam, że to najlepsza po polsku / tłum. z czeskiego/ ksiażka o kominkach otwartych , teraz się nie dziwię, ze taki super kominek Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.02.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ... chciałam napisać : ksiażka + Twoje zdolności = super kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Dziękuję Kasiu. Trochę krzywy, trochę dymiący, ale chyba pasuje do tej wiejskiej chałupy. Cieszę się, że Ci się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Tomku ja się nie zgadzam - za dużo masz molestatorek zazdrosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Jak ja lubię być mole...... Super tylko ten...tego...ja cuś wprawy w molestowaniu nie mam ... abo sie krepuje tak na widoku forumowym czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts