jamles 19.10.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 http://www.kp.pl/gfxdod/beczka.gifhttp://www.kp.pl/gfxdod/beczka.gifhttp://www.kp.pl/gfxdod/beczka.gif piwa Tobie nie zabraknie, więc ...............do klawiatury komturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.10.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dziękuję za wpisy. Jeśli chodzi o zdjęcia, to bardzo proszę o wyrozumiałość. Mam ich dużo, ale jak na razie czasami, po dużych trudach udaje mi się coś umieścić w moich postach co znajdę w internecie, ale nie zawsze. Opór materii. Natomiast moje zdjęcia są, mam skaner i co dalej nie wiem, ale się nauczę. Cierpliwości Będzie nawet składanka - prawie film. Tomku.. w razie kłopotów.. adres znasz.... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dzięki Maksiu, miałem taką nadzieję, ale nie miałem śmiałości.Muszę tylko wyszukać trochę zdjęć z tamtego okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jeśli chodzi o zdjęcia, to bardzo proszę o wyrozumiałość. [...] Będzie nawet składanka - prawie film. Zdjęcia, zdjęcia... film, film ! Chyba nie zasnę dzisiaj przez te fotki Na te zdjęcia robione w lipcu 1995 r trzeba trochę poczekać. Jest to seria kilku zdjęć robionych w odstępie ok. sekundy i dokumentująca dość ciekawe wydarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.10.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dzięki Maksiu, miałem taką nadzieję, ale nie miałem śmiałości. Muszę tylko wyszukać trochę zdjęć z tamtego okresu Tomku, Tomku, Tomku.. no wiesz...jak mogleś nie mieć smiałości, do kumpla po pomoc, możesz zawsze jak w dym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czekam na te fotki z niecierpliwością I pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.10.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Tomku, podpisuję się pod wszystkim, co już zostało powiedziane. Strasznie się cieszę, że zacząłeś pisać. Czy mogę niniejszym złożyć oficjalny wniosek o wpis na listę komturowych fanek, tudzież komturowych groupie? (na nieoficjalnej już jestem ). Pozdrowienia serdeczne A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Tomku, Czy mogę niniejszym złożyć oficjalny wniosek o wpis na listę komturowych fanek, tudzież komturowych groupie? (na nieoficjalnej już jestem ). A. Możesz Agnes, ale pod warunkiem, że wpiszesz mnie na oficjalną listę Swoich fanów. Na nieoficjalnej jestem od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 19.10.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jeśli chodzi o zdjęcia, to bardzo proszę o wyrozumiałość. [...] Będzie nawet składanka - prawie film. Zdjęcia, zdjęcia... film, film ! Chyba nie zasnę dzisiaj przez te fotki Na te zdjęcia robione w lipcu 1995 r trzeba trochę poczekać. Jest to seria kilku zdjęć robionych w odstępie ok. sekundy i dokumentująca dość ciekawe wydarzenie. czy cos sie rodzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Raczej ginęło by się odrodzić w innym kształcie i miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 19.10.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Raczej ginęło by się odrodzić w innym kształcie i miejscu tajemnicze to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Zobaczysz. Zdjęcia były robione w lipcu 1995 r więc jeszcze mamy prawie rok. W tym czasie też było sporo wydarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2005 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Tomku, Czy mogę niniejszym złożyć oficjalny wniosek o wpis na listę komturowych fanek, tudzież komturowych groupie? (na nieoficjalnej już jestem ). A. Możesz Agnes, ale pod warunkiem, że wpiszesz mnie na oficjalną listę Swoich fanów. Na nieoficjalnej jestem od dawna to ja też poprosze... na obie listy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 20.10.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Tomkuprzeczytałam z zapartym tchem... i proszę o więcej pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 teraz już wiem jak udało się Tobie "wykręcić" 1,2mln km wszystko przez mazurskie deszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Leszku, teraz jeżdżę mało, około 35.000 km rocznie. Kiedyś znacznie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Leszku, teraz jeżdżę mało, około 35.000 km rocznie. Kiedyś znacznie więcej bo już dach nie cieknie i deszcz potrzebny jest ........do wysypania się grzybów w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Chyba już zbyt póżno na grzybki. Nawet w Warszawie dziś był mrozek. Musiałem rano skrobać szyby w samochodzie.Chociaż nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.10.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Tomku, Czy mogę niniejszym złożyć oficjalny wniosek o wpis na listę komturowych fanek, tudzież komturowych groupie? (na nieoficjalnej już jestem ). A. Możesz Agnes, ale pod warunkiem, że wpiszesz mnie na oficjalną listę Swoich fanów. Na nieoficjalnej jestem od dawna to ja też poprosze... na obie listy... :D I ja, i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 21.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 fascynujące, czytam i pozdrawiam /szukając podobnych przygów na suwalszczyźnie/.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts