oli_oli 22.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Rad jestem że idzie na lepsze i wspieram mentalnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Tomku jak milo ze powrociles do stron swojego dziennika Brakowalo mi tych opisow mazurskiego zycia.Pisz prosze i roztaczaj przed nami te cudne widoki i troche mniej piekne czasami przezycia.Pozdrawiam serdecznie tez niestety bezrobotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Kasiu, będę trzymał kciuki byś znalazła pracę o jakiej marzysz. Ciekawą i dobrze płatną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Tomek trzymaj,trzymaj te kciuki bo mi moje lapki juz opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Trzymam. Kawę piję przez słomkę, i tą słomką pokazuję kotu który klawisz ma nacisnąć bo jak mu dyktuję to robi błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Tomku, to mozna by powiedziec, ze sobie ladnie odpoczywales... Juz tutaj ktos o tym mowil, ale ja sie tez pod tym podpisuje.., pisz chlopie ksiazke i szukaj wydawcy...Szkoda aby takie slowa zostaly tylko tutaj na forum...Na prawde... A mi potem bedziemy sie chwalic, ze znamy TEGO faceta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No to Tomku widze ze masz zdolnego kota :D W kazdym razie ja nadal trzymam kciuki aby fakt stał się faktem A co do wpisów w dzienniku to nie ociagaj sie tylko pisz i pisz, bom wyposzczony dobrych mazurskich opowieści... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Hm... z tą książką to może i fajny pomysł Kasa na dokończenie by była, a może jeszcze by i coś zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.05.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Tomciu, jestem tego pewna. Tylko Ty nie mysl, ale dzialaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Jak dobrze, że znowu można Cię czytać..pisz szybciutko co dalej, nie dawkuj tak napięcia, bo i tak już długo Cię nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.05.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Postaram się jeszcze dziś trochę napisać, ale jutro znów jadę do "komturii" na kilka dni popracować. A tam niestety działa tylko komórka i to słabo. Internetu jak na razie tam nie mam. Z tego co wiem na tamtejszym terenie, mimo nowej sieci Telekompromitacji Polskiej SA, możliwy jest tylko zwykły modem telefoniczny - "brak możliwości technicznych". Tak przyszłościowo zastanawiam sie nad łączności przez komórkę, ale Plus praktycznie nie ma tam zasięgu, Orange w zasadzie tylko na zewnątrz budynku, Era już przy oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jak miło czyta się co wyprawiasz pięknieje komturia, och pięknieje Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Tomeczku to w Komturnii trzeba przelewać ksiązkę na papier będzie dzieło Pieknieje ta Mazurska chałpua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Dziękuję Wam, zaraz jadę, ale nie pisać tylko... robolić. Jest trochę prac budowlano koncepcyjnych + posadzenie 2 róż. By je posadzić muszę znów przemieszczać ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 26.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 TomkuCiesze sie że twoja reka drgnęła i znów mozna czytac o twojej komturii. Ciesze sie tez ze z pracą sprawa sie przejaśnia. Wszyscy jestesmy tak potwornie zabiegani.. a ta twoja komturia to inny kawałek świata, szkoda ze tak daleko.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja to bym prosiła o fotki Wiem że aparat masz więc bez wykrętów I pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Tomku.. no nie poznam komturii we wrześniu..... prace ogrodowe w pełni... przyłącze sie do prośby agi.. o zdjęcia oczywiście pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Przygoda z mieszalnikiem rzeczywiście była ciężka. Przyłączam się do prośby o zdjęcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.06.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Z tymi zdjęciami to mały problem. Kilka udało się umieścić dzięki pomocy dobrych ludzi i pewnego duszka, a dalej ni w ząb. Mam kłopoty z utworzeniem albumu w necie, choć jestem, chyba, na dobrej drodze. G.... dziadkowi, a nie komputer i internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Z tymi zdjęciami to mały problem. Kilka udało się umieścić dzięki pomocy dobrych ludzi i pewnego duszka, a dalej ni w ząb. Mam kłopoty z utworzeniem albumu w necie, choć jestem, chyba, na dobrej drodze. G.... dziadkowi, a nie komputer i internet powiem bez owijania w bawełne... nie ściemniaj Tomku :D wiesz dobrze ze zawsze mozesz podeslac zdjecia do mnie i ... po klopocie... tak wiec ponawiam... prosimy o zdjęcia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts