Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu, będę trzymał kciuki byś znalazła pracę o jakiej marzysz. Ciekawą i dobrze płatną.

Trzymam. Kawę piję przez słomkę, i tą słomką pokazuję kotu który klawisz ma nacisnąć bo jak mu dyktuję to robi błędy :wink: :D

Tomku, to mozna by powiedziec, ze sobie ladnie odpoczywales... :wink:

Juz tutaj ktos o tym mowil, ale ja sie tez pod tym podpisuje.., pisz chlopie ksiazke i szukaj wydawcy...Szkoda aby takie slowa zostaly tylko tutaj na forum...Na prawde...

A mi potem bedziemy sie chwalic, ze znamy TEGO faceta... 8)

Hm... z tą książką to może i fajny pomysł :D Kasa na dokończenie by była, a może jeszcze by i coś zostało? :wink:

Postaram się jeszcze dziś trochę napisać, ale jutro znów jadę do "komturii" na kilka dni popracować. A tam niestety działa tylko komórka i to słabo. Internetu jak na razie tam nie mam. Z tego co wiem na tamtejszym terenie, mimo nowej sieci Telekompromitacji Polskiej SA, możliwy jest tylko zwykły modem telefoniczny - "brak możliwości technicznych". Tak przyszłościowo zastanawiam sie nad łączności przez komórkę, ale Plus praktycznie nie ma tam zasięgu, Orange w zasadzie tylko na zewnątrz budynku, Era już przy oknie. :D

Dziękuję Wam, zaraz jadę, ale nie pisać tylko... robolić. Jest trochę prac budowlano koncepcyjnych + posadzenie 2 róż. By je posadzić muszę znów przemieszczać ziemię. :evil:

• 2 weeks później...

Z tymi zdjęciami to mały problem. Kilka udało się umieścić dzięki pomocy dobrych ludzi i pewnego duszka, a dalej ni w ząb. Mam kłopoty z utworzeniem albumu w necie, choć jestem, chyba, na dobrej drodze.

G.... dziadkowi, a nie komputer i internet :)

Z tymi zdjęciami to mały problem. Kilka udało się umieścić dzięki pomocy dobrych ludzi i pewnego duszka, a dalej ni w ząb. Mam kłopoty z utworzeniem albumu w necie, choć jestem, chyba, na dobrej drodze.

G.... dziadkowi, a nie komputer i internet :)

powiem bez owijania w bawełne... nie ściemniaj Tomku :D :D :D wiesz dobrze ze zawsze mozesz podeslac zdjecia do mnie i ... po klopocie... tak wiec ponawiam... prosimy o zdjęcia :D

pozdrawiam

m.