Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

:D Nie wiem, czy po lewej stronie tarasu trawka wyrosła. podlewałem ostrożnie opryskiwaczem, przemawiałem czule, muzyczkę z III puszczałem, przepraszałem za to, że palę i dymem smrodliwym powietrze zanieczyszczam.... tylko nie wiem, czy trawka wzeszła, bo po czterech dniach wróciłem do Warszawy.

:wink: :D

a jaka siałeś, bo chyba nie .....marychę 8) :wink:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marycha to nie, moja osobista to Majka (żona komtura :wink: )

Ale rokrocznie wysiewa mi się mak :o pozostałość po poprzednich właścicielach :D

Tomku.. wiesz.. twoja opowiesc tak wciaga. ze moglbys rozkrecic działalność komercyjną.. wysyłalbys smsy z kolejnymi czesciami swojej opowiesci.. np. za jedyne 2zł + VAT... 3,5 smsa i masz worek cementu :D :D :D

m.

ps. jesli skozystasz z pomyslu to oddaje Ci całkiem gratis prawa autorskie do pomysłu :D :D :D

Maksiu, może to jest pomysł na moje dalsze życie? :D Pracy dalej nie mam. Siedział bym sobie w komturii i klikał, a na koncie by rosło :D

Dziękuję za miłe słowa. Ivonesko, niedługo będziemy mieli czwarte urodziny :D

Tomek - idzie Ci świetnie

... ale tą wylewke to do dzisiaj chyba skonczyłeś ? :wink: :D

do pomysłu Maksia dołaczam swój: załóż ośrodek agroturystyczny dla forumowiczów, koszt pobytu za 1 dzień - tylko ... 8 ....... godzin pracy przy ... mieszalniku , lub przy szpadelku i motyczce

ja oferuje pomoc przy nieco innym mieszalniku :wink:

http://www.fcrgallery.com/pictures/photos/misc/zepcocko_main.jpg

• 3 weeks później...

tomek nie wiem co dopiszesz ze swojej strony. Ja od siebie moge dodać, ze widok Puszczy po huraganie spowodował we mnie wielki smutek i żal. Nigdy czegoś takiego nie widziałam, to była i jest tragedia.

W tym huraganie (tylko w innym miejscu) uczestniczył mój chrześniak, opowiadał, ze przeżył chwile grozy.

Pozdrawiam

Aga, osobiście tego nie przeżyłem. Wyjechałem z chałupy, jak pisałem, we wtorek, a wracałem dopiero (?) w sobotę. Nie była to pierwsza i nie ostatnia burza z bardzo silnym wiatrem w mojej okolicy. Ostatnią, trochę ponad tydzień temu, tę co zniszczyła stara lipę na zamku olsztyńskim, widziałem na własne oczy. To było naprawdę wspaniałe widowisko, choć trochę straszne. Szkody u mnie były tym razem minimalne. Złamany czubek brzózki na mojej działce i jedna powalona na drogę sosna.

tomek i co i co ????

mialam ostatnio tez nie przyjemne wydarzenie z "huraganem"... przed chalupka na trawniku po drugiej stronie uliczki (3 m szerokosci) stal piekny 10 mietrowy dab i przy ostatnich wichurach dab nam zabralo :-? Dobrze ze zwalil sie w tyl na ogrod sasiada a nie polecial na nasze szeregowki zabierajac po drodze linie elektryczna..... ech zywioly.

... nie ma lasu. Sterczą tylko połamane kikuty drzew. Jedne wyrwane z korzeniami, inne złamane na wysokości kilku metrów. I taki widok jest po obu stronach szosy aż po horyzont.

C.d.n

niestety Tomku nie przesadzasz.

Tak było i jeszcze miejscami jest

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/7/8/14944437_d.jpg

tomasz

Tomku, pozwolisz że wrzucę to Twoje zdjęcie do mojego dziennika?