jamles 08.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nie wiem, czy po lewej stronie tarasu trawka wyrosła. podlewałem ostrożnie opryskiwaczem, przemawiałem czule, muzyczkę z III puszczałem, przepraszałem za to, że palę i dymem smrodliwym powietrze zanieczyszczam.... tylko nie wiem, czy trawka wzeszła, bo po czterech dniach wróciłem do Warszawy. a jaka siałeś, bo chyba nie .....marychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.06.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Marycha to nie, moja osobista to Majka (żona komtura ) Ale rokrocznie wysiewa mi się mak pozostałość po poprzednich właścicielach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.06.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Tomku.. wiesz.. twoja opowiesc tak wciaga. ze moglbys rozkrecic działalność komercyjną.. wysyłalbys smsy z kolejnymi czesciami swojej opowiesci.. np. za jedyne 2zł + VAT... 3,5 smsa i masz worek cementu :D m. ps. jesli skozystasz z pomyslu to oddaje Ci całkiem gratis prawa autorskie do pomysłu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Maksiu, może to jest pomysł na moje dalsze życie? Pracy dalej nie mam. Siedział bym sobie w komturii i klikał, a na koncie by rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 fajnie się czyta te Twoje opowieści...no a jeszcze pomysł z tym rosnącym kontem to w ogóle super pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dziękuję za miłe słowa. Ivonesko, niedługo będziemy mieli czwarte urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Lepsze jutro było wczoraj Napewo będzie lepsze JUTRO! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.06.2006 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Tomek - idzie Ci świetnie ... ale tą wylewke to do dzisiaj chyba skonczyłeś ? do pomysłu Maksia dołaczam swój: załóż ośrodek agroturystyczny dla forumowiczów, koszt pobytu za 1 dzień - tylko ... 8 ....... godzin pracy przy ... mieszalniku , lub przy szpadelku i motyczce ja oferuje pomoc przy nieco innym mieszalniku http://www.fcrgallery.com/pictures/photos/misc/zepcocko_main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Magi, będzie. Może nawet dziś? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.06.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Bodziu, piękny zestaw. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 tomek nie wiem co dopiszesz ze swojej strony. Ja od siebie moge dodać, ze widok Puszczy po huraganie spowodował we mnie wielki smutek i żal. Nigdy czegoś takiego nie widziałam, to była i jest tragedia.W tym huraganie (tylko w innym miejscu) uczestniczył mój chrześniak, opowiadał, ze przeżył chwile grozy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Aga, osobiście tego nie przeżyłem. Wyjechałem z chałupy, jak pisałem, we wtorek, a wracałem dopiero (?) w sobotę. Nie była to pierwsza i nie ostatnia burza z bardzo silnym wiatrem w mojej okolicy. Ostatnią, trochę ponad tydzień temu, tę co zniszczyła stara lipę na zamku olsztyńskim, widziałem na własne oczy. To było naprawdę wspaniałe widowisko, choć trochę straszne. Szkody u mnie były tym razem minimalne. Złamany czubek brzózki na mojej działce i jedna powalona na drogę sosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 tomek i co i co ???? mialam ostatnio tez nie przyjemne wydarzenie z "huraganem"... przed chalupka na trawniku po drugiej stronie uliczki (3 m szerokosci) stal piekny 10 mietrowy dab i przy ostatnich wichurach dab nam zabralo Dobrze ze zwalil sie w tyl na ogrod sasiada a nie polecial na nasze szeregowki zabierajac po drodze linie elektryczna..... ech zywioly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Zaraz opiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 05.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ... nie ma lasu. Sterczą tylko połamane kikuty drzew. Jedne wyrwane z korzeniami, inne złamane na wysokości kilku metrów. I taki widok jest po obu stronach szosy aż po horyzont. C.d.n niestety Tomku nie przesadzasz. Tak było i jeszcze miejscami jest http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/2/7/8/14944437_d.jpg tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Tomku, pozwolisz że wrzucę to Twoje zdjęcie do mojego dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 06.07.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Tomku, pozwolisz że wrzucę to Twoje zdjęcie do mojego dziennika? No jasne t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.07.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dziękuję Tomku, już wkleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Ivonesko, niedługo będziemy mieli czwarte urodziny no rzeczywiście ale zrobimy bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 06.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Gratuluję, super rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts