Chef Paul 31.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 coś się ostatnie zdjęcie przekręciło, a było dobrze. wy tez to wiedzicie czy tylko mój pingwinek od upałów miesza ?? Ja tez mam do gory nogami ... obrócić monitor o 180* (na suficie źle się stoi ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.07.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Słowo daję, przekręcenie obrazka to nie mea culpa. I nie daje się obrócić Podobno stawanie na głowie daje lepsze ukrwienie mózgu A dziś mam większy kłopot. Zajrzyjcie do Kawiarni Klubowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 01.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ja własnie wrociłem z Warmi tak sobie mysle ze gdyby nie praca i inne niedogodnosci to w mig bym sie tam wyprowadził też wróciłam z Warmii i tak sobie myślę,że gdyby nie praca i nowo wybudowany dom to w mig bym się tam wyprowadziła.... teraz w weekend jadę szukać niedogodności, choć jak wiadomo miłośc jest ślepa i ich nie zauważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jak pisałem na początku mojego dziennika: ja warszawiak od wielu pokoleń. A kocham to miejsce, zapomniane przez Boga i ludzi. No może przesadziłem, że przez Boga też. Kocham tę okolicę. Jest mi tam naprawdę dobrze, czuję się tam wspaniale. PS Jest różnica między warszawiakiem i warszawianinem, ale proszę nie napisałem tego by wywołac dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Tomku Warszawiak - z dziada pradziada Warszawianin - przyjezdny, zadomowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Słowo daję, przekręcenie obrazka to nie mea culpa. I nie daje się obrócić Podobno stawanie na głowie daje lepsze ukrwienie mózgu A dziś mam większy kłopot. Zajrzyjcie do Kawiarni Klubowej ale ten obrazek był kiedyś prawidłowy oglądałam go przecież bez odwracania monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.08.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wiem. Był prawidłowo Może serwer na którym jest umieszczony został przekręcony do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Wiem. Był prawidłowo Może serwer na którym jest umieszczony został przekręcony do góry nogami. pewnie coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.08.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Nierozumiem figli które potrafi zrobić komputer. Uważa, że jest dowcipny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Fajnie Tomeczku że piszesz A zdjęcie cóż trochę sie powywracało może to od tego huraganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Już wiem Aga dzieki Tobie. To przez ten HURAGAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Już wiem Aga dzieki Tobie. To przez ten HURAGAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 16.08.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witam, przyznam sie, ze jak zaczalem czytac twoj dziennik to nie bylem w stanie sie od niego oderwac, kapitalna sprawa, jak bedziesz chcial to wydac to prosze o wiadomosc na priv - bede pierwszym kupcem . Ja tez mialem takie marzenia o siedlisku gdzies na suwalszczyznie lub mazurach, no ale malzonka by mnie z rodziny wypisala gdybym zaczal drazyc temat. Zycze powodzenia i czekam na CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Tomi, a znasz jakiegoś wydawcę. Ostatnio cierpię na zapaść finansową i oddam prawa autorskie za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 18.08.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Tomi, a znasz jakiegoś wydawcę. Ostatnio cierpię na zapaść finansową i oddam prawa autorskie za pół ceny Wydawcow to moze i znam, ale na potrzeby rynku moze trzebaby jeszcze bardziej udramatyzowac fabule - wprowadzic np. inwazje marsjan, czy cos takiego.. A na powaznie, to czytanie twojego dziennika jest na prawde odprezajace i wciagajace, bede czestym gosciem. Pogrom Puszczy Piskiej niestety tez widzialem, swego czasu sporo jezdzilismy do naszych znajmomych mieszkajacych pod Gizyckiem, widzialem te lasy przed i po, wrazenie jest niesamowite - az trudno sobie wyobrazic sile tego zywiolu. Dobrze, ze wtedy udalo im sie te lasy uporzadkowac i uniknac pozaru i zarazy drzew, z tego co wiem to istnialo takie ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Zdradzę jeden z przyszłych tematów dramatycznych. TRZĘSIENIE ZIEMI.Autentyczne. Epicentrun było w Obwodzie Kaliningradzkim. Ale to jak wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czekam na wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 24.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tomku.. ależ ciebie długo trzeba prosić... o wpis kolejny do dziennika !!!!Jak tam z pracą ruszyło cokolwiek do przodu?Mam nadzieje że natchnienie cie nie opusciło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.08.2006 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Kochani, wróciłem przed godziną i chyba jutro znów wyjadę. Nie wiem czy dam radę coś dopisać. Jakies cholerne fatum wisi nad naszą rodziną. Trzy tygodnie temu łysol z grubym karkiem przejechał się po mojej "knedliczce" Jeepem, w ostatni piątek kobieta zajechała drogę synowi i kupiony przez niego miesiąc temu, kosztem wielu wyrzeczeń, wymarzony samochód nadaje się na złom A jak ktoś chciałby zobaczyć komturię na własne oczy to zapraszam Kontakt WYŁĄCZNIE NA MAILA bo inaczej małe szanse bym odebrał. Maile na tomek1950 at gazeta.pl odbieram na telefonie komórkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tomeczku bardzo mi przykro Trzymam kciuki żeby fatum odeszło w siną dal a nad Waszymi głowami rozbłysło SŁONECZKO. Pozdrawiam Cała rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts