Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cudem nikt nie został ranny. Sprawczyni - była to jej trzecia samodzielna jazda powiedziała tylko, że więcej za kierownicą nie siądzie.

Byłem dziś na parkingu rozbitków. Obejrzałem Jaśkowego Formana. Załamałem się. Tak zwana szkoda totalna. Dla niewtajemniczonych wyjaśniam, ze można z firmy ubezpieczeniowej dostać w majestacie prawa (? :evil: ) 20 zł. Słownie DWADZIEŚCIA. Ale po powrocie do domu przyszedł mi do głowy pewien, może szatański pomysł.

W swojej karierze zawodowej byłem likwidatorem szkód samochodowych...

Pożyjemy, zobaczymy...

Dzieki Ewo za miłe słowa. Jeżdżę od ponad 30 lat, przejechałem prawie całą Europę. Zrobiłem "za kółkiem" ponad 1,5 mln kilometrów. Miałem kilka wypadków, jeden samochód skasowałem doszczętnie. Czasami jednak zaczynam się bać jak jadę samochodem. Tyle jest chamstwa i bezmyślności.

Pozdrawiamy z Małgosią : Jasia, Majkę, Gabrysię, Ulkę, Zięciów i Wnuki. Mamy nadzieję, że fatum "skasowało" się w samochodzie Jaśka. Ściskamy Cię mocno!!!

:D Dziękuję, przekażę pozdrowienia Majce, Gabrysi, Uli, Zięciom i Wnukom. :D

Miło Cię tu widzieć.

Cierpliwości. :) obiecuję zdjęcia, ale jak wrócę do Warszawy. Wpadłem na chwilę z komturii do Giżycka.

Dziękuję Dolnemu Śląskowi. :D

Wpadłem do domu w Warszawie, sorry, do szuflandii. Jutro melduje sie w "pośredniaku" i znów pryskam w mazurską głuszę.

Pod jabłonką znalazłem prawie 1 m2 rydzy. To znaczy po obraniu, acisle ułozone zajęły powierzchnię prawie jednego metra kwadratowego. Było tego pare kilogramów.

Widział kto rydze pod jabłonką?

Tomciu, to sobie poddychales powietrzem, bo tu w Warszawie.., to ja nie wiem czym mi oddychamy... :wink:

Czy nie poczules przyplyw energii od kiedy zaczales oddychac? :D

Na pewno nabierzesz sil na cala dluga polska zime...Ej, jak ja Ci tego zazdroszcze... :p

Jak wpadam teraz do Warszawy to mnie zatyka. Natomiast goście którzy czasami zajeżdżają do "komturii" przeważnie przez pierwsze trzy dni śpią. Narkoza tlenowa. :D