I.Miczurin 29.08.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Że tak powiem -Ojcze chrzestny pozdrawiam serdecznie z Jaśkiem wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Cudem nikt nie został ranny. Sprawczyni - była to jej trzecia samodzielna jazda powiedziała tylko, że więcej za kierownicą nie siądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.08.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Tomku zaciskam kciuki, by los się odwrócił i odtąd już tylko same radosne zdarzenia były Waszym udziałem. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 TomkuJa także mam nadzieję, że to już koniec tego pasma nieszczęść. Dobrze choć, że ucierpiały jedynie rzeczy materialne.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Byłem dziś na parkingu rozbitków. Obejrzałem Jaśkowego Formana. Załamałem się. Tak zwana szkoda totalna. Dla niewtajemniczonych wyjaśniam, ze można z firmy ubezpieczeniowej dostać w majestacie prawa (? ) 20 zł. Słownie DWADZIEŚCIA. Ale po powrocie do domu przyszedł mi do głowy pewien, może szatański pomysł. W swojej karierze zawodowej byłem likwidatorem szkód samochodowych... Pożyjemy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Tomeczku zaciskam kciukasy żeby wszystko dobrze się poukładało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 30.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Najwazniejsze ze jestescie zdrowi i cali .... i z tego trza czerpac radość. Mam nadzieje i wiare że juz nic złego was nie spotka.... a wszyscy fatalni kierowcy omijac beda szerokim łukiem juz zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzieki Ewo za miłe słowa. Jeżdżę od ponad 30 lat, przejechałem prawie całą Europę. Zrobiłem "za kółkiem" ponad 1,5 mln kilometrów. Miałem kilka wypadków, jeden samochód skasowałem doszczętnie. Czasami jednak zaczynam się bać jak jadę samochodem. Tyle jest chamstwa i bezmyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.Miczurin 30.08.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Pozdrawiamy z Małgosią : Jasia, Majkę, Gabrysię, Ulkę, Zięciów i Wnuki. Mamy nadzieję, że fatum "skasowało" się w samochodzie Jaśka. Ściskamy Cię mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Pozdrawiamy z Małgosią : Jasia, Majkę, Gabrysię, Ulkę, Zięciów i Wnuki. Mamy nadzieję, że fatum "skasowało" się w samochodzie Jaśka. Ściskamy Cię mocno!!! Dziękuję, przekażę pozdrowienia Majce, Gabrysi, Uli, Zięciom i Wnukom. Miło Cię tu widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mam nadzieję że to już koniec huraganów - wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 co u pana słuchac - poczytałem twój dziennik - mam nadzieje że zdjęć bedzie coraz więcej pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cierpliwości. obiecuję zdjęcia, ale jak wrócę do Warszawy. Wpadłem na chwilę z komturii do Giżycka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 pozdrowienia z Dolnego Śląska i czekam na kolejne wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.09.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Dziękuję Dolnemu Śląskowi. Wpadłem do domu w Warszawie, sorry, do szuflandii. Jutro melduje sie w "pośredniaku" i znów pryskam w mazurską głuszę. Pod jabłonką znalazłem prawie 1 m2 rydzy. To znaczy po obraniu, acisle ułozone zajęły powierzchnię prawie jednego metra kwadratowego. Było tego pare kilogramów. Widział kto rydze pod jabłonką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja to w ogóle nie wiem gdziejakie grzyby rosną czekam z cierpliwością na wpisy gdy juz będzie to możliwe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Tomciu, to sobie poddychales powietrzem, bo tu w Warszawie.., to ja nie wiem czym mi oddychamy... Czy nie poczules przyplyw energii od kiedy zaczales oddychac? Na pewno nabierzesz sil na cala dluga polska zime...Ej, jak ja Ci tego zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jak wpadam teraz do Warszawy to mnie zatyka. Natomiast goście którzy czasami zajeżdżają do "komturii" przeważnie przez pierwsze trzy dni śpią. Narkoza tlenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jak wpadam teraz do Warszawy to mnie zatyka. Natomiast goście którzy czasami zajeżdżają do "komturii" przeważnie przez pierwsze trzy dni śpią. Narkoza tlenowa. Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Tak życie tak blisko natury ma inny wymiar Pieknie to napisałeś............................... Pozdrawiam i czekam na fotki Bardzo jestem ciekawa tego czarownego miejsca bo niewątpliwie cię zaczarowało i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts