Nefer 29.10.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Mohag, to mam pisać tasiemce? W stylu "Niewolnica Isaura"? A kto to by czytał w dzisiejszych czasach ja No dobrze, postaram się o jakiegoś Leoncio. Może sam wystapię w tej roli? Ale nie dziś. Dzis będzie horror którego przyczyną były PTAKI. Alfred Chichot przedstawia kra, kra, kra, kra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.10.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Tomek - nie bój żaby , jest w porzo , byle tylko systematycznie ( w miare) a gdzie te wrony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.10.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Wron specjalnie dużo u mnie nie ma, ale są kruki. One też kraczą. Z problemami technicznymi napisałem najdłuższy odcinek. Połączony jestem za pomocą sieci telefonii komórkowej i dziś jakoś słabo działa. Ciągle mi zrywa łączność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 30.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Tomek, tak nie można pisz co z żoną........... proszę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Teraz to już chyba lekko przesadziłeś Dobrze że znam żonę osobiście to jestem spokojniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Tomek, tak nie można pisz co z żoną........... proszę...... Ewo, żeby Cię uspokoić, komturowa Majka żyje i była w tym roku na muratorowym spotkaniu w Redakcji. Możesz obejrzeć zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 30.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Tomek, wiem że teraz wszystko w porządku, pozdrawiam Ją serdecznie i mimo wszystko czekam na dalszy ciąg opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.10.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No teraz jestem zadowolona I jak przykro mi z powodu zonki i doznanych obrazen, tak akcja rozwija sie nad wyraz ciekawie Widzisz jakbyc tego Leonsjo wprowadzil wczesniej do akcji, to bys mogl go zaprzesc w role bohatera ratujacego piekne kobiety ktore wpadly w psie tarapaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Leoncjo jeszcze sie pojawi, tylko moja żona do Isaury niepodobna.Po pierwsze nie ma zeza,Po drugie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ech, to "po drugie" chyba jest najwazniejsze a co do Isaury, to moj malz zawsze mowi ze jakby mial taka "ciuciurupe" jak ta baba, to tez bylby taki choleryk jak Leonsjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 a co do Isaury, to moj malz zawsze mowi ze jakby mial taka "ciuciurupe" jak ta baba, to tez bylby taki choleryk jak Leonsjo Święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 dawaj Tomek, dawaj, przeżyłam oba wiązadła krzyżowe u mojego męża (jako obserwator - mam nawet kasetę video ) więc identyfikuję sie z Tobą. Ale małżonę masz twardą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Nasze dzieci jak były małe, mówiły o niej "twarda matka" Uchylę trochę rąbka tajemnicy co będzie w następnych odcinkach. To co działo się w szpitalu to jak z komedia Barei. Może napisać scenariusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Nasze dzieci jak były małe, mówiły o niej "twarda matka" Uchylę trochę rąbka tajemnicy co będzie w następnych odcinkach. To co działo się w szpitalu to jak z komedia Barei. Może napisać scenariusz? Pisz pisz scenariusz! Dobrze, że już możecie się z tego śmiać - chwała Bogu. Mój mąż się nie zdecydował na operacje w państwowej służbie - to nie na nasze nerwy :) ALe możesz swoją Komturową pocałować ode mnie - bardzo dzielna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Dziękuję, ucałuję. Jadę zaraz odebrać ją z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Nasze dzieci jak były małe, mówiły o niej "twarda matka" Uchylę trochę rąbka tajemnicy co będzie w następnych odcinkach. To co działo się w szpitalu to jak z komedia Barei. Może napisać scenariusz? Jak dzieci tak mówiły to naprawde musi być twarda A co do scenariusza to czemu nie Ciekawam ciągu dalszego histori z kolanem w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Też jestem za scenariuszem Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 i ruszyłem szukać rozwiazania. sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 i ruszyłem szukać rozwiazania. sadysta Mohag, dlaczego sadysta? Byłem bardzo delikatny próbujac zamykać drzwi. Słowo daję, żona nie zgłaszała pretensji! Tak to jest jak się ma zbyt małe auto. Nie wszystko się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mohag, dlaczego sadysta? Byłem bardzo delikatny próbujac zamykać drzwi. Słowo daję, żona nie zgłaszała pretensji! Tak to jest jak się ma zbyt małe auto. Nie wszystko się zmieści. bosh chyba sie posikam ze smiechu, juz oczami wyobrazni widze ta biedna noge w gipsie wystajaca z drzwi i Ciebie z rozwiana czupryna i obledem w oczach probujacego te drzwi zamknac wiesz jak na niektorych komediach gdzie ktos probuje kogos w gipsie "upchac" do przymalego auta czy pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts