tomek1950 04.11.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Mohag, dlaczego sadysta? Byłem bardzo delikatny próbujac zamykać drzwi. Słowo daję, żona nie zgłaszała pretensji! Tak to jest jak się ma zbyt małe auto. Nie wszystko się zmieści. bosh chyba sie posikam ze smiechu, juz oczami wyobrazni widze ta biedna noge w gipsie wystajaca z drzwi i Ciebie z rozwiana czupryna i obledem w oczach probujacego te drzwi zamknac wiesz jak na niektorych komediach gdzie ktos probuje kogos w gipsie "upchac" do przymalego auta czy pomieszczenia. Mohag, Pierwsze primo, to noga wystawała zaledwie o kilka centymetrów. Drugie primo, to ta rozwiana czupryna "se na vrati" ale bardzo, bardzo dziękuję. "Piękne są młode lata..." BYŁY Trzecie primo, to kibelek, dla tych na wózkach, też był zbyt krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Pisałem przecież, że będzie śmiesznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ale te kilka centymetrow ma czasem duze znaczenie, bo przeca sie nie zmiescila A co do wieku, to mlode lata sa piekne nie powiem, ale nasze tez sa niczego sobie nalezy nam sie szacunek za friko, jakos dziwnie ludzie biora nas powaznie, moze sie juz czlowiekowi nie chciec ot tak sobie... a co najwazniejsze dzieci sa juz dorosle i wykulaly sie z domu no to mozna nareszcie pozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tak, dzieci sie już wykulały, no moze najmłodszy nie całkiem, ale to inna historia. W przyszłym roku nabieramy duuuuuuuuuuuuzo powietrza w płuca i wynosimy sie na Mazury na tak długo jak damy radę. Latem mozemy przechować wnuki. sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Moj mlodszy (19) tez nie calkiem, ale On sie nigdy calkiem nie wykula... inna historia Tylko ze u mnie wnukow jeszcze niet i jakos sie nie zanosi hihi teraz sie zastanawiam po co wydawalam core za maz, jak zadnego pozytku z tego nie mam Zazdroszcze Wam tych letnich Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Poczekaj Mohag, poczekaj. Co nagle to po diable. Młodzi muszą się soba nacieszyć. Przyjdzie czas i na wnuki. Daję Ci słowo - sama radość. W komturii bywamy często, równiez zimą. Dojechać na łancuchach to jest dopiero radocha. Kiedyś biegaliśmy zima, po lesie na nartach, po wypadku Majki już nie. Jednak las o kadej porze roku jest piękny. Jeśli bedziez w kraju daj znać i wpadnijcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wyobrazam sobie ze sama radosc z tymi wnukami bede rozpieszczac ten drobiazg do granic niemozliwosci, napychac slodyczami, dawac na lody i kino... a jak bede miala juz dosc to wysle do rodzicow hihi... ech piekne jest zycie babci dziekuje, zaproszenie przyjete jak zrobi sie cieplo i bedziemy mieli chwilke luzu przy Rubiku a Wy akurat bedziecie w konturri, to umowimy sie na spozywanie moldawskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wyobrazam sobie ze sama radosc z tymi wnukami bede rozpieszczac ten drobiazg do granic niemozliwosci, napychac slodyczami, dawac na lody i kino... a jak bede miala juz dosc to wysle do rodzicow hihi... ech piekne jest zycie babci dziekuje, zaproszenie przyjete jak zrobi sie cieplo i bedziemy mieli chwilke luzu przy Rubiku a Wy akurat bedziecie w konturri, to umowimy sie na spozywanie moldawskiego I to jest własnie cały uro bycia babcią/dziadkiem Mozna rozpuszczać i zadnej odpowiedzialnosci z tego tytulu. Dzieci to czuja, wiec rodzicom nic nie grozi Zajrzyj na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a ja chcę już mieć wnuuuuuuuuuuuuuuki a muszę jeszcze trochę poczekac Mam nadzieję, że moi się szybko uwiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a ja chcę już mieć wnuuuuuuuuuuuuuuki a muszę jeszcze trochę poczekac Mam nadzieję, że moi się szybko uwiną. Duzo nie trzeba, by zrobic z rodzicow dziadkow. Zapomnialas? Nawt sie nie obejrzysz jak bedziesz babcia, lub zona dziadka (jak moja zona). 2x wnuki, trzecie bedzie. Zobaczymy co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a ja chcę już mieć wnuuuuuuuuuuuuuuki a muszę jeszcze trochę poczekac Mam nadzieję, że moi się szybko uwiną. Duzo nie trzeba, by zrobic z rodzicow dziadkow. Zapomnialas? Nawt sie nie obejrzysz jak bedziesz babcia, lub zona dziadka (jak moja zona). 2x wnuki, trzecie bedzie. Zobaczymy co. Daj cynk, że Komturowa już prawdziwa Babcia jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a ja chcę już mieć wnuuuuuuuuuuuuuuki a muszę jeszcze trochę poczekac Mam nadzieję, że moi się szybko uwiną. Duzo nie trzeba, by zrobic z rodzicow dziadkow. Zapomnialas? Nawt sie nie obejrzysz jak bedziesz babcia, lub zona dziadka (jak moja zona). 2x wnuki, trzecie bedzie. Zobaczymy co. Daj cynk, że Komturowa już prawdziwa Babcia jest :) Tak na 100% to dopiero późna wiosną. Chyba, że cos wyjdzie na USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a ja chcę już mieć wnuuuuuuuuuuuuuuki a muszę jeszcze trochę poczekac Mam nadzieję, że moi się szybko uwiną. Nefer-ka, nic z tego musisz poczekac, ja jestem pierwsza w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a ja chcę już mieć wnuuuuuuuuuuuuuuki a muszę jeszcze trochę poczekac Mam nadzieję, że moi się szybko uwiną. Nefer-ka, nic z tego musisz poczekac, ja jestem pierwsza w kolejce kurde, kurde, zawsze coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Załatwcie to jakoś... polubownie może tak... po połowie? która z Was zostanie pierwsza BABCIĄ odstapi troche drugiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.11.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Załatwcie to jakoś... polubownie może tak... po połowie? która z Was zostanie pierwsza BABCIĄ odstapi troche drugiej... tylko jest jeden problem... nie wiadomo czy wnuki to przetrzymaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dla małych wnuków mieć 2, 3, czy 5 babć to sama frajda. Trzeba tylko od małego przyzwyczajać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 To ja narazie jestem na etapie żeby dzieci już wyfrunęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.11.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Aga, ani się obejrzysz i już ich nie będzie, Wspomnisz moje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Aga, ani się obejrzysz i już ich nie będzie, Wspomnisz moje słowa Jak moje młodsze dziecię dalej będzie mnie kosztowało tyle nerwów to nie wiem czy dotrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts