Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

tomku - ale historie tutaj :o :o

ale czyta sie je jak zwykle ciekawie ....no wciagaja jak nic ;-) :lol:

kawałek z wystającą z auta nogą niezły....nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać....ciekawam czym Komturową dowiozłeś w końcu ;-)

no ale kibelek w szpitalu to przegięcie niezłe :evil: :evil: :evil:

nasza znajoma dentystka przenosiła sie ostatnio do własnego gabinetu - oglądałam sobie wszystko i pytam się czemu ten kibelek takie wielki - a ona na to że musi mieć 12m2 (o ile dobrze pamiętam - duże pomieszczenie w każdym bądź razie), dostosowany dla wózków musi być - a oprócz tego musi mieć dodatkowy WC dla mężczyzn oraz jeszcze dla siebie extra :o czyli przy takim małym gabinecie takie wielkie wymagania - a w szpitalu to może byc byle jak?? .....to chyba tylko w Polsce możliwe są takie historie :-? :-? :-? :-?

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja narazie jestem na etapie żeby dzieci już wyfrunęły :wink: :)

już :o :o :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Moja młodsza latorośl tak potrafi zszargać nerwy że czasami myslę że mogłaby już szargać nerwy komu innemu :wink: :)

Co do wymagań i norm to dla prywatnych placówek medycznych są całkiem inne niż dla państwowych :o :roll: Choć normy dla wszystkich są takie same :o :roll:

Ewo, późno było, chciało mi się spać. Dokończę dzisiaj. Mam przynajmniej taką nadzieję. Jeśli chodzi o zdjęcia, to mam kłopot z komputerami.Coś się im poprzestawiało i odmawiają podjęcia współpracy ze skanerem. Czekam, aż któryś z zięciów mnie nawiedzi i przywoła je do porządku.

Zostawić :o :roll: ...... taki skarb 8)

faceci :roll: :wink: ... malz robi klopsiki z sosem grzybowym w kuchni, ja siedze na kanapce w pokoju i czytam na glos tomkowego posta, zeby sie chlopakowi nie nudzilo :wink: dochodze do konca, biore oddech zeby przeczytac zakonczenie a moj malz krzyczy z kuchni "mogl zonke w szpitalu zostawic" ..... faceci :roll: :wink:

faceci :roll: :wink: ... malz robi klopsiki z sosem grzybowym w kuchni, ja siedze na kanapce w pokoju i czytam na glos tomkowego posta, zeby sie chlopakowi nie nudzilo :wink: dochodze do konca, biore oddech zeby przeczytac zakonczenie a moj malz krzyczy z kuchni "mogl zonke w szpitalu zostawic" ..... faceci :roll: :wink:

:lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D

Pozdrawiam Mohag Twego małża. Lubię go :D Wykorzystujesz człowieka, a że klopsiki w sosie grzybowym dobra rzecz i starasz się mu uprzyjemnić pracę, to jesteś usprawiedliwiona. :wink: częściowo :D

:o Nie znoszę sprzątać, jestem potwornym bałaganiarzem, gotować umiem: wodę na herbatę lub kawę, przyrządzić potrafię kotlety schabowe, jajka na na twardo, kanapki z kiełbasą, surówkę z cykorii, umiem ugotować makaron al dente, kilka dań z grilla... no może jeszcze by się coś znalazło. Wodę na herbatę potrafię przypalić. ;)

:o Nie znoszę sprzątać, jestem potwornym bałaganiarzem, gotować umiem: wodę na herbatę lub kawę, przyrządzić potrafię kotlety schabowe, jajka na na twardo, kanapki z kiełbasą, surówkę z cykorii, umiem ugotować makaron al dente, kilka dań z grilla... no może jeszcze by się coś znalazło. Wodę na herbatę potrafię przypalić. ;)

a skąd wiesz ile gotować makaron ? Mój mąż nie wie.... i napaczce nie może znaleźć ............:) :wink:

a skąd wiesz ile gotować makaron ? Mój mąż nie wie.... i napaczce nie może znaleźć ............:) :wink:

Hm... skąd wiem? Lubie taki twardawy. Próbuję co chwila, zwłaszcza, że do gotowania zmusza mnie głód, więc im szybciej, tym lepiej. :D

Podobno, makaron al dente nie powoduje... przyrostu... :)

Jak jeszcze powiesz ze prasuje i wspaniale odkurza, to znaczy ze trafilas w 10-siatke, masz egzemplarz naj kat I-szej 8) :lol:

Potrafi, potrafi :) Choć prasowanie omija ale wczoraj jak wróciłłam z parcy to miałam niezpodziankę całe zaległości poprasowane :)

I czytając to co powyżej chyba zacznę tego mojego męża na rękach nosić :)

Tomek najważniejsze że z głodu i pragnienia nie padniesz :)

Bo jeszcze o ile pamiętam rydze potrafisz zrobic :wink: :)