Ivonesca 06.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 tomku - ale historie tutaj ale czyta sie je jak zwykle ciekawie ....no wciagaja jak nic kawałek z wystającą z auta nogą niezły....nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać....ciekawam czym Komturową dowiozłeś w końcu no ale kibelek w szpitalu to przegięcie niezłe nasza znajoma dentystka przenosiła sie ostatnio do własnego gabinetu - oglądałam sobie wszystko i pytam się czemu ten kibelek takie wielki - a ona na to że musi mieć 12m2 (o ile dobrze pamiętam - duże pomieszczenie w każdym bądź razie), dostosowany dla wózków musi być - a oprócz tego musi mieć dodatkowy WC dla mężczyzn oraz jeszcze dla siebie extra czyli przy takim małym gabinecie takie wielkie wymagania - a w szpitalu to może byc byle jak?? .....to chyba tylko w Polsce możliwe są takie historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 To ja narazie jestem na etapie żeby dzieci już wyfrunęły już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 To ja narazie jestem na etapie żeby dzieci już wyfrunęły już Moja młodsza latorośl tak potrafi zszargać nerwy że czasami myslę że mogłaby już szargać nerwy komu innemu Co do wymagań i norm to dla prywatnych placówek medycznych są całkiem inne niż dla państwowych Choć normy dla wszystkich są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 I jak zwykle przerwa.... nie masz litości dla czytaczy a tak gwoli przypomnienia to miały być zdjęcia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ewo, późno było, chciało mi się spać. Dokończę dzisiaj. Mam przynajmniej taką nadzieję. Jeśli chodzi o zdjęcia, to mam kłopot z komputerami.Coś się im poprzestawiało i odmawiają podjęcia współpracy ze skanerem. Czekam, aż któryś z zięciów mnie nawiedzi i przywoła je do porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zostawić ...... taki skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zostawić ...... taki skarb faceci ... malz robi klopsiki z sosem grzybowym w kuchni, ja siedze na kanapce w pokoju i czytam na glos tomkowego posta, zeby sie chlopakowi nie nudzilo dochodze do konca, biore oddech zeby przeczytac zakonczenie a moj malz krzyczy z kuchni "mogl zonke w szpitalu zostawic" ..... faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zostawić ...... taki skarb faceci ... malz robi klopsiki z sosem grzybowym w kuchni, ja siedze na kanapce w pokoju i czytam na glos tomkowego posta, zeby sie chlopakowi nie nudzilo dochodze do konca, biore oddech zeby przeczytac zakonczenie a moj malz krzyczy z kuchni "mogl zonke w szpitalu zostawic" ..... faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Zostawić ...... taki skarb faceci ... malz robi klopsiki z sosem grzybowym w kuchni, ja siedze na kanapce w pokoju i czytam na glos tomkowego posta, zeby sie chlopakowi nie nudzilo dochodze do konca, biore oddech zeby przeczytac zakonczenie a moj malz krzyczy z kuchni "mogl zonke w szpitalu zostawic" ..... faceci Pozdrawiam Mohag Twego małża. Lubię go Wykorzystujesz człowieka, a że klopsiki w sosie grzybowym dobra rzecz i starasz się mu uprzyjemnić pracę, to jesteś usprawiedliwiona. częściowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.11.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no teraz to będziemy bić.....za tę myśl o pozostawieniu w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wykorzystujesz człowieka no wykorzystuje ale On robi to dobrowolnie... bo wie ze z glodu inaczej umre Moj malz bardzo, bardzo dobrze gotuje nawet lepiej niz moja mam i kuchnia to Jego krolewstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Wykorzystujesz człowieka no wykorzystuje ale On robi to dobrowolnie... bo wie ze z glodu inaczej umre Moj malz bardzo, bardzo dobrze gotuje nawet lepiej niz moja mam i kuchnia to Jego krolewstwo Czyli mój to nie jedyny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.11.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jak jeszcze powiesz ze prasuje i wspaniale odkurza, to znaczy ze trafilas w 10-siatke, masz egzemplarz naj kat I-szej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.11.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Nie znoszę sprzątać, jestem potwornym bałaganiarzem, gotować umiem: wodę na herbatę lub kawę, przyrządzić potrafię kotlety schabowe, jajka na na twardo, kanapki z kiełbasą, surówkę z cykorii, umiem ugotować makaron al dente, kilka dań z grilla... no może jeszcze by się coś znalazło. Wodę na herbatę potrafię przypalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.11.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 to i tak dużo umiesz, mój małżonek jak jest głodny a nie ma nikogo w domu kto by mu podał, bierze suchą bułkę i kubek jogurtu. Nawet obiadu sobie nie podgrzeje Ale myślę że to też trochę mojej winy bo go rozpuściłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 tomek, to z glodu nie umrzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie znoszę sprzątać, jestem potwornym bałaganiarzem, gotować umiem: wodę na herbatę lub kawę, przyrządzić potrafię kotlety schabowe, jajka na na twardo, kanapki z kiełbasą, surówkę z cykorii, umiem ugotować makaron al dente, kilka dań z grilla... no może jeszcze by się coś znalazło. Wodę na herbatę potrafię przypalić. a skąd wiesz ile gotować makaron ? Mój mąż nie wie.... i napaczce nie może znaleźć ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2006 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nie znoszę sprzątać, jestem potwornym bałaganiarzem, gotować umiem: wodę na herbatę lub kawę, przyrządzić potrafię kotlety schabowe, jajka na na twardo, kanapki z kiełbasą, surówkę z cykorii, umiem ugotować makaron al dente, kilka dań z grilla... no może jeszcze by się coś znalazło. Wodę na herbatę potrafię przypalić. a skąd wiesz ile gotować makaron ? Mój mąż nie wie.... i napaczce nie może znaleźć ............ Hm... skąd wiem? Lubie taki twardawy. Próbuję co chwila, zwłaszcza, że do gotowania zmusza mnie głód, więc im szybciej, tym lepiej. Podobno, makaron al dente nie powoduje... przyrostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Jak jeszcze powiesz ze prasuje i wspaniale odkurza, to znaczy ze trafilas w 10-siatke, masz egzemplarz naj kat I-szej Potrafi, potrafi Choć prasowanie omija ale wczoraj jak wróciłłam z parcy to miałam niezpodziankę całe zaległości poprasowane I czytając to co powyżej chyba zacznę tego mojego męża na rękach nosić Tomek najważniejsze że z głodu i pragnienia nie padniesz Bo jeszcze o ile pamiętam rydze potrafisz zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.11.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Inne grzybki, duszone, też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts