Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agnieszko miła,

Dzieki wielkie. Trochę się martwię tym, że piszę tak na forum budowlanym nie o budowaniu :cry: Jednak tyle jest spraw i zjawisk obok budowania, że trudno je pominąć, bo są związane z miejscem, naszymi decyzjami, nami samymi. Cieszy mnie to, że to co piszę w jakimś stopniu się podoba, że jest czytane, że są komentarze. Jestem trochę próżny :oops:

Wam życzę jak najmniej kłopotów z elektryką i szybkiej wypłaty z US.

Qurcze, zapomniałem o urodzinach :oops: :oops: :oops:

Postaram się naprawić.

Ściskam Was

Tomku drogi,

Twój dziennik jest cudny - powtórzę to po raz wtóry. Takich perełek jak Twoja tutaj niewiele, tym cenniejsza. Ja już piszę dość rzadko, bo w kwestiach budowlanych niewiele się dzieje a na mam takiego daru (że tak powiem w sposób Twój/nasz ulubiony - Gottesgabe) żeby pisać o kwestiach życiowo-niebudowlanych. Więc pisz - choć w ten sposób bez częstych telefonów wiemy co u Was słychać.

A w kwestii wnuczki donoszę, że zęba pierwszego straciła :D :D

I my ściskamy

A.

Bodziu, zapuść brodę i... fajeczkę pykaj :D . Na kobiałki działa czerwona Amfora. Tylko uważaj, bo ślubne tego nie lubią. :D

Bodziu, zapuść brodę i... fajeczkę pykaj :D . Na kobiałki działa czerwona Amfora. Tylko uważaj, bo ślubne tego nie lubią. :D

Oj tak tak,czerwona Amfora jak najbardziej 8)

Muszę więc wrócić do fajki. I oczywiście czerwonej Amfory. :D