Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

Tomku drogi, no kurcze nie wiem kiedy Ci znowu uwierzę.. :( Tyle mi kładłeś do łepetyny, że Ty talentów pisarskich nie posiadasz, że Ty ścisły umysł... Ładnie to tak kłamać?? :wink: 8) :D

Pozdrowienia serdeczne

Aga

Ps. Maksiu, Cpt_Q czuję że na tę listę to się załapałam tylko dzięki Tomkowi, ale i tak się :oops: i :D oraz :oops: . :wink:

Agnieszko, nie kłamię. Świadectwo maturalne XLIII LO w Warszawie okazać mogę, gdzie jal wół stoi Język polski: dostateczny. Orłem nie byłem, okna można było w mojej obecności otwierać bez obaw :D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomku drogi, no kurcze nie wiem kiedy Ci znowu uwierzę.. :( Tyle mi kładłeś do łepetyny, że Ty talentów pisarskich nie posiadasz, że Ty ścisły umysł... Ładnie to tak kłamać?? :wink: 8) :D

Pozdrowienia serdeczne

Aga

Ps. Maksiu, Cpt_Q czuję że na tę listę to się załapałam tylko dzięki Tomkowi, ale i tak się :oops: i :D oraz :oops: . :wink:

Agnieszko, nie kłamię. Świadectwo maturalne XLIII LO w Warszawie okazać mogę, gdzie jal wół stoi Język polski: dostateczny. Orłem nie byłem, okna można było w mojej obecności otwierać bez obaw :D

:lol: :lol: :lol:

Dziękuję, piszę dziennik pierwszy raz, jak nabiorę wprawy to dopiero będzie. Może Nobel? :D

Tomku ,l a dlaczego przerywasz w najlepszych momentach opowiadania? :lol: :lol: :lol:

rrmi, dziennik jest jak powieść w odcinkach. Robię to całkowicie świadomie :D Z ręką na sercu nic nie przeinaczam. Horror dopiero będzie i to niedługo. Zakończyłem pisać w marcu 1995 :D

Przychylam sie do Twej Prośby rrmi.

Jeszcze jeden odcinek przed snem (moim)

Już gotowe, idę spać. :D

Pisz,pisz!!!!Prosze. Dzieki Tobie wracam do moich ukochanych miejsc.Widze te drzewa oszronione,czuje ten ziab.

Pisz w odcinkach to moze czesciej bede tu zagladal, oczekujac nastepnego odcinka :D .Bede wracal do tego dziennika jak za mlodu do powiesci o "Przygodach Pana Samochodzika" :p

Ziabo, do klubu to mnie możesz przyjąć w ciemno na honorowego "prezia". Ale powieść w odcinkach ma swoje prawa. Muszę stopniować napięcie :D

Ziaba nie psu napięcia, to na pewno ten sąsiad, któremu grunta podebrał. Pewnie chłop myslał, że jak go wyprowadzi to będzie po problemie.

Tomek, a czemu ty sięz gościem nie umówiłeż na czerpanie pożytków z doglądem gospodarskim posiadłości. Rozpuściłbyś gadkę, że sąsiad pilnuje i po krzyku. 8)