Aga J.G 17.01.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Teraz to już by się fotki przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 17.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 szanowny komturze czyli dobrze zgaduje ze komturia jest kolo okartowa (to kolo to takie dlugie) chodzi mi o okolice jeziora tyrkla. jak nie to i tak cie znajdziemy. podziwiam twoj talent literacki. ja na stare lata chce sie gdzies osiedlic moze bieszczady a moze gorce kto wie kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nie, jakieś 50 km dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 17.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 moi harcerze maja dlugie nogi i zawedruja wszedzie tam gdzie nie musza a wrecz przeciwnie poleza tam gdzie ich sie nie wysyla. np poslalem ich na konie tyrkła to ci owszem trafili ale przez pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 moi harcerze maja dlugie nogi i zawedruja wszedzie tam gdzie nie musza a wrecz przeciwnie poleza tam gdzie ich sie nie wysyla. np poslalem ich na konie tyrkła to ci owszem trafili ale przez pisz A moja chałupa przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 18.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 OOO Wielki Komturze Mazurski czekam na kolejna cześć twej opowiaski o twych przygodach z panem Zdzichem i innymi fachmanami :D i opisow pieknych mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 19.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ty jak zwykle niepoprawny w najciekawszym momencie przerywasz opowieść... ale poczekam cierpliwie, tak jak czekam - i nie tylko ja - na zdjęcia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ewo, każda powieść w odcinkach przerywana jest w najciekawszym momencie by zachęcić czytelników do dalszego czytania Jeśli chodzi o zdjęcia to muszę uporać się z niesfornymi komputerami, które odmawiają współpracy ze skanerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Wieczorem coś dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Wieczorem coś dopiszę. Wieczorem to ja będę w pociągu poczytam dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.01.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Bodziu, święte słowa, święte słowa, jako farorz prawisz A na poważnie, będziesz na spotkaniu w Redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Bodziu, święte słowa, święte słowa, jako farorz prawisz A na poważnie, będziesz na spotkaniu w Redakcji? A o co chodzi ze spotkaniem ? Coś mnie ominęło ??? A się wtrancam ...sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Bodziu, święte słowa, święte słowa, jako farorz prawisz A na poważnie, będziesz na spotkaniu w Redakcji? A o co chodzi ze spotkaniem ? Coś mnie ominęło ??? A się wtrancam ...sorki Nefer, a zajrzyj na sam DÓŁ forum Musisz być Toż to od Ciebie do Redakcji na Kamionkowską - kamieniem rzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.01.2007 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Bodziu, święte słowa, święte słowa, jako farorz prawisz A na poważnie, będziesz na spotkaniu w Redakcji? taki ze mnie farorz jak z kozi d.... rajzentasza a poza tym ze mną jak z panienką : i chciałabym i ...boję sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Bodziu, święte słowa, święte słowa, jako farorz prawisz A na poważnie, będziesz na spotkaniu w Redakcji? A o co chodzi ze spotkaniem ? Coś mnie ominęło ??? A się wtrancam ...sorki Nefer, a zajrzyj na sam DÓŁ forum Musisz być Toż to od Ciebie do Redakcji na Kamionkowską - kamieniem rzucił. Zaraz, zaraz - zapisów na zlot nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Bodziu, święte słowa, święte słowa, jako farorz prawisz A na poważnie, będziesz na spotkaniu w Redakcji? A o co chodzi ze spotkaniem ? Coś mnie ominęło ??? A się wtrancam ...sorki Nefer, a zajrzyj na sam DÓŁ forum Musisz być Toż to od Ciebie do Redakcji na Kamionkowską - kamieniem rzucił. Zaraz, zaraz - zapisów na zlot nie widzę Informacja o spotkaniu, chwilowo jeszcze bez podania terminu, na dole strony głównej forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.01.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nooo Szanowny Komturze dawno mnie tu nie było a dzieje sie, oj dzieje... zalecam częstsze zażywanie tatafruita, bo jednorazowo ...szkodzi Bodziu, święte słowa, święte słowa, jako farorz prawisz A na poważnie, będziesz na spotkaniu w Redakcji? A o co chodzi ze spotkaniem ? Coś mnie ominęło ??? A się wtrancam ...sorki Nefer, a zajrzyj na sam DÓŁ forum Musisz być Toż to od Ciebie do Redakcji na Kamionkowską - kamieniem rzucił. Zaraz, zaraz - zapisów na zlot nie widzę Informacja o spotkaniu, chwilowo jeszcze bez podania terminu, na dole strony głównej forum No właśnie .. zwykle jest formularz do zapisu - PRZECIEŻ NIE MOGĘ TEGO PRZEGAPIĆ !!!! I coś czuję, że po spotkaniu w Redakcji sprawa się rozwinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts