Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

Droga koleżanko po fachu, miło, że czytasz :)

Niestety, chyba na zlocie nie dam rady być :) ogromnie żałuję.

Nocleg jednak zapewniam !

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Tomku!

Dobrze, że już jesteś. Pisz, pisz, a zdjęcia malo co - choć jestem wzrokowcem wysile wyobraźnię.

Ale co to jest tatafruit? :o :o :o :lol: :lol: :lol:

To taki soczek wytwarzany z szyszek pnącej rośliny. Zwykle tylko tatusiowie go lubią :oops: :wink: :D

Ja nie tatauś, ale baaaaaaaaaaaardzo lubię, tylko dlaczego tak w bioderka idzie? :cry: :oops: :wink: :lol:

Witaj Tomku!

Dobrze, że już jesteś. Pisz, pisz, a zdjęcia malo co - choć jestem wzrokowcem wysile wyobraźnię.

Ale co to jest tatafruit? :o :o :o :lol: :lol: :lol:

To taki soczek wytwarzany z szyszek pnącej rośliny. Zwykle tylko tatusiowie go lubią :oops: :wink: :D

Ja nie tatauś, ale baaaaaaaaaaaardzo lubię, tylko dlaczego tak w bioderka idzie? :cry: :oops: :wink: :lol:

Aniu, wszystko co dobre to albo szkodliwe, albo niemoralne, albo powoduje tycie. ;)

Co do ministra... Studia w końcu skończył, chyba nawet jest mgr :wink: :lol:

Psychologiem jednak nie został. Poszedł w politykę. Ja się pytam dlaczego? :D

Oj Tomku, spójrz na Jędrusia (ten ma nawet doktorat honoris causa!), Romka (co to "proszę panią" ciągle mówi - minister oświaty od siedmiu boleści (celowo małą literą)), double truble (tak nazywają nasz duet najznamienitszy sąsiedzi zza zachodniej granicy :cry: ) and Co. a odpowiedź nasunie Ci się sama.. :(

Ot, nasza polska rzeczywistość..:(

Pierwszy Mulat RP to ma nawet tytuł profesora chemii. :o :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

:o :o :roll:

Niedawno otrzymał taki tytuł w jakimś Instytucie w Moskwie. Chyba za lanie wody i smarowanie wazeliną. :D

Zdanie na temat naszych (j)elit mam dokładnie takie samo jak Ty.

Tak w zasadzie to tematy budowlane się skończyły na etapie skończenia (prawie) łazienki. Nie znaczy to, że nie ma nic więcej do zrobienia. Zostało sporo robót do wykonania, ale skończyła się kasa :o :evil: Kredyt trzeba spłacać i nie starcza na wiele więcej.

Zostało trochę materiałów, trochę trzeba było dokupić, ale praca to już własna. Sposób gospodarczy. :)

Kredyt dostaliśmy jako dziadek i żona dziadka na stosunkowo krótki czas, więc raty miesięczne dość wysokie. Nie mieliśmy jednak wyboru. Uważam, że to dyskryminacja z uwagi na wiek. W końcu mamy spadkobierców którzy odziedziczą nie tylko aktywa, a wartość "komturii" znacznie wzrosła.