Aga J.G 23.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Widzisz to myszołów wiedział że kici nie ma i ktoś musi robotę odwalić Tylko on chyba się z Tobą nei podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ja wcale o myszkach nie marzę A dziś widziałem pierwszego boćka (białego) i i parę innych ciekawych ptaszków, a własciwie ptaszysk bo wielkie. Postaram sie opisać później. Teraz muszę trochę popracować fizycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Oj widzę że bardzo ciekawa jest wiosna na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Każda pora roku jest tu ciekawa, każda inna. Najbardziej lubię wiosnę, taką trochę późniejszą, kiedy drzewa są takie jasnozielone. Właściwie to każdą porę lubię. No może jak muszę się przekopywać do drogi zimą to niezabardzo Z ziemi zaczęły wyłazić narcyze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Każda pora roku jest tu ciekawa, każda inna. Najbardziej lubię wiosnę, taką trochę późniejszą, kiedy drzewa są takie jasnozielone. Właściwie to każdą porę lubię. No może jak muszę się przekopywać do drogi zimą to niezabardzo Z ziemi zaczęły wyłazić narcyze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Rano ptaszek odleciał z wiatrołapu. To urocze, że zostawiłeś go tam na noc Kiedyś wleciała mi do domu jaskółka. Była tak wystraszona, że nie sposób było ją złapać czy też naprowadzić do okna by wyleciała. Obijała się biedna o ściany. Musiało to już trwać jakiś czas. Nie było nikogo w domu, a uwięziona jaskółka próbowała sie uwolnić. Wracając do domu zwróciłam uwagę na hałas i świergot (lalbo raczej pisk) latających wokół moich okien innych jaskółek. To nie był bynajmniej śpiew. Nie wiem czy to taka jaskółcza solidarność. Wrażenie niesamowite. Jedyne co mi przyszło do głowy wtedy by jej pomóc to zarzuciłam na nią ścierkę kuchenną i wtedy delikatnie ją udało mi się wypuścić, nie robiąc jej krzywdy. Trudno opisać dźwięki jaskółczego śpiewu jaki wtedy usłyszałam. One się naprawdę cieszyły z jej uwolnienia!!! To była chyba ostatnia taka moja przygoda z jaskółkami Niedługo potem okazało się bowiem, że gniazda jaskółcze są bardzo często siedliskiem pcheł zwierzęcych na których ukąszenia ja jestem bardzo uczulona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Od 2 lat mam w komturii gniazda jaskółek. To bardzo solidarne ptaszki. W zeszłym roku, przed odlotem chyba 6 karmiło małe które wylęgły sie najpóźniej. Wykarmiły i odleciały. Niedługo chyba wróca. A alergie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.03.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja tez mam ptaszysko a raczej sasiadka obok ma gniazdo pod gornym balkonem. Ptaszysko przylatuje co roku i usilnie stara sie uwic gniazdo na moim tarasie pod balkonem sasiadow z gory... a ja usilnie od wiekow rozwalam mu ta budowle i ptaszysko przenosi sie do sasiadki. Wiem ze jestem swin, ale mam w chalupie kociambra ktory jobla dostaje jak ptaszysko lata w te i wewte z trawami na gniazdo, a i tak musze pilnowac zeby sie do pisklaka nie dobral jak uczy sie latac i przysiaduje na trawie. Juz jednego by kiedys zalatwil, ale bylam szybsza i wyrwalam pisklaka kociambrowi z pyska tydzien czasu byl na mnie kotek obrazony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.O.Ł.T.- Maniak 24.03.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Szanowny Komturze.Z przyjemnością przeczytałem ( czytam ) Twój dziennik i tym większą, że znam to miejsce jeszcze z dzieciństwa. Ten las był celem wypraw na jagody i poziomki a jezioro miejscem wypraw na ryby ... z leszczynówką. A i teraz zdarza mi się tamtędy przejeżdżać i czasami popływać na pobliskiej plaży, którą córka nazywa "super plażą". Trafiłem na to forum , jakiś czas temu, zupełnie przypadkowo, możnaby rzec, że przez ogródek (wypowiadałeś się w tematach ogrodniczych) i zaintrygował mnie ten "Komtur".Pozdrawiam.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Szanowny Komturze. Z przyjemnością przeczytałem ( czytam ) Twój dziennik i tym większą, że znam to miejsce jeszcze z dzieciństwa. Ten las był celem wypraw na jagody i poziomki a jezioro miejscem wypraw na ryby ... z leszczynówką. A i teraz zdarza mi się tamtędy przejeżdżać i czasami popływać na pobliskiej plaży, którą córka nazywa "super plażą". Trafiłem na to forum , jakiś czas temu, zupełnie przypadkowo, możnaby rzec, że przez ogródek (wypowiadałeś się w tematach ogrodniczych) i zaintrygował mnie ten "Komtur". Pozdrawiam.[/img] Witaj. To na 100% wiesz gdzie "komturia" stoi. Ale ten nick to chyba specjalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.O.Ł.T.- Maniak 24.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Chciałem być wiarygodny. Mam zdjęcia tej łączki o której piszesz wcześniej ale nie umiem wkleić.javascript:emoticon('') javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Zdjecie które chcesz umiescić na forum musi być najpierw zainstalowane w jakimś albumie internetowym. np. fotosik. I dopiero wtedy kopiując adres tego zdjecia i umieszczając go pomiedzy IMG - przycisk u góry po prawej, możesz go umieścić na forum. Troche to skomplikowane. Zaraz znajdę dokładna instrukcję na forum i Ci podeślę link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Niekoniecznie trzeba zaraz zakładać album. Zdjęcie można też przesłać ze swojego komputera na: http://www.imageshack.us/ i dostosować jego wielkość do potrzeb forum, jeśli trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Niekoniecznie trzeba zaraz zakładać album. Zdjęcie można też przesłać ze swojego komputera na: http://www.imageshack.us/ i dostosować jego wielkość do potrzeb forum, jeśli trzeba Słoneczko, ja to jestem kompletna d... komputerowo internetowa. Cieszę się, że potrafię trafić na forum Maniak, watek o instrukcjach masz tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&start=0 Kliknij i działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Maniak, posłałem Ci coś na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.03.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Słoneczko, ja to jestem kompletna d... komputerowo internetowa. Cieszę się, że potrafię trafić na forum Aaa i kokietować też umiesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Słoneczko, ja to jestem kompletna d... komputerowo internetowa. Cieszę się, że potrafię trafić na forum Aaa i kokietować też umiesz ;) Gdybym nie był d... to w dzienniku bym zamiescił znacznie wiecej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Gdybym nie był d... to w dzienniku bym zamiescił znacznie wiecej zdjęć. A ja sem myślała, że masz kłopoty z cyfrówką No to zajrzyj na stronę http://imageshack.us i sam się przekonaj jakie to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cyfrówkę mam dopiero od roku, a całą masę zdjęć mam ze starego aparatu. Skaner mam, ale ostatnio komputer odmawia współpracy ze skanerem, albo skaner z komputerem. Będę próbował, ale nie dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ale masz fajnie na tych Mazurach My mamy sarny ale one raczej do domu nie przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts