Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam Tomku już sobie Twój dziennik drukuję. :D

Zgadzam się, tylko w jaki celu?

Oj.. wiele tego jest:

- jak dostaniesz tego Nobla, Nike i co tam jeszcze, to może egzemplarz ten, jako pierwszy wydryk z internetu dzieła Noblisty (dowodem wpis ten :wink: ) osiągnie na Allegro niebotyczną cenę i będę mogła sobie kupić kuchnię o jakiej zawsze marzyłam. Bez Twojego Nobla będę musiała na nią jeszcze dłuuugo poczekać. :wink:

Reszta celi jest tak przyziemna, że nie wiem czy o nich pisać.. Ale o najważniejszym wspomnę jeno:

- mąż mój kochany dziennik Twój czytać lubi. A łącze radiowe jest jedną wielka zagadką - raz łączy, raz nie. Więc drukuję mężowi memu powieść w odcinkach (powieść Noblisty przyszłego, więć literatura piękną jest) i czytamy sobie co piątek wieczorem siedząc w świetle naszego rustykalnego kominka.. :D

Czy powyższe uzasadnienie wystarczy?

Jeśli nie , to resztę przedstawię ev. na priv :oops: :D

Rzadki to przypadek po weselu, ale obudziłem się całkowicie wypoczęty. Gląkwa mnie nie męczyła ponieważ na wesele pojechałem samochodem i dzięki pewnym wybiegom :D do końca wesela dotrwałem trzeźwy jak..., no nie wiem jak bo przecież nie jak świnia.

A po równanie do Cmielewskiej to bardzo mi schlebia. Wprawdzie nie czytałem, ale moje córki czytając zaśmiewały sie do łez. Czy Ty Katju czytając mój dziennik też płaczesz ze śmiechu?

Tych smutków było więcej, ale wolę się weselić. Jak we wrześniu :D

Opiszę, opiszę, ale to jeszcze ponad 10 lat :) do opisania :D

Postaram się pisać codziennie, ale ze zdjęciami proszę o wyrozumiałość. Będzie sesja zdjęciowa. Obiecuję. Trochę cierpliwości.

:D Cieszę się, że to nie tylko moja Katju opinia, ale i Twoja. Naprawdę pan Romek jest godzien uznania.

A tak dla żartu, schody robi szybkie :wink: :D

Ślady już zniknęły :oops: Schody pozostały.