Gagata 07.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Komturze czy oglądasz czasem na Discovery - Travel&Living program "Grand designs"? Ja to oglądam kiedy tylko opuszcza mnie duch (walki). Co ci ludzie wyprawiają... A mają i po 70 lat..! I kobitka na ten przykład układa kafle a gość wymienia (osobiście!) belki stropowe A WCALE NIE SA BUDOWLAŃCAMI! Po prostu kupili dom we Francji (Anglicy) i remontują go jak umieją i jak im fundusze pozwalają ( i siły ale te wydają się NIESPOZYTE...).I inne przykłady szalonych ludzi (mniej lub bardziej mi bliskie). Niesamowite i ja stamtąd czerpię optymizm i natchnienie jak mi ich zaczyna brakować...POLECAM Czy wiesz że Twoje siedlisko widziane z daleka tak bardzo przypomina moje że aż serce zabiło mocniej ?? Z dala od innych, pola i pod lasem zabudowania. Tylko masz takie piękne pagórki - u mnie tego nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 07.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 też oglądam, a jeszcze polecam BBC Prime - tylko niestety można oglądać jak sie ma Cyfrę +, a to wiąże się z kosztami ogrodnicy też znajdą cos dla siebie a przy okazji można ćwiczyć swój English Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.05.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja tam widziałem tylko niezgłębione pokłady młodzieńczego wręcz optymizmu, jak w czasach pionierów na dzikim zachodzie. http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Dziekuję za uznanie. Przyznać się muszę, że czasami ogarnia mnie zwątpienie i pesymizm. Siadam wtedy sobie cichutko w kąciku i czekam aż mi przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ha, ja bym bardzo chętnie, ale te pieniądze... nie puszczają... Może kiedyś będziesz w pobliżu zachodniej granicy? Zapraszam serdecznie do nas - Agata już mi obiecała, że latem przyjedzie. Może się dołączysz? A jeszcze jakby Asię namówić...? Byłoby małe forum budowlano-agroturystyczne! Może warto pomyśleć? Pliiiiiiiiisssssssss Oj, nie mów, bo się zawezmę i przyjedziemy do ciebie we czwórkę. Zwłaszcza, że w pobliżu mam przyszywaną ciotkę (mieszka w Zasiekach), a ruiny w Brodach nie do pogardzenia. Jak bedziemy jechali w rodzinne strony teścia (okolice Bytomia Odrzańskiego), to kto wie ? ASIA, TO TY SIĘ ZAWEŹMIJ!!! PROSZĘ!!! BARDZO SIĘ ZAWEŹMIJ!!! TAK SIĘ ZAWEŹMIJ, ŻEBY WSZYSCY PRZYJECHALI!!! ZAWEŹMIESZ SIĘ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ja tam widziałem tylko niezgłębione pokłady młodzieńczego wręcz optymizmu, jak w czasach pionierów na dzikim zachodzie. http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif Dziekuję za uznanie. Przyznać się muszę, że czasami ogarnia mnie zwątpienie i pesymizm. Siadam wtedy sobie cichutko w kąciku i czekam aż mi przejdzie. Tomek!!! Nie pozwól MU... (temu pesymizmowi) Jak ogarnie Cię zwątpienie, zajrzyj do nas, poczytaj, pogadaj i zaraz będzie lepiej. Rany, muszę lecieć, w kuchni muszę rozpalić... Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 łomatkopolko ! Tomek ! Ty umiesz bronować Jestem pod wrażaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 A na grupie Agro jużeśmy Ci prawie urządziły gospodarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 OJEJ :) Wszystkiego naj, naj, naj dla Majki i Nowego Maleństwa :) Mam nadzieję, że zdrowe, i z mamą wszystko OK. I GARTULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzięki Nefer, przekażę szczęśliwym rodzicom. Majka ma ciągle problem zostania babcią. Ciągle jest tylko żoną dziadka. W niedługim czasie będzie jeszcze jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzięki Nefer, przekażę szczęśliwym rodzicom. Majka ma ciągle problem zostania babcią. Ciągle jest tylko żoną dziadka. W niedługim czasie będzie jeszcze jeden. A no to DZIADKU :) Tym bardziej gratuluje - myślę,że Majka się doczeka :) a i tak wiadomo .... oby zdrowe było reszta to pryszcz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Hej, no to pięknie się złożyło GRATULACJE!!! Niech się Rodzina Komturowa powiększa A ja to bym chciała juz byc babcią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ani się obejrzysz Bycie dziadkiem lub babcią to bardzo fajne... stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.05.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Gratulacje dla rodziny małego komturzątka. Całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 GRATULACJE !!!!!!! a dla babci http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/3/2/5329_52935329_51.jpg dziadkowi też coś się należy http://www.laphroaig.com/images/our_whiskies/40yr_bottle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzięki. Leszku, pamiętasz i to 40 letnia Rarytas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzięki. Leszku, pamiętasz i to 40 letnia Rarytas. to na SPECJALNĄ okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tomku piękniejszego prezentu niż Nowe Zycie nie mogliście sobie wymarzyć GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA Przekaż -proszę- szczęśliwej Babci -NAJPIĘKNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE http://www.jennysflowershop.com/Images/products/VL_34681.jpg ps.....ja też mojej mamci zrobiłam taki prezent na 50-tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ew-ka, jaka z Majki Babcia? Trzech chłopaków pod rząd, czwarty w drodze. Ona jest tylko żoną dziadka. Dzięki za życzenia. Przekażę jak tylko wróci z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ew-ka, jaka z Majki Babcia? Trzech chłopaków pod rząd, czwarty w drodze. Ona jest tylko żoną dziadka. Dzięki za życzenia. Przekażę jak tylko wróci z pracy. ti ti ti ... Babcia i to całą gębą Trzech chłopaków ??? pozazdrościć niektórzy to majom sczenście ....jak mawiała moja wiekowa sąsiadka z kresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tomku piękniejszego prezentu niż Nowe Zycie nie mogliście sobie wymarzyć ciekawe jaki prezent jutro przyniesie Życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts