Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

Komturze czy oglądasz czasem na Discovery - Travel&Living program "Grand designs"? Ja to oglądam kiedy tylko opuszcza mnie duch (walki). Co ci ludzie wyprawiają... A mają i po 70 lat..! I kobitka na ten przykład układa kafle a gość wymienia (osobiście!) belki stropowe :o A WCALE NIE SA BUDOWLAŃCAMI! Po prostu kupili dom we Francji (Anglicy) i remontują go jak umieją i jak im fundusze pozwalają ( i siły ale te wydają się NIESPOZYTE...).I inne przykłady szalonych ludzi (mniej lub bardziej mi bliskie). Niesamowite i ja stamtąd czerpię optymizm i natchnienie jak mi ich zaczyna brakować...POLECAM :D

Czy wiesz że Twoje siedlisko widziane z daleka tak bardzo przypomina moje że aż serce zabiło mocniej :p ?? Z dala od innych, pola i pod lasem zabudowania. Tylko masz takie piękne pagórki - u mnie tego nie ma..

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam widziałem tylko niezgłębione pokłady młodzieńczego wręcz optymizmu, jak w czasach pionierów na dzikim zachodzie.

http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

Dziekuję za uznanie. :D Przyznać się muszę, że czasami ogarnia mnie zwątpienie i pesymizm. Siadam wtedy sobie cichutko w kąciku i czekam aż mi przejdzie. :D

Ha, ja bym bardzo chętnie, ale te pieniądze... nie puszczają... :( Może kiedyś będziesz w pobliżu zachodniej granicy? Zapraszam serdecznie do nas - Agata już mi obiecała, że latem przyjedzie. Może się dołączysz? A jeszcze jakby Asię namówić...? Byłoby małe forum budowlano-agroturystyczne! :D Może warto pomyśleć? Pliiiiiiiiisssssssss :D :D :D

Oj, nie mów, bo się zawezmę i przyjedziemy do ciebie we czwórkę. Zwłaszcza, że w pobliżu mam przyszywaną ciotkę (mieszka w Zasiekach), a ruiny w Brodach nie do pogardzenia. Jak bedziemy jechali w rodzinne strony teścia (okolice Bytomia Odrzańskiego), to kto wie ?

ASIA, TO TY SIĘ ZAWEŹMIJ!!! PROSZĘ!!! BARDZO SIĘ ZAWEŹMIJ!!! TAK SIĘ ZAWEŹMIJ, ŻEBY WSZYSCY PRZYJECHALI!!! ZAWEŹMIESZ SIĘ?????

Ja tam widziałem tylko niezgłębione pokłady młodzieńczego wręcz optymizmu, jak w czasach pionierów na dzikim zachodzie.

http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

Dziekuję za uznanie. :D Przyznać się muszę, że czasami ogarnia mnie zwątpienie i pesymizm. Siadam wtedy sobie cichutko w kąciku i czekam aż mi przejdzie. :D

Tomek!!! Nie pozwól MU... (temu pesymizmowi) Jak ogarnie Cię zwątpienie, zajrzyj do nas, poczytaj, pogadaj i zaraz będzie lepiej. Rany, muszę lecieć, w kuchni muszę rozpalić... Pozdrawiam cieplutko! :D

Dzięki Nefer, przekażę szczęśliwym rodzicom. Majka ma ciągle problem zostania babcią. Ciągle jest tylko żoną dziadka. :D W niedługim czasie będzie jeszcze jeden.

Dzięki Nefer, przekażę szczęśliwym rodzicom. Majka ma ciągle problem zostania babcią. Ciągle jest tylko żoną dziadka. :D W niedługim czasie będzie jeszcze jeden.

A no to DZIADKU :):) Tym bardziej gratuluje - myślę,że Majka się doczeka :):)

a i tak wiadomo .... oby zdrowe było reszta to pryszcz :):)

Ani się obejrzysz :D

Bycie dziadkiem lub babcią to bardzo fajne... stanowisko :D :wink:

Dzięki. :D

Leszku, pamiętasz :D i to 40 letnia :o Rarytas.

Tomku piękniejszego prezentu niż Nowe Zycie nie mogliście sobie wymarzyć :D GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA :D

Przekaż -proszę- szczęśliwej Babci -NAJPIĘKNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE http://www.jennysflowershop.com/Images/products/VL_34681.jpg

ps.....ja też mojej mamci zrobiłam taki prezent na 50-tke :lol:

Ew-ka, jaka z Majki Babcia? :evil: :wink: :D

Trzech chłopaków pod rząd, czwarty w drodze. Ona jest tylko żoną dziadka. :D

Dzięki za życzenia. Przekażę jak tylko wróci z pracy.

Ew-ka, jaka z Majki Babcia? :evil: :wink: :D

Trzech chłopaków pod rząd, czwarty w drodze. Ona jest tylko żoną dziadka. :D

Dzięki za życzenia. Przekażę jak tylko wróci z pracy.

ti ti ti ... :lol: Babcia i to całą gębą :D Trzech chłopaków ??? pozazdrościć :D

niektórzy to majom sczenście ....jak mawiała moja wiekowa sąsiadka z kresów :wink: