Ew-ka 08.05.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Tomku piękniejszego prezentu niż Nowe Zycie nie mogliście sobie wymarzyć ciekawe jaki prezent jutro przyniesie Życie pogrzeb mojej Przyjaciólki ot życie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ewo współczuję, takie jest to życie. Jedni przychodzą i się cieszymy, inni odchodzą, często zupełnie niespodziewanie, młodzi, pełni planów, niespełnieni... a takie mieli marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.05.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Tomku, gratulacje dla szczęśliwych Rodziców i równie szczęśliwych Dziadków, i ich żon I powiedz Majce że jest szczęściara bo Wnuki są Babci a Wnuczki Dziadków, tak to jakoś się układa i wiem co mówię, mam parkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Wow, nie czytałam, a tu takie rzeczy! No to najserdeczniejsze gratulacje, Komturze!!! Rozumiem Twoje uczucia tym bardziej, że sama przeżywam narodziny pierwszej bratanicy (są już dwie siostrzenice), która przyszła na świat 5 maja br. Tak więc jeszcze raz gratulacje i wszystkiego dobrego dla maluszka i szczęśliwych Rodziców oraz Dziadków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 09.05.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witamy DZIADKA KOMTURA i Żonę DZIADKA!! Wszystkiego naj naj naj dla ŻONY Komtura A dla następnego dziedzica dużo zdrówka. Rośnij duży. Pozdrawiamy Jurek, Gosia i Olo(dziedzic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 hallo Tomku winszuje wam nowego potomka i zycze , by rosl jak na drozdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.05.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ogładałem dziś te żywe trzy kilogramy. Bardzo starannie wykonany. Jutro, na jakiś czas, biorę jego starszego brata pod opiekę. Fajnie być dziadkiem. Żona dziadka też zachwycona, Dziewczynka w rodzinie pewnie się jeszcze trafi. Najstarszy wnuczek uważa, że jest najlepszą babcię pod słońcem. Dziękujemy wszystkim za miłe życzenia. Majka i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tomku i Majko, gratulacje, przekażcie rodzicom małego człowieczkaTomku, tyś już Dziadek całą gębą... odstąpiłbyś coś żonie Dziadka.. bo nie godzi sie tak wszystkich wnuków zagarniać do siebie... poproś resztę familii o wnuczkę dla Majkipozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.05.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Maksiu, czwarty wnuczek szykuje sie w sierpniu A Majce po co być babcią? wystarczy, że jest żoną dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 I słusznie - przynajmniej może nadal czuć się młodo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Tomeczku dużo dużo zdrówka dla maluszka,który jest bardzo bliski mojemu sercu ponieważ moja starsza córa też jest z 8 maja i urodziła się babci w prezencie tzn. mojej mamie Życzę całej rodzince duzo duzo zdrówak i szczęscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 14.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 HALO!!!! WIELKI KOMTURZE!!! pobudka tęsknimy za opisami KOMTURII. czy z okazji narodzin wnuka zapomniałeś o nas i nie masz czasu? pozdrawiamy gorąco.Jurek, Gosia i Olo. całusy dla całej rodzinki KOMTURA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Może zatrzasnął się w piwniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 16.05.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 gratuluję wnuka tym bardziej, że dwa dni temu zostałem szczęśliwym ojcem. chciałem natomiast nawiązać do twojego winogronu. wiem, że winorośl najlepiej rośnie na kamienistej glebie więc może nie wybierać kamieni do końca? najlepsze winnice są na skalistych zboczach italii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.05.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Savage, gratulacje za ojcostwo, a zwłaszcza gratulacje dla mamy dziecka. Niech sie maluszek zdrowo chowa. Jesli chodzi o glebę to wybrałem tylko największe głazy. Niektóre miały po około 100 kg. Drobnica została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.05.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Masz urodzajną ziemię, nie siał a zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.05.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Tak, Głazy rodzą sie baaaaaaardzo dorodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.05.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Tak, Głazy rodzą sie baaaaaaardzo dorodne. a po ile za te dorodne? a małe to mają jeszcze rosnąć? Tomku a dlaczego nic nie piszesz??????????? pozdrowiam Gosia. PISZ!!!!!!!!!!! bo nie mam co u Ciebie czytać. plis plis plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Tomku! Komturze nasz kochany! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzą Ci Twoje ulubione dziewczyny z forum - agrogospodynie!!! 100 lat i jeszcze dłużej!!!http://www.roze.pl/gfx/S003_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts