tomek1950 30.05.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Małgosiu, Jurku dzięki serdeczne. Buziaki dla dziedzica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 19.06.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Tomku, wiemy, że jesteś zarobiony po łokcie - ale co z ta kuchnią, pokaż, napisz coś. Czy do piwiniczki jest już winda hydrauliczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.06.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Tomku, wiemy, że jesteś zarobiony po łokcie - ale co z ta kuchnią, pokaż, napisz coś. Czy do piwiniczki jest już winda hydrauliczna? Nagle i niespodziewanie wylądowałem w Warszawie. Kuchnia zmontowana, ale jest trochę braków. Nie dowieziono szyb do szafek, wylewka przecieka, brak drobnych elementów, a koszyczki do cargo nie od tej szafki Mają uzupełnić. Mnie zostały pozostałe "pierduły" czyli ułożyć resztę kafelków, fugi, murek i parę innych rzeczy. Najgorsze, że w kontakcie zniknął prąd Lodówka i oświetlenie podłączone przedłużaczem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.06.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Najgorsze, że w kontakcie zniknął prąd Lodówka i oświetlenie podłączone przedłużaczem. Pozdrawiam Ej, Tomek, nie przejmuj się. Mój ślubny kiedyś został poproszony, żeby zawiesic szafkę na zioła - taką lekką. Po wykonaniu 6 (słownie: sześciu) otworów - nie podobały mu się kolejno wykonywane więc kontynuował w nadziei, że nastepna będzie odpowiednia - sam sobie skutecznie odciął dopływ prądu do wiertarki wwiercając się w kabel w ścianie... Następnego dnia poprosiłam kolegę z Enea, który sprawnie zapobiegł katastrofie rodzinnej - "rozwód" wisiał na włosku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 28.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dziękuje Komturze za założenie "komentarzy"do naszego dziennika:)Pieknie piszesz,nie marnuj swego talentu i pisz duuuużo i często-najlepiej nie śpij....a ja będe czytać.Muszę przyznać że tu na forum jest bardzo milutko i strasznie to wciąga:)Pozdrawiam i ide już spaciuchnać,miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.06.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Dzi,ekuję Kamusiu. Jeszcze trochę posiedzę, poczytam, może i coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.06.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 ...Jeszcze trochę posiedzę, poczytam, może i coś napiszę. Siedź, czytaj i pisz... a poleceń Kapitana się nie kwestionuje Twój Dziennik obrasta wodorostami http://www.blaise.us/emots/yawn.gif Toomek, Toomek, Toomek !!! piszpan! ciągle czytam Twoje poprzednie dokonania i już w wyobraźni zaprojektowałem okładkę do książki napisanej przez Ciebie - ta książka to będzie HIT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.06.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Yes Sir. O dyspensę jednak proszę Kapitanie. Veny brak Takie siedzenie w samotności to jak karcer i to w zęzie. Niedługo, mam nadzieję, rozwinę skrzydła Obawiam się tylko bym zbyt daleko nie odleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.06.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Veny brak proszę uprzejmie, vena sztuk jeden (ze skrzydełkami) podsyłam... http://www.uoregon.edu/~jleary/My%20Art/BorisVallejoCalendarWeb.gif chuda jakaś cholera - ziobra widać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.06.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 ...Takie siedzenie w samotności to jak karcer... Będziemy musieli o tym jeszcze porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.06.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Kapitanie, jak tu siedzieć i pisać, kiedy taaaaaka Vena..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 29.06.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 a ja się po prostu wzruszyłam .... pozdrawiam Cię Komturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.06.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Dziękuję LuiLin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.06.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Znam Cpt_Q osobiście. Przemiły gość. Jego żona też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 02.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witaj Komturze jak sądzisz schody będą lepsze z buka czy dębu,dziś trak nam przetarł drzewo na piękne deski i belki-wiem że dąb jest chyba trwalszy ale znowu buk jaśniejszy i ładniejszy.Jak radzisz Komturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Wybrałbym dąb. Ma ciekawsze usłojenie i jest trwardszy. W komturii mam schody sosnowe. Kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ależ sie opuściłam w czytaniu Twego dziennka i komentarzy spóźnione gratulki z okazji urodzin i narodzin wnuka a jak tak już będziesz jeździł po tej Polsce to pamiętaj o Wrocławiu pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ja opuściłem się w pisaniu Jeszcze trochę cierpliwości. Dzięki za życzenia i gratulacje. W sierpniu kolejny wnuk A Wrocław bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nio teraz to jestem spóźniona na zabój Nic to i tak złoże życzenia Tomeczku Wszystkiego najlepszego, duzo zdrówak i spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.07.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Nio teraz to jestem spóźniona na zabój Nic to i tak złoże życzenia Tomeczku Wszystkiego najlepszego, duzo zdrówak i spełnienia marzeń Kochana z Ciebie dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts