Aga J.G 29.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Tomku to czekam aż się poprawi łączność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.08.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Postaram sie zaraz coś napisać, ale wesołe to nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Tomek, Ty szybko opisuj coś Ty tam znalazł w tej ścianie. Co te budowlane syny Ci zostawiły albo czego nie zrobiły? Jak zwykle, trzymasz czytelników w napięciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Mam nadzieje że c.d będzie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zrobiłem dziś zdjęcia tego co zastałem ale fotosik mi sie nie otwiera. Ludzkie słowa nie są w stanie tego opisać. Przynajmniej mój język jest zbyt ubogi. Może dlatego, że brzydko klnę na wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 O! Żesz w morde... A mówiłam, że budowlane syny. Jednak nie ma to jak samemu zrobić. Powierzasz komuś, płacisz pieniądze... i co? I to, co u Ciebie widać! No, po prostu... E, brak słów. Teraz masz robotę ze zrobieniem tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.08.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Może bym i tego nie ruszył, ale każde okno było obrobione inaczej i każde krzywo. Zrobię też zdjęcia w podczerwieni i zobaczę co dalej. Warstwa styropianu to 2 x 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witaj Tomku Ładne kwiatki, nie popisali się... Spróbuj ich ścigać, niech poprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.08.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Chyba bym pozabijał tych ... Tak ostatnio zauważam, że coraz bardziej nerwowy się robię . A powiedz mi Komturze skąd weźmiesz sprzęt do zdjęć w podczerwieni? To można gdzieś wypożyczyć, czy masz jakieś dojścia? Pozdrawiam i spokoju życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Problem w tym, że ekipy już nie ma. Tyle mojego, że jak pod koniec prac się pobili i ganiali z siekierą to wynieśli się bez pożegnania i trochę mieli niedopłacone. Ocieplenie robione było kilka lat temu. Trudno, uczymy się całe życie i ciągle jesteśmy głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jeśli chodzi o zdjęcia w podczerwieni to z tego co pamiętam, mój aparat może takowe zrobić. Potrzebny jest tylko filtr. Niedoczytałem tego rozdziału w instrukcji obsługi, ale coś tam na ten temat było. Normalnym aparatem na film tez takie zdjęcie można zrobić. Potrzebny tez jest filtr IR i film na podczerwień. Ostrość ustawia się na czerwoną kreskę na obiektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 31.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jeśli chodzi o zdjęcia w podczerwieni to z tego co pamiętam, mój aparat może takowe zrobić. Potrzebny jest tylko filtr. Niedoczytałem tego rozdziału w instrukcji obsługi, ale coś tam na ten temat było. Normalnym aparatem na film tez takie zdjęcie można zrobić. Potrzebny tez jest filtr IR i film na podczerwień. Ostrość ustawia się na czerwoną kreskę na obiektywie. Teżmam lumixa fz-30. Chyba też muszę doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.09.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A'propos jeszcze roślinek do cienia przy schodkach-pamiętaj że funkie są widoczne "sezonowo" i tracą potem liście (do nastepnego roku-bylina), więc żeby mieć ładnie cały rok mógłbyś połączyć je z np golterią (było powyżej) jako podszyt, obie lubią gleby kwaśne-będzie im dobrze razem, a golteria jest zimozielona (bardzo ładne błyszczące listki). Np pasy funkii wzdłuż schodów a na reszcie golteria.. a w ogóle jak tam będziecie chcieli - zawsze będzie ładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.09.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Chwilowo (?) jest gleba. Decyzję podejmie "komturowa". Pokażę Jej w internecie, jak one roślinki wyglądają. Ja chcę chodzić po "Swych własnych schodach" bez zaburzeń. Dzięki za rady. Ja jestem techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2007 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Rad Gagaty w tym względzie zawsze warto słuchać - toż to architekt krajobrazu, kto lepiej od niej wie? Wie, wiem, Ty jesteś techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Poprostu trzeba Majkę do komputera przygonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ale kfiatki wyszły mam nadzieję że uda sie jakoś naprawić... trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A dziś miejsce gdzie będą "kfiatki" zostało bezceremonialnie zdeptane przez przemiłe psie łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Od wczoraj towarzyszy mi Dinar. Jest suuuuuuuuuuuuuper, tylko jedną rękę mam zajętą, bo muszę go ciągle głaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts