Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdjęcie mojego nowego przyjaciela jest już w dzienniku. Fantastyczny psiak. :D

Wziął się z... Forum Muratora. Właścicielka uczuliła się na psa po trzech latach. Znam to, mój syn uczulił się na kota po pięciu. jestem przekonany, że zostanę zaakceptowany przez Dinarka. Wszystko na to wskazuje. :D

Alergia nie wybiera. Mam z tym cholerstwem do czynienia zawodowo prawie 30 lat. Mamy kocicę, zwykłą dachówke. Przez 5 lat nie było problemów. Po 5 latach syn nagle uczulił się na kota w sposób niewyobrażalny. Wyjścia były 2, pozbyć się z domu kota, albo... syna. Pozbyliśmy się syna. :D Nie narzekał. Trochę samodzielności dobrze mu zrobiło. Po trzech dniach pies nie zgłasza pretensji. Jest wesoły, wciska łeb pod rękę i karze się głaskać, nie ucieka, daje sobie zabrać miskę z żarciem i cały czas macha radośnie ogonem. :D

Przy takim "cudeńku" to wszyscy złodzieje pouciekają conajniej do wsi sąsiednich :wink:

"Cudeńko" ma szczek wprawdzie nie basowy, ale... baryton, to na widok obcego szczeka machając ogonem. :D Bardzo dobrze ułożony. Dla dzieci niańka.

Hmm... to nie jest owczarek podhalański. To jest wyjątkowo jasny GOLDEN RETRIEVER. :D Z rodowodem.

Dziś przyszedł syn sąsiada. 7 lat, Dinarek bawił się z nim parę godzin, nosił rzucane patyki, ale przy misce warknął, "micha jest moja". Ja mogę mu zabrać jedzonko z gardła. Nieświadomy tak zrobiłem, pies spojrzał i pomachał ogonem. :D