DPS 09.02.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Wiedziałam, że sobie poradzisz. Kciuki trzymam, żeby jak najszybciej ciało wydobrzało, a duch się lepiej poczuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 O holender. Tomku szukaj plusów - ja tak zawsze robię. NA PEWNO jakieś znajdziesz Jakby nie spojrzeć - kafle przywiezione... Trzymam kciuki w każdym razie. ...no co Wy macie z tymi nogami jak pragnę..... ! pozazdrościło się Komturowej Pani....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 O holender. Tomku szukaj plusów - ja tak zawsze robię. NA PEWNO jakieś znajdziesz Jakby nie spojrzeć - kafle przywiezione... Trzymam kciuki w każdym razie. ...no co Wy macie z tymi nogami jak pragnę..... ! pozazdrościło się Komturowej Pani....?? Taaaak pozazdrosciło się. Też prawa noga, a co? gorszy jaki jestem, czy co? Kafle są, ale na trzon kuchenny i kominek mało bedzie. A nastawiony jestem pozytywnie. W domu posiedzę, może cos napiszę. Tylko za komturią tęskno. Może dam radę tam dojechać? Muszę spróbować jak gipsem mozna pedały gazu i hamulca obsługiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 P R Z E S T A Ń Zatęsknisz to uczucie się wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.02.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Chyba najciekawszy dziennik na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dziekuję za uznanie, ale... moim zdaniem jest wiele chyba ciekawszych. Mało w moim o budowaniu i remontowaniu... PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 22.02.2008 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ..witam serdecznie jestem na momencik...ale jutro przybiegnę na dluzej mogę cię odwiedzać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Możesz, oczywiscie, że możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Tomek, Ty nie rób jaj. Najwyżej poproś, może któreś z dzieci Cię zawiezie do komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.02.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Hej Tomku, własnie przeczytałam o twojej niefortunnej przygodzie ... życzę Ci obyś jak najszybciej wrócił do pełnej sprawności i pojechał do Komturi.... dwa tygodnie z czterech już minęły jeszcze troszeczkę i gips nie będzie utrudniał Ci życia... pozdrawiam Komturową i cierpliwości Jej życzę bo w tej sytuacji wszystko na Jej głowie-chory Komtur, pies, dom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Tomek, Ty nie rób jaj. Najwyżej poproś, może któreś z dzieci Cię zawiezie do komturii. Już po jajach. Dojechałem bez większych problemów. Córki mają małe dzieci, syn wyjechał to co miałem robić. Jutro mam spotkanie z majstrem. Miał zacząć u mnie 10 dni temu. Nie zaczął, bo moja noga stanęła na przeszkodzie. Złapał obecnie jakąś dużą pracę. Mam nadzieję, że jak tam skończy to zacznie w "komturii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ewusia, dodaj jeszcze Komturowej jej własna rehabilitację 3 razy w tygodniu po 1,5 godziny + dojazd dokładnie przez całą Warszawę ok. 20 km w jedna stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 I jak się gips miewa, Komturze?? Czy Depeesia była uprzejma donieść Tobie, że byłeś przeze mnie obgadywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nic Pre...datorka nie donosiła, ale przynajmniej wiem czemu uszy miałem czerwone. Plastikowy gips jest duuuuużo lepszy. To znaczy lżejszy. Noga trochę boli, chyba z powodu słabszego krążenia. Odliczam dni do pozbycia się balastu. Żyć się da. Nawet prowadzic samochód. A o czym było to obgadywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nic Pre...datorka nie donosiła, ale przynajmniej wiem czemu uszy miałem czerwone. Ciesz się, że nie spłonąłeś Plastikowy gips jest duuuuużo lepszy. To znaczy lżejszy. Noga trochę boli, chyba z powodu słabszego krążenia. Odliczam dni do pozbycia się balastu. Żyć się da. Nawet prowadzic samochód. Znaczy się, jest lepiej niż gorzej, a to dobry znak!!! Pozostaje życzyć Ci tylko wytrwałości, skoro już tyle wytrzymałeś to dalej to już tzw. pikuś A o czym było to obgadywanie? O inteligencji, urodzie, ogładzie i tym podobne straszliwe rzeczy Aż mi wstyd normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nic Pre...datorka nie donosiła, ale przynajmniej wiem czemu uszy miałem czerwone. Ciesz się, że nie spłonąłeś Plastikowy gips jest duuuuużo lepszy. To znaczy lżejszy. Noga trochę boli, chyba z powodu słabszego krążenia. Odliczam dni do pozbycia się balastu. Żyć się da. Nawet prowadzic samochód. Znaczy się, jest lepiej niż gorzej, a to dobry znak!!! Pozostaje życzyć Ci tylko wytrwałości, skoro już tyle wytrzymałeś to dalej to już tzw. pikuś A o czym było to obgadywanie? O inteligencji, urodzie, ogładzie i tym podobne straszliwe rzeczy Aż mi wstyd normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Przy tym obgadywaniu to gips faktycznie pikuś i to mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 O żesz... Teraz mnie obgadali, że ja obgaduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 O żesz... Teraz mnie obgadali, że ja obgaduję... Ale publicznie, nie za plecami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 O żesz... Teraz mnie obgadali, że ja obgaduję... A co takie oczyska robisz Ja skarżypyta jestem i wszystko wygadam - zapomniałam tylko o tym uprzedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts