ewusia 01.04.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no wiesz, to nieładnie takie numery robić ale nie ma to tamto, uwierzyłam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 01.04.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A CO kOMTURIA SIEM ZAWALIŁA? pisz o odobudowie Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo u mnie pół piwnicy kafli piecowych (używanych). W przyszłym tygodniu wystawiam na podwórze, bo jeszcze mi szkoda wyżucić. Płaciłeś za transport za te kafle z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Co znaczy daleko? Szukam dalej kafli, bo to co mam to troche mało. Na obudowę kominka od biedy starczy, ale na wybudowanie kuchni z piecem chlebowym mało. Daj namiary na priva i ew. zdjecie kafli. Koszt transportu miałem niewielki, tylko paliwo, bo pozyczona przyczepa miała nieaktualne ubezpieczenie i nie płaciłem za wynajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.04.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ufff... a ja nie popatrzyłam na datę posta i myślałam, że jak zwykle zapóźniona jestem... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Pisząc zastanawiałem się czy ktoś uwierzy, że opuszczam forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Pisząc zastanawiałem się czy ktoś uwierzy, że opuszczam forum. chyba jakiś niopierzony forumowicz wiedziałam my z Leszkiem to normalnie Holmes i Wotson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W pierwszym momencie tak właśnie sobie pomyślałem Ale i tak byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Potwierdzam, Quba nie chciał psuć zabawy w wysłał na priva, ze to zart pierwszy. Pozdrawiam wszystkich i chyba nikt zawału nie dostał, ani nie rozpaczał głośno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Potwierdzam, Quba nie chciał psuć zabawy w wysłał na priva, ze to zart pierwszy. Pozdrawiam wszystkich i chyba nikt zawału nie dostał, ani nie rozpaczał głośno? wszyscy dochodzą do siebie musisz Tomku chyba jakieś wino ze swojej piwniczki przynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Potwierdzam, Quba nie chciał psuć zabawy w wysłał na priva, ze to zart pierwszy. Pozdrawiam wszystkich i chyba nikt zawału nie dostał, ani nie rozpaczał głośno? wszyscy dochodzą do siebie musisz Tomku chyba jakieś wino ze swojej piwniczki przynieść Komturskiego juz nie ma. Były zrobione "aż" 2 butelki. Jedna wypita została w znakomitym forumowym towarzystwie, druga wystawiona na licytację wczoraj została wysłana do Joan. Poczekaj do nowych zbiorów. Chyba, że nie pogardzisz sklepowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Potwierdzam, Quba nie chciał psuć zabawy w wysłał na priva, ze to zart pierwszy. Pozdrawiam wszystkich i chyba nikt zawału nie dostał, ani nie rozpaczał głośno? wszyscy dochodzą do siebie musisz Tomku chyba jakieś wino ze swojej piwniczki przynieść Komturskiego juz nie ma. Były zrobione "aż" 2 butelki. Jedna wypita została w znakomitym forumowym towarzystwie, druga wystawiona na licytację wczoraj została wysłana do Joan. Poczekaj do nowych zbiorów. Chyba, że nie pogardzisz sklepowym. W takim towarzystwie to może być i nawet slepowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.05.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nie widze na Twoim wątku żadnego sprostowania ani nowego wpisu na jednym załączniku chyba sie nie skończy i na pewno nie na sklepowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nie widze na Twoim wątku żadnego sprostowania ani nowego wpisu na jednym załączniku chyba sie nie skończy i na pewno nie na sklepowym Załączników mam pełen dostarek. Poczytamy. Wszystkie jednak nie są mojego autorstwa. Mniemam, że za "mamrotki" ich nie uznasz. Nowe TOMY dopiero jesienia "napiszę". A i "tatafruit" z soku chmielowego też będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Licytacja na rzecz podnośnika dla Bogusi to super ważna rzecz, zgadzam się!!! Ale Mazurska Chałupa Komtura też mnie jakoś dziwnie interesi - taka wścibska jestem - i chętnie bym zobaczyła, co tam nowego Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Brazunia, a czemu nie wpadniesz żeby naocznie się przekonać jak tu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Brazunia, a czemu nie wpadniesz żeby naocznie się przekonać jak tu jest? Bo nie mam czym dojechac Konno zajęłoby to pewnie ze trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.05.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Brazunia, a czemu nie wpadniesz żeby naocznie się przekonać jak tu jest? Bo nie mam czym dojechac Konno zajęłoby to pewnie ze trzy dni Koleją Brazunia, koleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Brazunia, a czemu nie wpadniesz żeby naocznie się przekonać jak tu jest? Bo nie mam czym dojechac Konno zajęłoby to pewnie ze trzy dni Koleją Brazunia, koleją. O tym nie pomyslałam Pewnie najprędzej latem, gdy będziemy latorośl do przyjaciół na Mazury odwozić - to w okolicach Kętrzyna, wieś Pożarki. Daleko do Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kamieniem rzucił... ze dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kamieniem rzucił... ze dwa razy. Serio???? No to lepiej się dobrze zastanów nad tym, co mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts