Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co znaczy daleko? :D

Szukam dalej kafli, bo to co mam to troche mało. Na obudowę kominka od biedy starczy, ale na wybudowanie kuchni z piecem chlebowym mało. Daj namiary na priva i ew. zdjecie kafli. Koszt transportu miałem niewielki, tylko paliwo, bo pozyczona przyczepa miała nieaktualne ubezpieczenie i nie płaciłem za wynajem.

Pisząc zastanawiałem się czy ktoś uwierzy, że opuszczam forum. :D

Potwierdzam, Quba nie chciał psuć zabawy w wysłał na priva, ze to zart pierwszy.

Pozdrawiam wszystkich i chyba nikt zawału nie dostał, ani nie rozpaczał głośno? :D

Potwierdzam, Quba nie chciał psuć zabawy w wysłał na priva, ze to zart pierwszy.

Pozdrawiam wszystkich i chyba nikt zawału nie dostał, ani nie rozpaczał głośno? :D

wszyscy dochodzą do siebie :D musisz Tomku chyba jakieś wino ze swojej piwniczki przynieść :roll: :lol: :wink:

Komturskiego juz nie ma. Były zrobione "aż" 2 butelki. Jedna wypita została w znakomitym forumowym towarzystwie, druga wystawiona na licytację wczoraj została wysłana do Joan.

Poczekaj do nowych zbiorów. :D

Chyba, że nie pogardzisz sklepowym. :wink: :)

wszyscy dochodzą do siebie :D musisz Tomku chyba jakieś wino ze swojej piwniczki przynieść :roll: :lol: :wink:

Komturskiego juz nie ma. Były zrobione "aż" 2 butelki. Jedna wypita została w znakomitym forumowym towarzystwie, druga wystawiona na licytację wczoraj została wysłana do Joan.

Poczekaj do nowych zbiorów. :D

Chyba, że nie pogardzisz sklepowym. :wink: :)

W takim towarzystwie to może być i nawet slepowe 8)

• 1 month później...
Nie widze na Twoim wątku żadnego sprostowania ani nowego wpisu :evil:

na jednym załączniku chyba sie nie skończy i na pewno nie na sklepowym :wink: 8)

Załączników mam pełen dostarek. :D Poczytamy. :lol: :wink:

Wszystkie jednak nie są mojego autorstwa. Mniemam, że za "mamrotki" ich nie uznasz. Nowe TOMY dopiero jesienia "napiszę". A i "tatafruit" z soku chmielowego też będzie. :D

• 3 weeks później...

Licytacja na rzecz podnośnika dla Bogusi to super ważna rzecz, zgadzam się!!! Ale Mazurska Chałupa Komtura też mnie jakoś dziwnie interesi - taka wścibska jestem :oops: - i chętnie bym zobaczyła, co tam nowego :D

Dzieńdoberek :D

Brazunia, a czemu nie wpadniesz żeby naocznie się przekonać jak tu jest?

Bo nie mam czym dojechac :-? Konno zajęłoby to pewnie ze trzy dni :-? :D

Koleją Brazunia, koleją. :D

Bo nie mam czym dojechac :-? Konno zajęłoby to pewnie ze trzy dni :-? :D

Koleją Brazunia, koleją. :D

O tym nie pomyslałam :wink: Pewnie najprędzej latem, gdy będziemy latorośl do przyjaciół na Mazury odwozić - to w okolicach Kętrzyna, wieś Pożarki. Daleko do Ciebie??