Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 5 weeks później...
Jest pewien problem... w szale przyspieszonej przeprowadzki, aparat został spakowany do jednego ze... 150 pudeł... Nie wiem do któregp. Część pudeł juz na Mazurach, część w Warszawie. Jeśli Twoja komórka odbiera MMS daj nr na priwa. Zrobię zdjęcie komórką i Ci wyślę. Gdzie jest kabelek od łączenia aparatu z komputeram, tez nie wiem.

• 2 weeks później...

Witaj Komturze.

Zakończyłem jakże ciekawą lekturę komentarzy i jestem pod wrażeniem.

Wytrwałość godna podziwu, zwłaszcza, że wszystkie przypadki których doświadczyłeś każdego innego natychmiast by zniechęciły

Życzę Ci wszystkiego dobrego w przyszłości, a w sekrecie zdradzę Ci, że wkrótce Brazylia wybiera się na Mazury.

[quote name="Szanowny Pan"

Życzę Ci wszystkiego dobrego w przyszłości, a w sekrecie zdradzę Ci, że wkrótce Brazylia wybiera się na Mazury.

Brazylia... poznałem kiedyś jednego Brazylijczyka... Mario mu było na imię. Był z Sao Paulo... Spotkaliśmy się w Sztokholmie.

Mam nadzieję, że panowie "akwizytorzy" nic nie wskórali. :evil:

Fascynuje mnie, co zrobiła Majka w tym momencie... :lol:

Co zrobiłaby Nefer mniej więcej wiem, ale Majka - taka spokojna dziewczyna? :o :lol:

• 3 weeks później...

Dla zainteresowanych. Z Depesią sobie pogadaliśmy, choć z przerwami. :)

A ja dziś zrobiłem 6 butelek soku z czarnego bzu (dla wnuków) i przygotowałem się do robienia wina z jabłek. Wino gronowe musi jeszcze poczekać. Zimno i winogrona jeszcze zbyt kwaśne. :evil: