tomek1950 22.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzień dobry Tomku wena dotarła? Vena tak sobie, ale kontrola bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 cześ ć Tomku dziennik uzupełnić obiecałeś gdzie on? gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.10.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Może w przyszłym tygodniu. Postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 słonecznie i pięknie się witam przyszłam (bo wszędzie się chwalę ) - BRAZA zrobiła dla nas łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.10.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 pozdrowienia z Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Komturze, sygnał Ci ukradli, czy co POzdrowionka znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 na sms-y tez nie odpowida to raczej sygnalu nie ma pozdrowienia i ze wsi warszawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 31.10.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 NOOOO KOMTURZE gdzie się podziewasz witam serdecznie i o zdrowie pytam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 dzień doberek zostawiam słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Komturze, co tam się u Ciebie słychać, odezwij się chociaż jednym słowem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.11.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Tomku, gdzie się podziewasz dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.11.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 noooo KOMTURZE wszędzie bywasz a gosci u Siebie to nie witasz nocne przywitanie zostawiam ale mnie siem rymło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A gdzie to Komtur bywa, czyżby w Kawiarni???? A do się nie zagląda Chyba Mu reprymendę na NK zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2008 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jestem, jestem. Dopiero dziś, po 2 tygodniach niemoca wziety warszawską, do komturii mej zawitałem. Niestety, ciepło całe, mimo 20 cm styropianu na ścianach z komturii uciekło i zaledwie, albo optymistycznie, aż 11 stopni w "komturii" było. Niemoc ma, tylko smarkanie miała za objawy, choć były one trochę uciążliwe. Odnośnie komórki mojej, com w ją cały czas przy secu nosił, by od forumowych przyjaciół wieści jakoweś otrzymywać, powiem jeno, że zborsuczyła się całkowicie, mimo młodego wieku, i wiesci mi nie przekazywała. Buziaki wszystkim Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No,smarkaczu, nareszcie!!!!!!Radam, że już wszystko w miarę okey i nadzieję wyrażam, co w komturii temperatura z lekka wzrosła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A gdzie to Komtur bywa, czyżby w Kawiarni???? A do się nie zagląda Chyba Mu reprymendę na NK zostawię a niby dlaczego czyżby ?? w kawiarni jest milutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ivoneska, ja wiem.... Kawiarnia to najmilsze miesjce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ivoneska, ja wiem.... Kawiarnia to najmilsze miesjce .... to zapraszam tam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wapdnę teraz, bo mnie wywiało .... Komturze, znowu zamilkłeś i nawet nie wiesz, że rola CCi się szkuje poważna w scenariuszu dotyczącym "Uroczyska". Będziesz robił za "Czarną Zroję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Brazuniu, ja, za Czarną Zbroję? Toż ja serce mam gołębie, co u komturów rzadko się zdarza. W szkolnym teatrzyku to raz byłem ogóreczkiem - rola milcząca jak starego wiarusa. Tylko narrator mówił:" pomidorek, ogóreczek niosą torcik z rzodkieweczek". I niosłem ten torcik z kolegą. Później rola świerszcza, tez niema, ale grałem na skrzypcach kołysankę. I dopiero w liceum dostałem prawdziwą role w której mogłem pokazać swój kunszt aktorski. Byłem paziem w przedstawieniu na podstawie tekstów Kochanowskiego i Reja. Do wygłoszenia wiele nie miałem: "Chcemy sobie być radzi, rozkaż Panie czeladzi..." (dalej nie pamiętam) Chyba największy występ, improwizowany w 100%, to w tym roku na zlocie Muratora podczas prowadzenia licytacji. I ja mam być Czarną Zbroją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts