tomek1950 13.01.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja też jestem pociągający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 cze Tomaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Miałem półtorej doby przerwy z internetem. Ale dokupiłem brakujące kafelki i drzwi do małej łazienki. Sa już w "komturii". Jutro wraca glazurnik. Bardzo się cieszę. Kolejny krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 cze Tomaszku cze gosia tomciu pozdrawiam cieplutko jak "wykonczysz" lazienke pochwal sie nia koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 kooooniecznie siem pochwal no to może w dzienniczku nowe wpisy będą dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nio przydałoby sie przydało a teraz spadam do wtorku..echh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Przylazłam i ja i się ciesze, że w końcu Komtura mogę poczytać Pozdrowionka zostawiam i też czekam na zdjęcia, lubię oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Miałem półtorej doby przerwy z internetem. Ale dokupiłem brakujące kafelki i drzwi do małej łazienki. Sa już w "komturii". Jutro wraca glazurnik. Bardzo się cieszę. Kolejny krok do przodu. i gdzie te wpisy w dzienniczku bry nocne mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 TOMEK!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nio mnie tyz nie było ale tydzien i charowałem na kolankach..a tu nic poprawy..niom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zaglądam ... i zaglądam ... i zaglądam ... i nic nie widzę Komturze, jak zdrowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zniechęciłem się do pisania. Napisałem chciałem wysłać i... wcięło. Napisałem drugi raz i wcięło. Chciałem wczoraj wkleic kilka zdjęć i... "psińco". Łączność jest tak fatalna, że chyba się powieszę. Jak zanika sygnał to komputer się zawiesza i muszę resetować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zamawiam sobie sznurek ... podobno szczęście przynosi Komturze, nie wieszaj się, lepiej powieś operatora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zamawiam sobie sznurek ... podobno szczęście przynosi Komturze, nie wieszaj się, lepiej powieś operatora!!! Sznurek na którym powieszę operatora zapiszę Ci w testamencie. A na poważnie może ktoś wie jak temu zaradzić? Czy jakaś dodatkowa antena na dachu pomoże? Sygnał ra jest na 3 kreski, za chwile zero. Próbowałem 3 operatorów - bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 i tak właśnie bedzie przy radiówce..niestety zalezy równiez od pory roku...nie ma netii..czy innego kabla u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Żadnego kabla. Do cywilizacji mam 6 km. Jest linia Tepsy, ale bez mozliwosci technicznych podłączenia neostrady. W pobliskiej wiosce montują jakiś maszt. Podobno bedzie bezprzewodowy, gminny internet, ale to 5 km w linii prostej i za lasem. Teraz korzystam z pomarańczy. EDGE, ale tempo... woła o pomstę do 7 nieba i te wahania mocy sygnału, zaniki. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Tomek, nie poddawaj się, ja trzeci rok tak mam. U mnie maszt Orange też 5 km od nas i za lasem, a do tego jeszcze nasza wieś w dołu leży, więc często jest tak, że mam 3 kreski (oczywiście WYŁĄCZNIE EDGE), ale połaczyć się - zapomnij. Weź na luz, aha, korzystaj z Opery, ma doskonałe opcje dla takich jak my. Jak wetnie posta to robisz strzałką "idź wstecz" i jesteś z powrotem na ekranie wysyłania wiadomości, masz ją nienaruszoną i możesz ponawiać próby do us...j śmierci. A do tego, jeżeli niespodziewanie wywali Cię z netu i zamkniesz, wkurzony, Operę, po czym znów uda się połączyć, to odpalasz Operę i pyta - czy wrócić do przerwanej sesji? Klikasz "tak" i sama otwiera te okna, które miałeś otwarte. Doskonale się to sprawdza w takich warunkach jak nasze. Operę albo ściągnij sobie, albo kup jakąś gazetkę komputerową z płytką, gdzie będzie Opera. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Korzystałem kiedyś z Opery, ale wqurzała mnie wielkość okienka i lewa strona ekranu. Może to się zmieniło, bo korzystałem kilka lat temu. Dzięki za info sprawdzę, choć takie rozwiązanie to półśrodek. Chcę mieć szybszy internet. Co wioskowi nie mają prawa? Jak słowo daję, wystartuję do najbliższych wyborów i bedę walczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 cze Tomek a w Twojej wsi linie tel. są? bo w naszej dziurze też mówili, że nie ma technicznych mozliwosci na neta aleeeeee no wiesz różnych ludzi się zna nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 pisz do tpsy pismo za pismem, monituj i krzycz i proś czasami działa, bo oni tak naprawde to nie do końca wiedzą gdzie co mają a czasami to piszą: "się nie da" po to coby zbyc delikwenta ( petenta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts