DPS 30.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Korzystałem kiedyś z Opery, ale wqurzała mnie wielkość okienka i lewa strona ekranu. Może to się zmieniło, bo korzystałem kilka lat temu. Dzięki za info sprawdzę, choć takie rozwiązanie to półśrodek. Chcę mieć szybszy internet. Co wioskowi nie mają prawa? Jak słowo daję, wystartuję do najbliższych wyborów i bedę walczył. Wielkośc okienka? Że niby za małe czy za duże? Bo teraz to jest opcja "Dopasuj do szerokości" i nie rusza mnie, że ktoś rozciągnął stronkę. Lewa strona? A co było z lewej strony? Teraz nie ma nic. A z tymi wyborami to dobrze mówisz - podoba mi się, że chcesz walczyć! Jednak co prawdziwy Komtur, to komtur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A z tymi wyborami to dobrze mówisz - podoba mi się, że chcesz walczyć! Jednak co prawdziwy Komtur, to komtur! Tylko gdzie są te dwa miecze? A kilka głosów to juz mam, tak z 10 we wsi + mój własny. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 No i słusznie, trzeba walczyć, żeby jakoś lepiej się żyło, nie? O antenie zewnętrznej też myślimy, chyba na dniach Mojny do takiej firmy podjedzie, zobaczymy, co da się zrobić i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Zastanawiam się, czy zysk z anteny nie bedzie "zjedzony" przez straty w kablu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Też mamy takie wątpliwości, dlatego chcemy w firmie dobrze wypytać. Jak się Sołtys czegoś dowie, to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Tak teoetycznie, bo nie mierzyłem, to z 8 metrów kabla by antenę wystawić nad dach. Dziekuje Sołtysowo. Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mój i mojego Szanownego głos też już możesz dopisać ... to za ten sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam walecznych komturów..i reszte rzecz jasna również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mój i mojego Szanownego głos też już możesz dopisać ... to za ten sznurek Sznurek, a ile wart. Witam ducha wojownika z Termopil. Zaszczyt to dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 oooo pojawił się KOMTUR Tomku a zdjęcia bedom dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witaj Gosiu, Zdjęcia sa, ale w moim komputerze. Łączność w komturii nawala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a pisałam monituj i dręcz Tepse dręcz i monituj pisz do nich, pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Tepsa tutaj odpada. Nie ma mozliwosci technicznych na podłączenie neostrady. A kable kładli kilka lat temu. Jedyna mozliwość to bezprzewodowo. I niestety sygnał jest niestabilny i słaby. Dotyczy to wszystkich operatorów. Od kilku miesiecy jest znacznie gorzej. Dwa lata temu było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 TOMKU!!!!!! nam przez dwa lata mówili, ze nie ma MOZLIWOSCI TECHNICZNYCH a po dwóch latach okazało się, że mają pisz, pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 acha a kabli nie dokładali sa położone od daaaaaawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że mają zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja po prośbie dzisiaj. Tomku, Ty szczególnie rozumiesz takie sytuacje. Zorganizowaliśmy aukcję, żeby pomóc choremu dziecku w leczeniu i rehabilitacji. Wejdź, zalicytuj coś, wystarczy to zrobić w komentarzach do danegp przedmiotu. Z góry dziękuję. http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Melduję posłusznie, że fartuszek Chefa Paula podbiłem o jednego "banana". Sprawdziłem najpierw czy mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pięknie dziękuję i nisko się kłaniam. Mam nadzieję, że zdrówko coraz lepiej. Jakies wieści byś przysłał, PW to wytrzyma. Pozdrówka serdeczne i buziaki dla Majki i dla Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ... również Tomku serdecznie dziękuję pozdróweczka ps - mam nadzieję, że spotkamy się na Konkursie Grillowania im Macieja Kuronia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts