Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

Wilcza75, Tomku, śmiechu było sporo bo świeżo upieczony inżynier nim zaczął zaczął się przechwalać, że on tę dziurę to w parę minut... Chyba za trzecim razem trafił w przecinak trzonkiem (trochę już nadwątlonym) i tak się skończyło przechwalanie. Dobrze, że nie trafił w rękę obuchem bo byłby wypadek na budowie.

Ja sam z tego remontu, jak dotychczas wyniosłem dwie spore szramy. Raz drzwi do chlewika pchnięte podmuchem wiatru przycięły mi palec na skoblu, a kiedyś końcówka pręta zbojeniowego rozcięła mi łydkę na długości ok. 20 c. Nawet tego rozcięcia nie zauważyłem. Zorientowałem się dopiero gdy skarpetka zaczęła być mokra i lepić się do nogi od krwi.

Wrażliwców przepraszam za dosłowność.

PS Tomku, ja dopiero kilka dni temu nauczyółem się wklejać zdjęcia. Jak nauczę się jak wklejać moje robione podczas remontu to zamieszczę. Nauka trwa.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomku dlatego rodzice budują domy :wink: :) żeby dzieci wykształcić :wink: :)

Tak Aga. Szkoły zrzucają na nas rodziców wiele obowiązków. :D

Troszkę napisałem, a jeśli chodzi o ilustracje to pilnie ćwiczę ich wstawianie. Potrafię już wstawiać, teraz czas na naukę założenia jakiegoś albumu w necie. Musi być pojemny bo zdjęć mam sporo.

Obiecuję, że jak tylko założę album to dołożę ilustracje. :D

Tomku, nie musisz zakladac albumu, jest taka strona, gdzie wklejasz zdjecia pojedynczo ( przegladaj, host it) , kopiujesz ostatni link ( Direct link to image ) i wklejasz ten link na forum pomiedzy dwa img. To tak na szybko. Album wiadomo jest ciekawszy, ale zeby zaspokoic nasza ciekawosc terazzzzz juuuz mozesz skorzystac z takiego sposobu. Prosze!!! Juz nie moge sie doczekac, moze latem zajedziemy do Twojej chalupy. zapraszasz???

Podaje link:

http://www.imageshack.us/

Dziękuję Gabrysiu, zaraz coś spróbuję wkleić. Oczywiście, że jesteście zaproszeni.

Coś jest nie tak z oprogramowaniem mojego skanera. Zdjęcia mam papierowe. Będę próbował dalej, ale nie dziś. Sorry.

W ostatnich dniach żyję w ogromnym "niedoczasie". Napisanie tych paru zdań historii z przed 10 obecnie lat wymaga poszukania faktur za materiały, przejrzenia zdjęć i ... nie starcza na to czasu. Obiecuję, że napiszę więcej w weekend. A do umieszczenia zdjęć na forum się szykuję. Na razie bez sukcesu. Próby jednak trwają.

Przepraszam wszystkich, że przestałem pisać każdego dnia. Mam trochę problemów w pracy i wiecej pracy, a po drugie ćwiczę wstawianie zdjęć. Niskie ukłony dla Dobrego Duszka czyli Zeljki :D

Bodziu, dzięki za uznanie. :D Trochę horroru jeszcze będzie. Może do tego czasu opanuje trudną sztukę wlepiania zdjęć?

Kochani, wybaczcie proszę opóźnienia w pisaniu, ale koniec roku to u mnie horror. Właśnie skończyłem służbowo klepać w klawiaturę. Najbliższy weekend też mam zajęty. Może kogoś zainteresuje konferencja: "Autyzm można leczyć". Sobota 10 grudnia Warszawa od 09:00 do 17:30. Ewentualne informacje na priv.

Zeljko, jak chcesz dam Ci namiary na priwana organizatora i mogę zeskanować lub skserować i wysłać Ci materiały. Było naprawdę ciekawie.