Maluszek 15.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomku - trzymaj się. Będzie dobrze . Musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Pewnie, ze bedzie. Nie pozwolimy aby bylo inaczej. Czekamy na Ciebie Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Chłopie, ja się do ciebie, jak tradycja zeszłoroczna każe, wybieram, więc nie siedź zbyt długo w tym szpitalu ... No i nie strasz nas, a zwłaszcza Majki i dzieci bo my Cię strasznie kochamy i ... ech, co ja tu będę się rozpisywać - wracaj, bo nie skończyłeś jeszcze tego, co zaplanowane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tomaszu - grupa wsparcia sie zawiązała ..... i ja trzymam kciuki -obyś był silny i przezwyciężył chorobę ....wszystkiego dobrego Komturze wracaj zdrów do nas i Najbliższych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dzien doberek Tomku buziaki i usciski zostawiam moje chłopaki jeszcze śpią no ile można siedzę , pije kawke i ciepłe myśli do Ciebie i Twojej Rodzinki wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 16.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Hej Tomku, ty się nie zadomawiaj tam w szpitalu, bo wiosna w pełni, wszystko rośnie, że aż piszczy Jak chcesz troszkę poleniuchować - ok, nie ma sprawy - ale nie za długo !!! Buziaki od Malczewskich - całej czwórki Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Tomku browarka już chłodzę ... księżniczka Brazylia czeka na wielki moment, kiedy Wielki Komtur Mazurski w siodło usiądzie ... więc, jak mówi Asia - nie zadomawiaj za bardzo gdzieś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Tomeczku wracaj czym prędzej, bo Chałupka czeka na Ciebie.Wysyłam same dobre mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.05.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Doberek musi być dobrze pozytywne wibracje, myśli i modlitwy wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.05.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Witam cieplutko!!!! trafiłam tu z mniej sympatycznego tematu, ale pierwsze co mi przyszło po przeczytaniu twego dziennika Tomku to to, ze przede wszystkim musisz szybciutko wrócic, aby zapisać kolejne strony , poniewaz niegdzie nie czytałam tak ciekawie opisanej histori zwiazanej z domem. Niczym niesamowite napisane opowiadanie czytałam jednym tchem. Ciesze się, że wogóle trafiłam na Ciebie!!!lepiej póżno niz wcale przesyłam dobre fluidki i wsp[ieram modlitwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tomek masz zagryz zeby wstac......i cieszyc nas swoja wspaniala osoba jeszcze wiele wiele lat poniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 17.05.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 nocne bry zostawiam Komturze rano dziedzic wstanie to i Ty się zbieraj mam nadzieję, że pamietasz ten rozgardiasz, który od rana potrafi zrobić ide bo i mi rano pobudke zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2009 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dzisiaj koniec tego spania, Kochany nasz. Czas wracać, do pracy się brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 http://images25.fotosik.pl/134/91150409473b3a9am.jpg I tam ma być, jak nie jutro to NAJDALEJ pojutrze Postanowiłam wrzucić tu i tam fotkę z Tomkiem, jak to też zrobiła wcześniej Asia M. - to jeszcze do niego zbliża kiedy o Nim myślimy teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Wstawaj Tomeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Już niedługo powinno być tak: http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/05/p7170427a.jpg http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/05/p7170449a.jpg Przecież powoli zaczynasz sie budzić, Tomeczku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.05.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Qurdę ... a jak się już na dobre obudzisz, przywdziewaj "fartuszek w papryczki" i zaczynaj trenować, ... no powiedzmy od rzeczy łatwych Przepisik ten Tobie Komturze Mazurski dedykuję: Kiełbasa Grillowa Chefa Tomek do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Qurdę ... a jak się już na dobre obudzisz, przywdziewaj "fartuszek w papryczki" i zaczynaj trenować, ... no powiedzmy od rzeczy łatwych Przepisik ten Tobie Komturze Mazurski dedykuję: Kiełbasa Grillowa Chefa Tomek do dzieła. ja bym zmienił nazwę na Komtur wurst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Qurdę ... a jak się już na dobre obudzisz, przywdziewaj "fartuszek w papryczki" i zaczynaj trenować, ... no powiedzmy od rzeczy łatwych Przepisik ten Tobie Komturze Mazurski dedykuję: Kiełbasa Grillowa Chefa Tomek do dzieła. ja bym zmienił nazwę na Komtur wurst ... podany przepis jest już za "stary" by mu zmieniać nazwę Kiedy Tomek dojdzie już do sił i przedstawi jakieś specjalne wymagania, zrobię dla Niego coś "Komturowego" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tomek, kupiłam!!!!! Budź się i w grafiku rezerwuj wizytę w Uroczysku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts