Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mazurskiej Chałupy Komtura

bodzio_g

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chłopie, ja się do ciebie, jak tradycja zeszłoroczna każe, wybieram, więc nie siedź zbyt długo w tym szpitalu ...

No i nie strasz nas, a zwłaszcza Majki i dzieci bo my Cię strasznie kochamy i ... ech, co ja tu będę się rozpisywać - wracaj, bo nie skończyłeś jeszcze tego, co zaplanowane!!!!

Witam cieplutko!!!!

trafiłam tu z mniej sympatycznego tematu, ale pierwsze co mi przyszło po przeczytaniu twego dziennika Tomku to to, ze przede wszystkim musisz szybciutko wrócic, aby zapisać kolejne strony , poniewaz niegdzie nie czytałam tak ciekawie opisanej histori zwiazanej z domem.

Niczym niesamowite napisane opowiadanie czytałam jednym tchem. Ciesze się, że wogóle trafiłam na Ciebie!!!lepiej póżno niz wcale :wink:

przesyłam dobre fluidki i wsp[ieram modlitwą :D

Już niedługo powinno być tak:

http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/05/p7170427a.jpg

http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/05/p7170449a.jpg

Przecież powoli zaczynasz sie budzić, Tomeczku!!! :D :D :D

Qurdę ... a jak się już na dobre obudzisz, przywdziewaj "fartuszek w papryczki" i zaczynaj trenować, ... no powiedzmy od rzeczy łatwych :)

Przepisik ten Tobie Komturze Mazurski dedykuję:

Kiełbasa Grillowa Chefa

Tomek do dzieła.

ja bym zmienił nazwę na Komtur wurst 8)

Qurdę ... a jak się już na dobre obudzisz, przywdziewaj "fartuszek w papryczki" i zaczynaj trenować, ... no powiedzmy od rzeczy łatwych :)

Przepisik ten Tobie Komturze Mazurski dedykuję:

Kiełbasa Grillowa Chefa

Tomek do dzieła.

ja bym zmienił nazwę na Komtur wurst 8)

... podany przepis jest już za "stary" by mu zmieniać nazwę :(

Kiedy Tomek dojdzie już do sił i przedstawi jakieś specjalne wymagania, zrobię dla Niego coś "Komturowego" :)

pzdr