Gosiek33 07.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam nadzieję, że Redakcja da głos kiedy artykuł się ukarze A Tomek chyba gratis ,,autorski" egzemplarz ma zaklepany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Znowu na pierwsza. Tomku, nie damy Ci spokoju, oj nie. Wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 11.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tomku kochany, pogoda pod zdechłym azorkiem, nuuudą wieje, spać się chce ale grunt to dobry humorek co słychać ? wierzę, że sposobisz się już do "re-odpalenia" swojego dziennika .. A wiesz, że szanowna Redakcja FM nie rozróżnia komturii od kasztelanii ? hihi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Chcialam tylko zameldowac, ze pierwszy snieg sie przypaletal. Dobre w tym jest to, ze zasypie nasz balagan w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ni ma go juz. Tego śniegu pierwszego. Ale drugi idzie. Podobno. A Ty Komturze, jak tam? Wracasz do nas, wiem i czekam tu w kolejce z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dobra, co mi tam, ja gadac lubie. Nie wiem gdzie Wy z Majka, ale Warszawa brzydka jest. Ciemno, zimno, mokro i korki. No ale.., jak to mowia co nie mozna zmienic, trzeba pokochac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 To sobie razem pogadamy Żeleczko, a co Może niedługo Komtur dołączy, znudzony naszym bajdurzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ktoś przeglądał numer listopadowy? Jest artykuł? Bo nie wiem, czy warto kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Zelki i Brazunie dołączam do dyskusji - jestem tam, gdzie trzeba tłok robić Wy tu u śniegu i jego braku a u nas nawet nie pojawił się maleńki płatek śniegu .... no nic a nic ... a może i lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ... Wy tu u śniegu i jego braku a u nas nawet nie pojawił się maleńki płatek śniegu .... no nic a nic ... a może i lepiej ? ... u mnie również śniegu niet (zresztą nigdy chyba tu nie było) ... choć noce i ranki zimne się porobiły okrutnie wef swetrze muszę rano chodzić, ... a jendze siem wyśmiewajom i se jajca robiom ... przyłaź Komtur "nazad", porzundek z niemi trza zrobić pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ... Wy tu u śniegu i jego braku a u nas nawet nie pojawił się maleńki płatek śniegu .... no nic a nic ... a może i lepiej ? ... u mnie również śniegu niet (zresztą nigdy chyba tu nie było) ... choć noce i ranki zimne się porobiły okrutnie wef swetrze muszę rano chodzić, ... a jendze siem wyśmiewajom i se jajca robiom ... przyłaź Komtur "nazad", porzundek z niemi trza zrobić pzdr to my niby te jendze ?? Komtur, przychodź szybko bo mu chochlą zdzielę zaraz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 I jak tam???????????????Kurczaki nie ma wątku pomocy i nie wiem co sie dzieje:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ... Wy tu u śniegu i jego braku a u nas nawet nie pojawił się maleńki płatek śniegu .... no nic a nic ... a może i lepiej ? ... u mnie również śniegu niet (zresztą nigdy chyba tu nie było) ... choć noce i ranki zimne się porobiły okrutnie wef swetrze muszę rano chodzić, ... a jendze siem wyśmiewajom i se jajca robiom ... przyłaź Komtur "nazad", porzundek z niemi trza zrobić pzdr to my niby te jendze ?? Komtur, przychodź szybko bo mu chochlą zdzielę zaraz .... To ja patelnię dołożę! Jakie wyśmiewają Taż ja użalam się nad Tobą biedaku Ty nasz, jak Ty te 17 stopni możesz wytrzymać?????? Komturze, weź no tego naszego Chefa do porządku przywołaj:-? No i co z tym artykułem, jest w listopadowym numerze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 I jak tam??????????????? Kurczaki nie ma wątku pomocy i nie wiem co sie dzieje:/ tam zaraz nie ma http://forum.muratordom.pl/wiadomosc-dla-przyjaciol-tomek1950,t159720-4740.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Przyszłam Tomku zostawić u Ciebie i dla Ciebie DOBRE SŁOWO! A wie ktoś czy w listopadowym numerze jest artykuł o tarasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A wie ktoś czy w listopadowym numerze jest artykuł o tarasach? coś jest o drewnie na taras http://www.muratordom.pl/murator.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No i co z tym artykułem, jest w listopadowym numerze???? no właśnie, jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tomku, to juz blisko. Przypomnisz sobie jak sie klika na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Hej Tomku! Pisze tu, bo gdzie mam z Toba gadać. Mówili, ze na wiosnę wrócisz do nas. Piękny czas aby wrócić. To trzymam kciuki za walkę i powrót do całkowitej sprawności. No i na następną wiosnę dużo ludzi będzie czekać z szczególnym utęsknieniem. Dużo sil dla Ciebie i rodziny. Piątka od .., wiesz kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja też czekam na Twoją - Tomkową Wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts