Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie"......

Recommended Posts

Napewno takie cudo dostaniesz w tych przydrożnych sklepikach w których sprzedają plastikowe krasnale albo autentyczne Venus z Milo [czyt. Arodyta z Melos ]. Można tam również kupić piękne sanie z Mikołajem zaprzężone w stado cudownych reniferów [Świeta już za dwa miesiące] Gdyby tam nie było zapytaj tych co jeżdżą z objazdowym wesołym miasteczkiem . oni będą wiedzieli gdzie można dostać taki czaderski parkanik.

Napewno takie cudo dostaniesz w tych przydrożnych sklepikach w których sprzedają plastikowe krasnale albo autentyczne Venus z Milo [czyt. Arodyta z Melos ]. Można tam również kupić piękne sanie z Mikołajem zaprzężone w stado cudownych reniferów [Świeta już za dwa miesiące] Gdyby tam nie było zapytaj tych co jeżdżą z objazdowym wesołym miasteczkiem . oni będą wiedzieli gdzie można dostać taki czaderski parkanik.

No tak, 5 postów na forum, a tyle jadu :o , czy wszystkie 5 są w podobnym stylu? :roll:

To, że ktoś go pomalował w takie barwy, nie oznacza, że i Ja tak zrobię, a ze wszystkich betonowców, które widziałem ten jest najbardziej przypominający drewniany płot, u Mnie on będzie stał od tułu posesji gdzie za płotem gość ma konie tak więc lepszego niż betonowca nie potrzebuję, a tak na marginesie, może błyśniesz swoim ogrodzeniem na forum? :lol:

• 2 weeks później...