pablo34 18.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Jak w temacie, co wy o tym sadzicie, czy zatopić je w tynku, czy stosować tylko duże puszki, ile puszek w pokojach, czym najlepiej wywiercić pod nie dziury. Sam nie wiem dlatego szukam pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 29.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Zaznaczam, że nie jestem fachowcem ,ale ja radziłbym Ci stosować duże puszki - wygodniej w razie czego (odpukać!) cokolwiek zrobić w takiej puszce. A ilość zależy już od ilości połączeń w danym pomieszczeniu i ilości obwodów. Jedno jest pewne - najpierw sobie wszystko dokładnie rozrysuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 29.10.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Chcesz robić osobne puszki, czy razem z gniazdkami?JA nie mam dodatkowych puszek - wszystko łaczone jest w puszkach z gnizadkami i włacznikami. Pozdrawiam OLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts