Tomek71 18.10.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam wszystkich serdecznie, mam taki nietypowy problem Wczoraj przeglądałem to forum w poszukiwaniu rozwiązań łazienkowych i natrafiłem na zdjęcie, które mi się spodobało ale niestety nie skopiowałem go sobie, a dziś nie mogę za Chiny go odszukać... Wyglądało to mniej więcej tak: łazienka w kolorach biało-zielonych (chyba), na wprost obiektywu umywalka, nad nią poziomy, prostokątny pasek z ciemnych kafelków, poza tym ściany białe. Na prawo od umywalki biała ścianka wymurowana do wysokości mniej więcej umywalki, a wyżej ścianka z luksfer. Za nią brodzik prysznicowy. Kojarzycie coś takiego? pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 setki łazienek w mimi-inspiracjach, ale tej konkretnej nie kojrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witam wszystkich serdecznie, mam taki nietypowy problem Wczoraj przeglądałem to forum w poszukiwaniu rozwiązań łazienkowych i natrafiłem na zdjęcie, które mi się spodobało ale niestety nie skopiowałem go sobie, a dziś nie mogę za Chiny go odszukać... Wyglądało to mniej więcej tak: łazienka w kolorach biało-zielonych (chyba), na wprost obiektywu umywalka, nad nią poziomy, prostokątny pasek z ciemnych kafelków, poza tym ściany białe. Na prawo od umywalki biała ścianka wymurowana do wysokości mniej więcej umywalki, a wyżej ścianka z luksfer. Za nią brodzik prysznicowy. Kojarzycie coś takiego? pozdrawiam Tomek Ja trochę kojarzę, nawet więcej niż trochę , tylko kolory są tam inne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=56901 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36380 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek71 18.10.2005 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Soniko: to jest dokładnie to! Dzięki 100 krotne, łazienka jest śliczna Co do kolorów, to prawie dobrze zapamiętałem pozdrowienia Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Soniko: to jest dokładnie to! Dzięki 100 krotne, łazienka jest śliczna Co do kolorów, to prawie dobrze zapamiętałem pozdrowienia Tomek Dzięki , a co do kolorów to jesteś facet, więc masz wybaczone . Będziesz robić taką samą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek71 18.10.2005 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Nie, bo mam duuużo mniejszą do urządzenia (1,5x3m). Ale podoba się nam (mojej Ukochanej i mi) ta ścianka i zamontowanie brodzika. Chyba ją ściągniemy od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 To się znalazło , fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A ściagaj, ściagaj - będę się tylko cieszyć, że byłam dla kogoś natchnieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 muzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts