Gosia i Krzyś 18.10.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kiedy sieć staje się niebezpieczna? Pytanie kieruję do zawodowych serferów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Jak Admin banuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 18.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 eee, nieee - jak przez sen klikasz myszką tutaj test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.10.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 eeee nie ,jak netu nie ma i czujesz sie wk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 kiedy zaczynasz zawalać inne sprawy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.10.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 eeee nie ,jak netu nie ma i czujesz sie wk.... a nie jak jestes wk.... na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Krzyś 18.10.2005 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A czy wieczorne piwko stające się rytuałem przy trwającej budowie to norma to alkoholizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A jak się zostaje zawodowym serferem??? Czy Wam za to płacą??? Ja też chcę, mogę się nawet uzależnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A czy wieczorne piwko stające się rytuałem przy trwającej budowie to norma to alkoholizm? W/g mojej łajw - tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 18.10.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 A czy wieczorne piwko stające się rytuałem przy trwającej budowie to norma to alkoholizm? W/g mojej łajw - tak. Malzonka oczywiscie sie myli . Co do internetu , to nie da sie bez niego juz zyc . Jeszcze przed nami jest etap sprawdzania przed wyjsciem z domu na zakupy , czy dana rzecz znajduje sie w pobliskim sklepie i czy czasem w promocji jej nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.10.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Luc ty nie narzekaj. Twego poprzednika, tego bez kropki, cytują w najnowszym numerze. Będziesz sięmusiał cofnąć w rozwoju do prasy drukowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 19.10.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A czy wieczorne piwko stające się rytuałem przy trwającej budowie to norma to alkoholizm? oczywiście, że nie Popatrz na takich np. Hiszpanow czy Francuzów - pija codziennie wino, a przeciez nie sa narodami alkoholików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A czy wieczorne piwko stające się rytuałem przy trwającej budowie to norma to alkoholizm? To miłe i w pełni zasłużone zwieńczenie pracowitego dnia Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 19.10.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Luc ty nie narzekaj. Twego poprzednika, tego bez kropki, cytują w najnowszym numerze. Będziesz sięmusiał cofnąć w rozwoju do prasy drukowanej. A konkretnie to o ktory fragment mej tworczosci forumowej sie rozchodzi ? Ciekaw jestem , poniewaz papierowe wydanie Muratora jest poza moim zasiegiem . I jest jeszcze sprawa tantiem za wykorzystanie wlasnosci intelektualnej . Tu moge podpowiedziec calkiem darme rozwiazanie dla Redakcji . Chodzi o te nieszczesne zbanowanie tego fajnego forumowicza bez kropki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 19.10.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Polega na tym , ze w nocy zamiast spac siedzi sie przy komputerze .Na szczescie ja nocami nie siedze .I w zyciu bym nie siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.10.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Hmmm.....uzaleznienie? Od netu? A coz to takiego? Przeciez codzienne przebywanie w wirtualnym swiecie, chocby tutaj, po kilka godzin dziennie to jeszcze nie uzaleznienie. Rozmowy do bialego rana to nic groznego, to jeszcze nie uzaleznienie. Pocieszam sie tylko Gdzie jest najblizszy klub uzaleznionych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi.... 19.10.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jak sie siedzi nawet caly dzien i cala noc to nic w tym zlego , jesli obowiazki na to pozwalaja i Rodzina inaczej jak sie rece trzesa jak alkoholikowi do wodki Ja nie siedze nocami jareko , bo zwyczajnie spac lubie ponad wszystko inne . Moze to tez uzaleznienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.10.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 sen cudowna rzecz zwlaszcza po ...... wiesz co mam na mysli gdzie podziala sie Twoja sliczna szyja? Ucieli? Za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 25.10.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Hmmm, moze po tym że więcej czasu spędza się na Psychologu dyżurnym niż na Wymianie doświadczeń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.10.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Hmmm, moze po tym że więcej czasu spędza się na Psychologu dyżurnym niż na Wymianie doświadczeń??? ale w psychologu fajnie jest to chyba sie nalezy na stare gnaty troche radosci , chociaz do pogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts