bosia 25.10.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Dostalam takiego maila: Oto 22 dowody na to, ze zyjesz w XXI wieku: 1. wlasnie probowales wprowadzic swoj PIN do mikrofalowki 2. w swoim notesie masz liste pietnastu numerow telefonow swojej najblizszej trzyosobowej rodziny 3.wysylasz swojemu synowi SMS-a z informacja o tym, ze juz pora na kolacje, a on odsyla Ci maila z odpowiedzia, ze zaraz przyjdzie do kuchni 4.Twoja corka sprzedaje lizaki przez swoja witryne internerowa 5.kilka razy dziennie gawedzisz z nieznajomym z Poludniowej Afryki, ale jeszcze w tym miesiacu nie rozmawiales ze swoim sasiadem zza sciany 6. Twoja matka prosi Cie o wyslanie zdjecia Twojego nowo narodzonego dziecka w "jotpegu", by moc z niego zrobic wygaszacz ekranu 7.wracajac z pracy zatrzymujesz samochod na podjezdzie do swojego garazu i dzwonisz z komorki by sprawdzic, czy ktos jest w domu 8. kazda reklama w tv posiada adres www. na dole ekranu 9.kupujesz komputer, a po szesciu miesiacach jest on przestarzaly i wart polowe ceny za ktora go kupiles 10.wyjscie z domu bez telefonu komorkowego, ktorego nie miales przez dotychczasowe 20-50 lat swojego zycia, spowoduje panike i to, ze po telefon wrocisz jednak do domu, chociaz bardzo sie spieszysz. 11.zaplacenie za cos gotowka zamiast karty kredytowej czy debetowej, to przedsiewziecie, ktore wymaga wczesniejszego zaplanowania. 12.sprzatanie pokoju stolowego oznacza wyrzucenie torebek po fastfudach z tylnego siedzenia samochodu 13.przyczyna braku kontaktu z rodzina jest to, ze nie posiadaja oni adresu e-mailowego. 14.jesli masz na scianie/lodowce przyczepionych mnostwo kolorowych karteczek to znaczy, ze jestes czlowiekiem zorganizowanym 15. wiekszosc dowcipow poznajesz po raz pierwszy przez internet 16.w domu zakladasz sobie druga linie telefoniczna by w ogole moc rozmawiac przez telefon 17. wychodzisz z internetu i masz paskudne uczucie, ze wlasnie rozstales sie z ukochana 18.wstajesz rano i wchodzisz do internetu zanim jeszcze zdazysz wypic kawe 19.budzisz sie o drugiej nad ranem by pojsc do lazienki, a w powrotnej drodze do lozka sprawdzasz jeszcze czy ktos nie przyslal Ci e-maila 20.gdy sie usmiechasz, albo robisz inne miny, przekrzywiasz odruchowo glowe na bok 21. czytasz ten tekst 22. co gorsza przeslesz go komus dalej., taaa... PS. przeslalam Jak wiec brzmi odpowiedz na pytanie niebezpieczny czy nie, ten internet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.10.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 no to ja mam niektore objawy musialas to wklejac tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 26.10.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 rrmi, musialam. A co, mam sama cierpiec ? W kupie razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.10.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 a kupa nasza jest dużżżżżżżżża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.10.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 a kupa nasza jest dużżżżżżżżża Oj Agacko dużżżżżża i nie wiem czy się z tego cieszyć, czy szukać jakiegoś terapeuty?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.10.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Ale nas duuużo uzależnionych Ja tez. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 26.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Mieszkanie. Mężczyzna koło 50-tki siedzi przed komputerem zapatrzony w ekran monitora i niczym znakomity pianista gra na klawiaturze. Nagle otwierają się drzwi i staje w nich wyrośnięty, ogorzały młodzieniec.-Jestem już - mówi w drzwiach. - Cześć!Mężczyzna, zajęty bez reszty komputerem, nie odpowiada.- Tata! - mówi głośniej młodzieniec - Przyszedłem!- To dobrze - rzuca ojciec, nie odrywając wzroku od monitora.- Tata!! - wykrzykuje młodzieniec - Już wróciłem!!- A, tak - rzuca ojciec - A gdzie byłeś?- W wojsku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Mieszkanie. Mężczyzna koło 50-tki siedzi przed komputerem zapatrzony w ekran monitora i niczym znakomity pianista gra na klawiaturze. Nagle otwierają się drzwi i staje w nich wyrośnięty, ogorzały młodzieniec. -Jestem już - mówi w drzwiach. - Cześć! Mężczyzna, zajęty bez reszty komputerem, nie odpowiada. - Tata! - mówi głośniej młodzieniec - Przyszedłem! - To dobrze - rzuca ojciec, nie odrywając wzroku od monitora. - Tata!! - wykrzykuje młodzieniec - Już wróciłem!! - A, tak - rzuca ojciec - A gdzie byłeś? - W wojsku!! Cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.10.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Mieszkanie. Mężczyzna koło 50-tki siedzi przed komputerem zapatrzony w ekran monitora i niczym znakomity pianista gra na klawiaturze. Nagle otwierają się drzwi i staje w nich wyrośnięty, ogorzały młodzieniec. -Jestem już - mówi w drzwiach. - Cześć! Mężczyzna, zajęty bez reszty komputerem, nie odpowiada. - Tata! - mówi głośniej młodzieniec - Przyszedłem! - To dobrze - rzuca ojciec, nie odrywając wzroku od monitora. - Tata!! - wykrzykuje młodzieniec - Już wróciłem!! - A, tak - rzuca ojciec - A gdzie byłeś? - W wojsku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.10.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 To dopiero jest uzależnienie...a może już o takim rozwiązaniu w nowym domku pomyśleć http://i.frazpc.pl/ftp/funy/Marzenie%20komputerowca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 02.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Jak przychodzisz do teściowej a ona nawet nie odchodzi od czatu, nie zaproponuje kawy i ciasteczek i o 22.30 dzwoni do twojego męża żeby przyjechał bo jej się internet zepsuł - TO jest uzależnienie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.11.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Jak przychodzisz do teściowej a ona nawet nie odchodzi od czatu, nie zaproponuje kawy i ciasteczek i o 22.30 dzwoni do twojego męża żeby przyjechał bo jej się internet zepsuł - TO jest uzależnienie ! niektórzy by woleli by teściowa sobie w czasie odwiedzin spokojnie do woli czatowała nawet by jej tą kawę i ciasteczka donosili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts