jabko 29.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Kurcze tak sobie czytam twoj dzinnik i zazdrosze takiego zapalu do pracy. I gratuluje ocieplania dachu- bo dla nie to najgorsza robota- welna koszmarnie drapie w gardle (ja od razu zaczynam kaszleć i płakać), wiec podziwiam wszystkich, ktorzy robia to sami Twoje koszty budowy powalja na twarz - kazdy by chcial tak jak ty Cześć iga Na cos umrzeć trzeba A co do kosztów to mnie też powalają i na twarz i na kolana. Wolałbym o połowę mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ty nie rycz tylko sie podziwiaj Mi juz sie 180 tys rozwialo a nie wiadomo czy nam kredyt podwyzsza Taki juz nasz los- kas leciiiii...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.11.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Cześć, jabko, powiedz, proszę, jak Ci się ocieplało tym knaufem (na pewno przeżycie mocno emocjonalne i podniecające ale oprócz tej "poezji" trochę ... prozy ) bo my mamy możliwość kupienia knaufa ale zwykłego nie classic w miarę przyzwoitej cenie - natomiast isover po nowej - ursa mniej na naszym terenie popularna, albo o takich samych parametrach "lambda" 0,044 jutro rano mamy zadecydować, czy brać tego knaufa..... głowa.... jak ta wełna - rozpulchniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Rozpulchniona bardzo. Po rozprężeniu ma nawet więcej niż 16 cm. Ociepla mi się bardzo dobrze. Wełna jest jednolita, nic nie odpada. Tylko pamietaj ze ja mam z Czeskiej fabryki Knaufa i mogą to być zupełnie różne wełny. Ja bym na Twoim miejscu brał. Nie ma się co rozczulać. Takie czasy że wełny nie ma albo jest b.droga. Sama proza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ty nie rycz tylko sie podziwiaj Mi juz sie 180 tys rozwialo a nie wiadomo czy nam kredyt podwyzsza Taki juz nasz los- kas leciiiii...... Nie strasz, mała nie strzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jabko, ale się u ciebie ładnie zrobiło!!! Może ja w przyszły wykend zagonię męza do robienia porządków wokół domu A jakie prace w środku planujesz? (pytanie bez podtekstów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.12.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jabko, ale się u ciebie ładnie zrobiło!!! Może ja w przyszły wykend zagonię męza do robienia porządków wokół domu A jakie prace w środku planujesz? (pytanie bez podtekstów ) Czyli że co ? Że niby wcześniej brzydko było W środku skończę wełne, puknę ścianki działowe, elektryke, stelaż na poddaszu i sufitu na parterze. Bez podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.12.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Oj, przecież wiesz, o co mi chodzi (że ładniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Jakie stosowałeś rury do odwodnienia - karbowane, giętkie czy zwykłe, sztywne?Na jakiej głębokości i z jakim spadkiem je umieściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Oj, przecież wiesz, o co mi chodzi (że ładniej) Zostało Ci wybaczone puchu marny. Ale poczkę jużpowinnas pakować Zawartosć wiadoma Jakie stosowałeś rury do odwodnienia - karbowane, giętkie czy zwykłe, sztywne? Na jakiej głębokości i z jakim spadkiem je umieściłeś? Rury mam w pasie przydomowym czyli bliżej ściany niż drenaż. Czyli bliżej niż 1m od muru. Tam nic nie jeździ tylko chodzą domownicy. Wiec rury wybrałem najtańsze czyli szare.. Na spadek mogłem sobie pozwolić dosć znaczny bo odprowadzenie do rowu mi na to pozwoliło. Mam około 15cm/10m Przy próbie woda leci jak głupia. W najpłytszym miejscu przy rurze spustowej zakopana jest około 70 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.12.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Oj, przecież wiesz, o co mi chodzi (że ładniej) Zostało Ci wybaczone puchu marny. Ale poczkę jużpowinnas pakować Zawartosć wiadoma To jeszcze nie doszły? Wysłałam tydzień temu. Dwie pary. Może listonosze zagubili Chyba musisz odebrać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.12.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 . Może listonosze zagubili no... przecież listonosze strajkowali (mniej ulotek w skrzynce?) dominikams ubiegła mnie z pytaniem dotyczącym - oczywiście - postepów na budowie pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na zdjęcia p.s. pogoda płata jednak figle... już myślimy, ze można byłoby coś zrobić ... tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.12.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ... Chyba musisz odebrać osobiście Nie naciskaj bo sie przestraszę Ale myśl że jakiś obleśny listonosz....tak rozdarł ... włożył paluchy przez szparkę ..... ...tak do tej paczuszki adresowanej do mnie blee Kradzieże na poczcie to obleśna sprawa ....jednak figle... już myślimy, ze można byłoby coś zrobić ... tylko co? Z dwojga złego zdecydowanie polecam chłopczyka. Dziewczynki siakieś takie .. no wiesz.... Bo chłopczyki to takie fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 [quote="ave!]....jednak figle... już myślimy, ze można byłoby coś zrobić ... tylko co? Z dwojga złego zdecydowanie polecam chłopczyka. Dziewczynki siakieś takie .. no wiesz.... Bo chłopczyki to takie fajne są no chłopczyka już mamy zresztą... nie chwaląc się udany .... to, co zrobiłes wyżej to, oczywiście manipulacja OJJJJJJJ jabko.............. niepoprawny jesteś a propos robocizny w nowym domu.... to... tam teraz zimno jest i tak surowo - cementowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Nie naciskaj bo sie przestraszę Nie bój żaby Nic ci z mojej strony nie grozi.... nic strasznego, przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 05.12.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Szanowny Panie Jabłecznik!!! Jeśli mogę coś zasugerować, to nie obcinaj jeszcze tej folii, poczekaj z tym do wiosny, bo jeszcze ją ziemia w dół przez zimę pociągnie. Teraz tylko sobie ją jakoś lepiej przymocuj, żeby dokładniej przylegała do ściany, coby nie dostawała się woda pomiędzy ścianę a folię. Swoją drogą, to porządki solidnie przyczyniły się do upiększenia Twojego "akwenu" (my też sprzątamy przed zimą). Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.12.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Fakt.Nie obcinam folii. Obetnę po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 10.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Ale w tym tygodniu zaczynam ostro w środku. Nie ma to tamto i to jest słuszna koncepcja! Oby na samym koceptualiźmie się nie skończyło wnętrze trzeba ubogacać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 hmmm kusisz czy podjudzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 19.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 jabko boski, jaki kolor elewacji planujesz? u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts