jabko 19.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 NIE WIEM Cos z żółtych albo siakis takich nie do zdefiniowania (łososie itp) Na pewno nie zieleń ani niebieski. Ostatecznie jeszcze nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Z okazji Świąt wszystkiego najlepszego : pięknie wykończonego domku i pięknych dni w nim spędzonych Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.12.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. I właściwie- to chyba realizacji wszystkich pragnień - tych ukrytych również http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Kochane Jabłuszko, dla ciebie zamiast paczki - kartka : http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/W1664_L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.12.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 O kurde Dziękuję wam wszystkim Wzruszyłem się mimo że ja się nigdy nie wzruszam. W tym miejscu życzę wszystkim Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 30.12.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Jabko,w Nowym Roku..... wszystkiego najlepszego :DEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów i wielu pięknych kobiet na Twojej drodze :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.01.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 oooo, chyba ściągnęłam Cię myślami! Jesteśmy teraz w temacie okien... i właśnie oglądałam Twoje... ja nie chcę ze szprosami, a mój mąż chce (szprosy! w kolorze okien - dąb ew. orzech) powiedz proszę, czy nie znudziły ci się te szprosy ? p. s . a elektryka ... cudna! (ale tu się nie wypowiadam - ew liczba tych gniazdek czy czegoś nie będzie grozić rozwodem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.01.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Oj Dopiero zobaczyłem życzenia noworoczne, Dzięki. Co do szprosów to mi się podobają grube i w kolorze okna. Ale moja chciała cieńkie i złote (wieśniactwo) . A co do nudy to miałem kiedyś okna bez szprosów i ... beznadzieja. Szpros pomimo "oziębienia okna" dodaje mu uroku (ciepła) tak psychologicznie Duze płaskie tafle są ...zimne...nowoczesne... nieprzytulne. Ale to tylko moja opinia P.S - Czy Ty tu jesteś zawsze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Oj P.S - Czy Ty tu jesteś zawsze ?? eeee, robię sobie przerwy w niedzielne popołudnia i piątkowe - tak i odkąd zabraliśmy dziecku komputer z jego pokoju a co do Twojego zdania na/t szprosów... jest zbieżna z opinią mojego męża więc nie nadaje się na argument pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.01.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Kochanie to Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 14.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Jabko jesteś wielki z tak dużą ilością prac roboionych samodzielnie. Zazdroszczę tez rodzinki która pomaga jak może jednak mam jedną uwagę.Skrętkę komputerową puść dalej od kabli zasilającychj i innych przewodów bo lubią mocno zakłucać sygnał i sieć nie będzie działać na 100% mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Jak bardzo "dalej" ?? 5cm daje Nie chce za bardzo oddalać tych przewodów bo później w trakcie jakiegoś wiercenia...no wiesz. A tak to wiem że pas 15-45cm nad podłogą jest zajęty do tego wszelkie piony nad gniazdami i włacznikami. Jak daleko tą skrętkę ?? Dopiero zacząłem więc spokojnie moge te dwa kabelki przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 15.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 jeśli do tych przewodów zasilających podłaczać będziesz jakieś duże obciążenia i obydwa przewody leca równolegle a długich (>7m) odcinkach to odsuń nawet o 30 cm. Jeśli natomiast nie są to jakieś znaczące odległości i obicążenia niewielkie to nie powinno być problemu z działaniem sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.01.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ok dziekiTo sa gniazda poddasza czyli TV u dzieci i lampki nocne w sypialni więc prądy śmiesznie małe.Nie zmieniam . na dole pociagnę juz w dalszej odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.01.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 To że do rur niebieskich bez przeróbek pasuje tylko kilka gniazd to już Wiesz ale niepokoi mnie ta rura bo jak ona jest połączona na górze ważne aby nie powstało zasyfonowanie tzn. jak będziesz sprzątał na górze to śmieci mogą wpadać do tej rury z gniazdem na dole i jak otworzysz przykrywkę to mogą te śmieci wypadać http://images14.fotosik.pl/27/0b2faf48c5a8c442.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.01.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Niezły Niestety tak jak Ci pisałem miałem juz zamówione rurki kiedy napisałeś że w niebieskich jest niewielki wybór. Więc wtopa. Ale tej czarnej puszki pod gniazdo jeszcze nie kleiłem (jest tylko włożona na rurę luźno) więc mogę jeszcze dać normalne kolano i puszkę na inne gniazdo. Rozumiem ze rury białe i nibieskie mają jednakową srednicę ?? Jeśli nie to mam ojca tokarza więc zrobi mała przejsciówkę A co do połaczenia na górze to jest OK. Zrobie fotkę to wrzucę. To już robiłem po przeczytaniu porad instalacyjnych na stronach producentów oraz Twojego przewodnika. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Kochanie to Ty ?? uuuu uuuu jabuszko jesteśże? uległam! swojemu mężowi odnośnie szprosów - będą ale nie zagęste i w kolorze drewnianym gratuluję prądowych kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 jabko mam pytanie:Sam kładziesz elektrykę czy robi to ELEKTRYK? Jeżeli ELEKTRYK to ile płacisz?Czy wełnę na stelażach kładłeś z rolki czy płyty? Czy do tego jeszcze dodawałeś sznurki? Czy będziesz jeszcze dawał folię paroizolacyjną?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts