Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JABKOwe komentarze

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Możesz sobie po nich pochodzic jak będą zrobione :lol:

Wiesz - one troche mi przypominaja moje- datego juz wiem co i jak :wink: Ostatnio testowalismy w mezem :wink: Chodzilismy i w ogole :wink:

Cóz za wysublimowana aluzja.

OK

Możesz sobie po moich pochodzic nawet z mężem. I to własnym. :wink:

I w ogóle też :lol:

Nie ma za co Robert

jabko Czytajac dzienniki szybko sie nuczylam, ze wygode schodow mierzy sie nie stylko wchodzac i schodzac- choc to zapewne najwazniejsze :D Jest szereg innych zmiennych :lol: Osobiscie znam osobke, dla ktorej priorytetem jest zjezdzanie po poreczy :lol: Ale sa i innie priorytety :lol:

Tak wiec schody- bardzo powzana rzecz w projekcie i w domu- trzeba sie zawsze nad nia zastanowic :wink:

Gadałem mailowo o frezowanym a potem na zamówieniu nie dopisałem nigdzie ze frezowany.

nie pozostaje Ci nic innego, jak wziąć scyzoryk i .... wycinać frezik w prostokącik. :wink:

(ja nawet wiem, jak wygląda frezowanie, bo u nas tez dom zawalony styrpianem)pozdrawiam :D

p.s. czywiscie trzymamy kciuki za wymianę na frez :D

Cześć Jabolku ;) :) :D

Właśnie przymierzam się do rozciągania wody w domku, później podłogówka, wylewki, itp. - więc więcej fotek poglądowych proszę, bo widzę, że śmiało mogę Cię powielać u siebie... :D :D :D

Dzięki za pamięć!!! Miałem małe kłopoty z łączem i sprzętem od świąt, później ferie, itp. Ale już jestem i nadrabiam forumowe zaległości (ale tego jest!!! :o)

Pozdrawiam:

:D :D :D