Olkalybowa 22.04.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Za łikendowe planyhttp://republika.pl/blog_cz_136144/170162/tr/trzymam_kciuki.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ooo stronkę pyknęłam, z góry dziękuję za gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.04.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 cześć Jabko i Olka witaj (jasne! niech Jabko sprawi Ci gacie - znajac go będą to skąpe stringi ) u mnie już dawno po bryzgach ściennych za to wylewkarzom maszyna się zepsuła jeden się przy niej kontuzjował i ... przestój pozdrówka jeśli możesz pisz więcej o ogrodzeniu - ładne czapeczki przeciwdeszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jabko - super, że udało się wam dokupić ten kawałek ziemi. Bardzo fajna okolica, aż chciałoby się tam przyjechac Jaką powierzchnię mają teraz wasze włości? (wiem, wiem, gdzies chyba było, ale nie chce mi się szukać ) Jak tam tynki? Kiedy bedziesz kładł "szprycę"? Buziaki! Teraz mam 1100m2 a więc taka dośc normalna działka. A szpryca już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ooo stronkę pyknęłam, z góry dziękuję za gatki A dlaczego ja byłem przekonany że Ty nie prowadzisz tu dziennika ? Siakiś błąd. Zaraz zajrzę A za stronkę proszę bardzo. Myśle ze takie bardziej Ci się spodobają niż damskie: http://mensheaven.pl/photo/340.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ... jeśli możesz pisz więcej o ogrodzeniu - ładne czapeczki przeciwdeszczowe hejka ave! Czapeczki toczył ojciec z suchego buka A o ogrodzeniu za dużo nie napiszę bo dopiero sam szukam proporcji. Nie chcemy wysokiego tylko takie delikatne. Na pewno fundament wyleje szerokości 30cm. Będzie murek (nie wiem jaki wysoki) i słupki (wysokosci teżnie znam ale szerokość około 35-40cm. Coś podobnego jak to tylko troszke wyższy murek i gęściej słupki. No i nie zdecydowalismy się jeszcze czy stalowe wypełnienie czy jednak drewno http://images4.fotosik.pl/90/6e81aef842183993.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jabko - super, że udało się wam dokupić ten kawałek ziemi. Bardzo fajna okolica, aż chciałoby się tam przyjechac Jaką powierzchnię mają teraz wasze włości? (wiem, wiem, gdzies chyba było, ale nie chce mi się szukać ) Jak tam tynki? Kiedy bedziesz kładł "szprycę"? Buziaki! Teraz mam 1100m2 a więc taka dośc normalna działka. A szpryca już jest no, to powierzchnia prawie taka jak u mnie. A dlaczego nie ma zdjęć szprycy? (dałeś tylko obrzutkę na fotach.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 [quote="jabko]... Coś podobnego jak to tylko troszke wyższy murek i gęściej słupki. No i nie zdecydowalismy się jeszcze czy stalowe wypełnienie czy jednak drewno http://images4.fotosik.pl/90/6e81aef842183993.jpg takie ogrodzenie pasuje do okolicy górsko- rozległej, z tego co pamiętam masz jakiś lasek w tle... będzie ok.i wielkość działki też dobra my mamy 10 arów - i będzie co kosić u nas to tak bardziej grzecznie - podmiejsko: wszyscy mają płotki klinkierowo - sztachetkowe - więc będzie bez szaleństw pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 no, to powierzchnia prawie taka jak u mnie. A dlaczego nie ma zdjęć szprycy? (dałeś tylko obrzutkę na fotach.... ) Czekaj bo się gubię Szpryca = obrzutka = ciapka cementowo piaskowa rzucana cieniutką warstewką na ścianę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ... takie ogrodzenie pasuje do okolicy górsko- rozległej, z tego co pamiętam masz jakiś lasek w tle... będzie ok.i wielkość działki też dobra my mamy 10 arów - i będzie co kosić u nas to tak bardziej grzecznie - podmiejsko: wszyscy mają płotki klinkierowo - sztachetkowe - więc będzie bez szaleństw pozdrówka No właśnie klinkier po pierwsze nie na moją kieszeń a po drugie wręcz by nie pasował. Byłby jedyną rówą czerwoną rzeczą w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 no, to powierzchnia prawie taka jak u mnie. A dlaczego nie ma zdjęć szprycy? (dałeś tylko obrzutkę na fotach.... ) Czekaj bo się gubię Szpryca = obrzutka = ciapka cementowo piaskowa rzucana cieniutką warstewką na ścianę ?? hmmm.... czyli szprca to obrzutka? Ja myślałam, że to ta druga warstwa ale może rzeczywiście to ta breja... No to kiedy będzie to drugie... jakkolwiek się to nazywa? O, może szlichta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 To drugie to "narzut" O ile się nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 23.04.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 eeeh... nie ma to jak znajomość fachowego nazewnictwa (zwłaszcza tych wszystkich regionalnych nazw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 29.04.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Czy mógłbyś zsumować swoje wydatki na wsztstkie materiały związane z instalacją wodną, kanalizacyjną i co - podejścia do grzejników i podłogówkę? Czytałam Twój dziennik ale czasami podajesz cenę czegoś jednego razem z "innymi pierdółkami" a ja chciałabym wiedzieć ile poszło na tę część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ŁomatkoAleś dała mi zadanie. Niestety nie do wykonania bo w hurtowni w której brałem złaczki do miedzi, kanalizę itp. brałem też wszystko inne łacznie z cementami itp.W dodatku robie to sam powoli więc co pare dni dokupuje jakieś pojedyńcze kolanka.Musiałbym każdą fakturę oglądać i dodawać pozycje.Koszmar przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 06.05.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 No trudno rozumiem, myślałam, że może masz wydatki podzielone na etapy. Nic to, jeszcze sie dowiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.05.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 no, no .....biegniesz do przodu nie dziw sie zonce , sypialnia najwazniejszym zestawem meblowym w domu , pewnie ma powazne powody , skoro potrzebuje jej pol roku wczesniej koniecznie pokaz fotki (sypialni ) milego tankowania ....tfu ..tynkowania zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.05.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 jabko mam pytanie jak długo czekaliście na zwrot tego podatku VAT - właśnie z nim walczymy i na dniach bedziemy skałdać. wzywali cię zeby tam pytac o coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 ... koniecznie pokaz fotki (sypialni ) milego tankowania ....tfu ..tynkowania zycze frosiu jak je wyjme z kartonów i złozę gdzieś za pół roku to na pewno będą foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 jabko mam pytanie jak długo czekaliście na zwrot tego podatku VAT - właśnie z nim walczymy i na dniach bedziemy skałdać. wzywali cię zeby tam pytac o coś? Czekaliśmy ponad 4 miesiace. Składałem pod koniec grudnia chyba Wezwali mnie raz i z tego tłoku faktur musiałem wykreślić kilka pozycji (ogółem na 300zł chyba). Mnie akurat sprawdzali (powiedział mi znajomy w skladzie budowlanym). Poprosili hurtownie w których kupowałem o kopie faktur (mimo ze ja dałem ksera każdej faktury) i ten paragon fiskalny z kasy Nie wiem czy wszystkich czy tylko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts