iga9 10.05.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 pilnuja cobysmy panstwa nawet na 1 zł nie okradli Z tego co slysze to u nas wszystkich sprawdzaja. I wzywaja na wyjasnienia pod koniec 6 miesiaca tym samym przedluzajac bieg terminu. Takze sie mozesz cieszyc, ze po 4 miechach kase ci wyplacili U mnie stuka juz polowa 5 i ani wezwania na wyjasnienie Jak sie czlowiek czuje z takim naglym przyplywem gotowki w trakcie budowy- pewnie bosko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.05.2007 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kasa zniknęła w tłoku wydatków A sprawdzają chyba tych którzy mają "większe" kwoty. Znajoma z remontu mieszkania złozyła i teraz po miesiącu dostała kasę. Z tego co wie to w hurtowniach nie pytał o nią US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.05.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ok dzięki...jabko iga9 no nie załamuj mnie... pół roku??? na pewno będą wzywac bo moja małża powciskała na siłę pare rzeczy.... ale to ona bedzie tam za to łazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Nie jest tak źle. Ja byłem raz tylko na 30 minut Rozliczenie robiła nam koleżanka i sam nie wiedziałem co tam jest a czego nie ma. Pani tylko pytała np: co to jest "rura karbowana AROT" Ja na to że to rurka z tworzywa jako osłona kabla w ziemi A ona "aha to się odlicza OK" itd A niektóre rzyczy tłumaczyła że się nie odlicza i musiałem skreślić i podpisać. później przy mnie wpisała to do komputera żeby od razu sprawdzic czy program wszystko przyjmie i koniec. Po miesiącu kasa Wspominała tylko że czeka jeszcze na jakieś faktury z Wrocławia do potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.05.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dzis mam jechać po sypialnie (dobre nie ) Moja się uparła i kupujemy meble do sypialni - pół roku za wcześnie Ale co tam. no ale próba odbędzie się pewnie wcześniej niż za pół roku taki szyki relaksik z małżonką między tynkowaniem a szpachlowaniem. to się nazywa przyjemne budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ... no ale próba odbędzie się pewnie wcześniej niż za pół roku taki szyki relaksik z małżonką między tynkowaniem a szpachlowaniem. to się nazywa przyjemne budowanie Ale to nie na łózku. Chyba że w kartonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 cześć Jabko widzę, że Twoje tempo robót też się wycisza mam pytanko, jakiej firmy masz kaloryfery? (bo mamy wycenę brugmanów za drugie tyle, co u Ciebie - przy takiej samej ilości kaloryferów -z chęcią zamienię na dobre, ale tańsze wiem, że moc może być różna)pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.05.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 W ostnim mieszkaniu miałem purmo. Ma je też mój szwagier. I wiem ze jakość kompletnie nie idzie z ceną bo ta marka padła na kolana ostatnimi czasy. Brugmany dziśchwalą. Co będzie za rok ?? Nie wiem. Zdecydowałem się na tanie ECA http://www.eca-germany.de/ Ma je znajomy od roku (po roku nie można powiedzieć nic pewnego ale wygladaja normalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.05.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 dzięki za info - wydrukowałam sobie parę rzeczy, ale nie jestem pewna, czy nasze sklepy mogą mi to ściągnąć (i na ile wtedy zmieni to ich ceny) - z Mazowsza do Niemiec trochę dalej niż od Ciebie. Jutro poinformuję sklep o moim pomyśle Mam do Ciebie prośbę, napisz proszę, który typ zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.05.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ja kupiłem dwupłytówkę (22)Podłaczenia mają dowolne V i C Co do kupna to popatrz choćby tu:http://www.allegro.pl/item196768795_grzejniki_grzejnik_eca_22_cv_60x100_10lat_gwarancj.html Zawsze drukuję ofertę i ide do hurtowni.Przeważnie dają cene nizszą niż w sieci.Tym razem jednak kupiłem u tego facia z allegro bo nigdzie nie było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 cześć, jeśli chodzi o karyfery, to... uzyskaliśmy dodatkowo -5% upustu (razem 25%) o eca nie słyszeli (chyba). ja zaś obliczałam moc kaloryferów i przy takiej samej eca wychodzą mi czasami o 0,5 m dłuższe ciekawa jestem, czy można mieszać kaloryfery (mam jeden w garażu - tam może sobie być harmonia....) ale za to mam ładne parapety pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.05.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Właśnie wróciłem z 3 dniowej włóczęgi po Niemieckich hotelach. Widziałem w jednym ECA W drugim DUO W trzecim Heimeier Dodatkowo odwiedziłem Praktikera i są tam sprzedawane grzejniki DUO. Wspomnę jeszcze ze cement II kosztuje 1,99 EUR za worek Czyli 7,40zł co daje 302zł/tona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 no u nas jest to zjeb.... sztucznie napędzane. ja ostanio tone cementu kupiłem za 460zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.05.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Podejrzewam ze w hurtowni biorąc całąpaletę można dostać taniej niż 1,99 EUR/worek. Generalnie jest duuużo tańszy niż u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Hej jabuszko fajoska ta sypialnia, a tak poza tym, to masz zaległości w pisaniu, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.05.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 No mam Ale był tydzień poza krajem i nic się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 jabuszko, powiedz mi skarbie jedyny, ty to wszystko sam, temi rencami robisz?????????? no nie dziw, że nie sypiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.06.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Kasiu skarbeńko Ty moja jedyna ... no sam z pomocnikiem murarza czyli tatusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Jabko, pisz więcej żeby przeskoczyć stronę, bo już nie mogę patrzyć na to "drenuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.06.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Jabko, pisz więcej żeby przeskoczyć stronę, bo już nie mogę patrzyć na to "drenuję" No drenowałem wtedy Teraz całe dnie na budowie albo na leniuchowaniu. Nie ma nawet czasu fotek robić i dziennika pisać. Zmusza mnie do tego jedynie fakt zapisywania kosztów żeby znać dokładnie koszt budowy. Ale poprawie się obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts