mayland 27.07.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Nie będę się ścigać bo struś pędziwiatr ze mnie żaden Oby tak przecenili sypialnie, która mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.07.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Niedługo stuknie 200 000. Będzie okazja coś wypić Pozazdrościć, oj pozazdrościć samodyscypliny. Jeśli można, o ile się da na obecne pop... warunki, będę brał przykład z Mistrza... Okazja jest zawsze A z samodyzcyplina to nie bardzo. Jak tak porządnie podlicze to co trzeci dzień marnuje na inne sprawy (włacznie z lenistwem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 a zaglądam tu, zaglądam - a teraz nawet napiszę : - fronty kuchenne bardzo mi się podobają! - tak samo jak płytki - kuchenne i te do salonu! - a wanna? git! bardzo ładnie zaoblona, że się tak wyrażę... :wink - czy łazienka będzie w stylu retro? pozdrawiam słonecznie i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.07.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ochhh dziekuję Łazienka będzie ... nie az tak w stylu retro żeby mieć wannę na nóżkach bez obudowy i wykwintne staromodne baterie ale generalnie nie będzie to styl nowoczesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 30.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Jabko, pisz więcej żeby przeskoczyć stronę, bo już nie mogę patrzyć na to "drenuję" dzięki!! Widzę że też szpachlujesz Uniflotem. U mnie łosie na początku wzięli go do przyklejania płyt. Niestety wbrew karcie technicznej potrzebna jest fizelina. acha, nie żebym się czepiał ale płyty na oknie dachowym masz założone nie zupełnie wg reguł. (nachodzące na siebie łączenia) U mnie założyli tak samo i każę im to przerabiać. Może niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 [ acha, nie żebym się czepiał ale płyty na oknie dachowym masz założone nie zupełnie wg reguł. (nachodzące na siebie łączenia) U mnie założyli tak samo i każę im to przerabiać. Może niepotrzebnie No wiem (od niedawna ) Nie chce mi sie już tego przerabiać a na 90% nakleje tapetę szklaną bez wzoru na całe skosy. Wzieli Uniflotta jako klej No to masz baaardzo drogi klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 noooo, jabuszko ..... ladnie , ladnie nie zapracuj sie nam szkoda by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 noooo, jabuszko ..... ladnie , ladnie nie zapracuj sie nam szkoda by bylo no właśnie, wielka szkoda by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 26.08.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witaj! Dzięki za pozdrowienia :D:D (tzn dla tych co grzeją prądem) Co prawda prądem grzejemy tylko w II taryfie i wtedy kiedy wygaśnie termokominek i powiem Ci ze wcale nie jest źle Oglądaliśmy Wasz dzieniik i bardzo nam się podoba. Mamy jednak pytanie: czy przy fotce drewna opałowego cena 200 zł to była za 1m3 czy może za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.08.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Za całość frosch, kasieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 26.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 To super, a możecie nam zdradzić skąd bierzecie po takiej cenie...??? Bo chętnie byśmy też conieco dokupili A wiec jak nie stoi to na przeszkodzie to zdradźcie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.08.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 To super, a możecie nam zdradzić skąd bierzecie po takiej cenie...??? Bo chętnie byśmy też conieco dokupili A wiec jak nie stoi to na przeszkodzie to zdradźcie jakieś namiary No bez przesady. Niestety nie mogę Ale drzewo pochodzi z legalnej wycinki. Mam nawet zezwolenie w schowku w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.08.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Jabko ja mam kilka pytań w sprawie ocieplenia poddasza. Mamy tę samą folię Tyveka wysokoparoprzepuszczalną. Mam kilka pytań: 1. Czy dawałeś welnę bezpośrednio do folii? Podobno można tak kłaść i nie trzeba dyletacji robić bo folia jest przepuszczalna. 2. Ile cm wełny kładłeś miedzy krokwy? Ja planuję 20cm w 2 wartwach na mijanego po 10cm. Potem sznurki i profile aluminiowe. Przy dwuspadowych dachach wełna ma tendencje do "zwieszania się". Chyba wiesz o co mi chodzi. Wiekszość osób daje jeszcze warstę wełny 5cm miedzy profile. Zastanawiam się czy jeżeli upcham 20cm wełny miedzy krokwy 18cm to nie wystarczy? Kombinuje jak uniknąć tej cieńszej warstwy... No i gratuluje dobrze wykonanej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Folia jest zdecydowanie wysokoparoprzepuszczalna więc spokojnie możesz dawać wełnę tak aby dotykała folii. Jednak między krokwie 18cm nie pchałbym wełny 20cm a właśnie max 18cm. Ja mam chyba krokwie 17cm a wełne 16cm. Do tego troszke obwisnie i osiądzie na na stelażu więc podejrzewam że i tak nad wełną a pod folią zrobi się mała szczelina powietrzna. I dobrze A ta warstwa poprzeczna cieńkiej wełny to dobra rzecz. Tak mijana warstwa zapewni ci likwidacje wszelkich mosteczków które gdzieś tam pozostały. A tą ostatnią cieńkawarstwę między profile akurat układa się najłatwiej. Polecam Ci ją dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Tę cienką prawdopodobnie dam w pokoju nad garażem bo to duzy pokój ok. 40m2 i praktycznie 2 ściany bez ścianki kolankowej wiec powierzchnia tego ocieplenia bedzie duża. W pozostałych pokojach mam tylko kawałeczki ścian ze skosami. Dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jabko Świetna robota Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Hej Jabko śledzę budowę Waszego domku od jakiegoś czasu. Co nowego zrobiliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 dzięki EDZIA braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Hej jabko W końcu uzupełniłeś swój dziennik I jak się czujesz z tymi 200tys??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Hej jabko W końcu uzupełniłeś swój dziennik I jak się czujesz z tymi 200tys??? Kasia, może lepiej nie przypominać naszemu Abuszkowi o tych 200 patolach Niech Ci On lepiej wyrzuci to ze świadomości Jabuszko, a kuchnia to już reprezentacyjna jest Można ją w pełnej krasie oglądać? Bardzo mi się podoba kolor, tak nieśmiało dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts