Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JABKOwe komentarze

kroyena

Recommended Posts

Podpytaj somsiadaco z tom wodą.

Może warto sieczęściowo już teraz okopać.

Potem mogą ci dostawy ugrzęznąć w błocie i będziesz czekał, aż wyschnie. A co spłynęlo to spłynęło i będziecie mogli szybciej zacząć na wiosnę.

Może warto też przemyśleć to podniesienie działki o 40 cm jak będzie zamarznięta. Przynajmniej na obszarze działki, gdzie nie będą jeździć dostawcy materiałów.

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie narzekaj tak na nudę, jeszcze za nią zatęsknisz.... :wink:

W to nie wątpię ;)

pomysł z łazienką na dole baaardzo mi sie podoba... :lol: :lol: ...

Ciesze się że Ci się podoba....ale nie rozumiem Ziabko co konkretnie :)

No widze Jabko, że nie tylko ciekawie piszesz, ale i uzdolniony plastycznie/informatycznie jesteś ...

I nie tylko Funia...oj nie tylko.

A jak tam sie dzidzia chowa ??

Bo mój 17sto miesięczny potwór roznosi dom (zaczął chodzić po 9 miesiącach i dwóch tygodniach i od tego czasu w domu jest ciągle jak na lini frontu...z krótką przerwą na sen zołnierza). ;)

• 2 weeks później...

Zajrzałem w Twój dziennik jabko :D cholera po tych tatarakach to na kilometr mozna wyniuchac wode wiec jeszcze raz przypominam o odwodnieniu wykopu bo inaczej bedą kłopoty z posadowieniem. Żeby to później nie wyglądał tak jak niżej na fotce - na rozwiązanie masz jeszcze czas :wink:

http://putfile.com/pic.php?pic=1/1115182652.jpg&s=x12

http://putfile.com/pic.php?pic=1/1115182652.jpg&s=x12

• 3 months później...