kroyena 02.01.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Podpytaj somsiadaco z tom wodą.Może warto sieczęściowo już teraz okopać.Potem mogą ci dostawy ugrzęznąć w błocie i będziesz czekał, aż wyschnie. A co spłynęlo to spłynęło i będziecie mogli szybciej zacząć na wiosnę. Może warto też przemyśleć to podniesienie działki o 40 cm jak będzie zamarznięta. Przynajmniej na obszarze działki, gdzie nie będą jeździć dostawcy materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.01.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Pomysł super. Masz rację kroyena. Jak teraz okopię to podeschnie szybciej. Ale z podnoszeniem poziomu jest problem bo trzeba zgarnąć humus, i dopiero nawieźć ziemi. Okopać na bank okopie. Ale znowu odwilż nadejszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Nie narzekaj tak na nudę, jeszcze za nią zatęsknisz.... pomysł z łazienką na dole baaardzo mi sie podoba... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.01.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 No widze Jabko, że nie tylko ciekawie piszesz, ale i uzdolniony plastycznie/informatycznie jesteś Trzymam kciuki, zebu budowało Ci sie też tak lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Nie narzekaj tak na nudę, jeszcze za nią zatęsknisz.... W to nie wątpię pomysł z łazienką na dole baaardzo mi sie podoba... ... Ciesze się że Ci się podoba....ale nie rozumiem Ziabko co konkretnie No widze Jabko, że nie tylko ciekawie piszesz, ale i uzdolniony plastycznie/informatycznie jesteś ... I nie tylko Funia...oj nie tylko. A jak tam sie dzidzia chowa ?? Bo mój 17sto miesięczny potwór roznosi dom (zaczął chodzić po 9 miesiącach i dwóch tygodniach i od tego czasu w domu jest ciągle jak na lini frontu...z krótką przerwą na sen zołnierza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Zajrzałem w Twój dziennik jabko cholera po tych tatarakach to na kilometr mozna wyniuchac wode wiec jeszcze raz przypominam o odwodnieniu wykopu bo inaczej bedą kłopoty z posadowieniem. Żeby to później nie wyglądał tak jak niżej na fotce - na rozwiązanie masz jeszcze czas http://putfile.com/pic.php?pic=1/1115182652.jpg&s=x12 http://putfile.com/pic.php?pic=1/1115182652.jpg&s=x12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.01.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Geno damy radę !! Na pewno nie będziemy lać betonu w wode. ani nie pozwolimy na stanie wykopu z wodą przez lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.01.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Jabłko trzymam kciuki, żeby Ci się udało a mieszkanko urządzone masz całkiem, całkiem - tak ciepło, domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.01.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Mogę Ci je sprzedac w bardzo atrakcyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 26.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 trzymam kciuki,też kiedyś mieszkałam w ZROJU blisko ciebie zazdroszcze ci już widoków i" zdrojowego"powietrza powodzenia dasz rade przecież Ty GÓRAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 hmmm... W Zdroju..... blondyna .... ?? ....Blisko mnie ???????? Niemożliwe. Przecie ja znam wszystkie możliwe "blondyny" .........no chyba że byłem pijany jak bela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 11.05.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hej jabko, ja wprawdzie nie blondyna i moze nie najblizej ciebie bo z ok 60 km ale podobnie jak ty mam zamiar zaczac budowe nieduzego domku w tym roku PS a twoje okolice to jedno z moich ulubionych miejsc gdzie spedzam czasami weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 15.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 My kupilismy działke 15.10.2005 683m2. Widzę pewne analogie. Komin tez mam być jeden. Zapraszamy do naszego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.05.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Widzę, że masz ładną ziemię na podsypuwanie. Aż mnie zazdrość chwyta. Pozdrawiam i obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 17.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 hej jabko, ja wprawdzie nie blondyna i moze nie najblizej ciebie bo z ok 60 km ale podobnie jak ty mam zamiar zaczac budowe nieduzego domku w tym roku PS a twoje okolice to jedno z moich ulubionych miejsc gdzie spedzam czasami weekendy kaloosa mów natychmiast skąd piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 17.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Widzę, że masz ładną ziemię na podsypuwanie. Aż mnie zazdrość chwyta. Pozdrawiam i obserwuję. rafałek Wszedłeś już w całkowicie przeciwną fazę budowy (ogrodowej) Ja na razie na tą ziemię patrzę jak na niepotrzebną kupę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 20.05.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 slaski rzym to nazywaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Widzę, że pędzisz jak z górki i do tego dobrze "smarujesz" by nabierać pedu. Szkoda, że mam do Ciebie daleko - dołożyłbym Ci kamieni do gruzu na drogę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.05.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 sobie poczytałem dziennik jabka. wątek ekipy jabka robiącej wykop oby obaczyć co w ziemi - był niezły pozdrawiam świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Widzę, że pędzisz jak z górki i do tego dobrze "smarujesz" by nabierać pedu. Szkoda, że mam do Ciebie daleko - dołożyłbym Ci kamieni do gruzu na drogę Pozdrawiam Po dzisiejszych czterech Tatrach i Kamazach sam nie wiem czy nie mam jużtego gruzu za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts